Tuesday, September 16, 2014

Οι σεξουαλικές σκλάβες του Χαλιφάτου





Τα χειρότερα εγκλήματα στη Συρία και στο Ιράκ, διαπράττονται εις βάρος των παιδιών και των γυναικών.
Αυτή η μεθοδολογία ακολουθείται από το Ισλαμικό Κράτος-ΙΚ, όπως αναφέρουν Βρετανοί μελετητές των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Shequlli'  που επικαλείται τις εφημερίδες της Βρετανίας  ‘The Mirror’ και ‘HuffPost UK ‘, μια ομάδα γυναικών από τη Βρετανία διαχειρίζονται σήμερα τα «bordele» ‘μπουρδέλα’- (ή ακριβέστερα τους οίκους ανοχής των φυλακών), όπου οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν καθημερινά τις σκλάβες γυναίκες,  ως σεξουαλικά αντικείμενα,  τις οποίες  έχουν απαγάγει από οικισμούς των Γαζήδων και κοινότητες άλλων μειονοτήτων στο Ιράκ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα τη διαχείριση αυτών τον ‘Οίκων’ έχουν Βρετανίδες οι οποίες μετέβησαν στη Συρία και Ιράκ, αφού παντρεύτηκαν με ισλαμιστές- τζιχαντιστές, όπως σημειώνει η ‘The Mirror’. Οι Μουσουλμάνες Βρετανίδες  εισχώρησαν γρήγορα στα νέα δεδομένα, συμβάλλοντας με διάφορους τρόπους στον ένοπλο αγώνα.
Ειδικότερα, όπως παρουσιάσθηκε τελευταία στη δημοσιότητα, στη Ράκα της Συρίας, υπάρχει μια ταξιαρχία η οποία αποτελείται μόνο από γυναίκες: η ταξιαρχία αλ Χάνσαα.
Είναι, ακριβώς, η ταξιαρχία η οποία ασχολείται με τη διαχείριση των οίκων ανοχής- μπουρδέλων των φυλακών, στις οποίες έχουν εγκλεισθεί εκατοντάδες γυναίκες και κορίτσια, όλα από τη μειονότητα των Ζωροαστρών Γαζήδων (Yazidis), που απήχθηκαν από τις πόλεις του βόρειου Ιράκ και τις ανάγκασαν να γίνουν σεξουαλικές σκλάβες, ως ανταμοιβή στους τζιχαντιστές μετά από τα πεδία των μαχών.
Σύμφωνα με κάποια στοιχεία- σημειώνει η αλβανική εφημερίδα - οι «Οίκοι Ανοχής», σχεδιάσθηκαν για επιδόρπιο  στις νίκες των τζιχαντιστών στις μάχες.
Στα μπουρδέλα των τζιχαντιστών υπάρχουν παιδιά από 12 ετών τα οποία αρχικά βιάστηκαν από τους επικεφαλής και στη συνέχεια δόθηκαν για τέρψη στους απλούς  μαχητές.
Τα κορίτσια αυτά, βιάζονται καθημερινά δεκάδες φορές την ημέρα από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους και όπως σημειώνει το δημοσίευμα.  Υπολογίζονται, επίσης,  σε 3.000 αυτές οι σκλάβες για τη σεξουαλική ικανοποίηση των τζιχαντιστών.
Μέχρι τώρα, αυτοί που υπέστησαν τη χειρότερη μεταχείριση είναι οι κουρδικής καταγωγής Γαζήδες, που παρομοιάζεται με εθνοκάθαρση.
Τελευταία, ορισμένες γυναίκες Γαζήδες κατάφεραν να διαφύγουν από τα χέρια των τζιχαντιστών και εκεί έγινε γνωστή η μεταχείρισή τους. Τελικά δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα ψυχικά τραύματα και οι περισσότερες, αν όχι όλες, προτίμησαν να τερματίσουν τη ζωή τους.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails