Saturday, September 27, 2014

ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ



"Υπερορθόδοξοι" Εβραίοι και Χριστιανισμνός, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
 
Είναι γονιδιακά τα μιαρά έθνη.... πώς να το κάνουμε δηλαδή...
 
Ο Εβραίος, είναι ... Εβραίος, ότι "στολή" κι αν φορέσει... ακόμα και του... "υπερορθόδοξου".

Πόπη Σουφλή



Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Oι εβραίοι υπερορθόδοξοι ταξιδιώτες της πτήσης  New York-Tel-Aviv αρνήθηκαν να καθήσουν δίπλα σε γυναίκες και μετέτρεψαν την πτήση σε μια απίθανη απίθανη πτήση….. για τους υπόλοιπους επιβάτες σε έναν αληθινό εφιάλτη μεταδίδει σήμερα Παρασκευή ο ισραηλινός τύπος.

Οι επιβάτες της πτήσης της ισραηλινής εταιρείας El Al που προερχόταν από την Νέα Υόρκη  με προορισμό το Ισραήλ για να περάσουν τον εορτασμό του  Νέου Ιουδαικού  Έτους στο Ισραήλ προσγειώθηκε την Τετάρτη  στο αεροδρόμιο  Ben Gourion μετά από “11 εφιαλτικές ώρες ” δήλωσε
μια από τις γυναίκες που επέβαιναν στο αεροσκάφος.Την μαρτυρία της καταγράφει το site του ισραηλινού μέσου Ynet.

Πριν την απογείωση οι φανατικοί και θρησκόληπτοι τυπολάτρες,φορμαλιστές  ιουδαιστές υπερορθόδοξοι βλέποντας ότι όφειλαν να καθήσουν δίπλα στις γυναίκες με βάση την έκδοση των εισιτηρίων τους ζήτησαν από τις γυναίκες να αλλάξουν θέση.Έφθασαν μάλιστα να τις προσφέρουν τι άλλο ως και χρήματα προκειμένου να αποδεχθούν. Αφού απέτυχαν οι δελεαστικές τους προτάσεις αυτοί οι άντρες παρέμειναν όρθιοι στο διάδρομο καθώς ο επικεφαλής του πληρώματος αρνήθηκε να απογειωθεί υπό αυτές τις τραγελαφικές συνθήκες μεταφέρει το Ynet.

“Αυτό ήταν εντελώς απαξιωτικό για το μη θρησκεύον κοινό του αεροπλάνου ,ποιά εταιρεία θα άφηνε επιβάτες να συμπεριφερθούν κατ΄αυτόν τον τρόπο” αναρωτιέται εύλογα η  Bar Natan μια ακόμη επιβάτης της ανορθολογικής αυτής τρελής πτήσης.

Τελικά οι υπερορθόδοξοι επιβάτες δέχθηκαν  να καθήσουν δίπλα στις γυναίκες μόνο για την διάρκεια της απογείωσης. Βρέθηκε η χρυσή….τομή. 

Στην υπόλοιπη πτήση στρατοπεύδευσαν στον κεντρικό διάδρομο προσευχόμενοι υψηλόφωνα παρενοχλώντας τους υπόλοιπους.Ο θρησκευτική έξαρση χτύπησε κόκκινο.  “Δοκίμασα να πάω στις τουαλέτες αλλά στάθηκε αδύνατο “, διηγείται η Galit, μια άλλη ταξιδιώτισσα. Σύμφωνα με το  Ynet, η αεροπορική εταιρεία El Al υποσχέθηκε να μελετήσει τις συνθήκες του επεισοδίου και να απαντήσει σε ενδεχόμενες μηνύσεις.

Αρνούμενοι την παραμικρή  φυσική επαφή με γυναίκες  παρά μόνο με τις συζύγους τους κάποιοι υπερορθόδοξοι εβραίοι πολλαπλασιάζουν  τα σκάνδαλα και τις προσκλήσεις σε δημόσιους χώρους στο Ισραήλ και  κυρίως μέσα στα λεοφωρεία.

Οι εβραίοι του Ισραήλ και της διασποράς εορτάζουν από την Τετάρτη και ως την Παρασκευή το βράδυ το νέο ιουδαικό έτος το  5775.(l΄ orient le jour 26.09.14)


χρόνια πολλά ισραηλίτες και ισραηλίτισσες
που δώσατε τα σύνορα σας με τη Συρία στους τζιχαντιστές που “μισείτε¨ θανάσιμα….που καταρρίπτετε συριακά μαχητικά που νοσηλεύετε τζιχαντιστές…..

Να ζήσει ο ΄Ασσαντ Αθάνατος Ελεύθερος κι Ωραίος σαν Έλληνας…


Άσσαντ καΙ πάλι Άσσαντ έτσι για να φρικάρουν οι ψευδοδημοκράτες πράκτορες κατ΄επάγγελμα επαναστάτες που τα τσεπώνουν από την  αριστερούλα Μητερούλα Αμερική ….άντε σε καλή μεριά τα δολάρια ιησουίτες της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης …..κογκρεσόπαιδα.

χρόνια πολλά ισραηλίτες και ισραηλίτισες χρόνια πολλά φιλοισραηλίτες και φιλοισραηλίτισες της συριακής αντιπολίτευσης άντε να νοσηλευτείτε σε κανένα νοσοκομείο του Τελ Αβίβ….άντε να χαθείτε μια για πάντα από τη συριακή γη …..διασπορά ε διαόλου σπορά …..προδότες της πατρίδας…..
dimpenews.com

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails