Friday, September 19, 2014

Σαφής υποκίνηση σε βία εναντίον της Χρυσής Αυγής από τον Real FM και την εκπομπή Ελληνοφρένεια! Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

untitled-1-121

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Με ένας άκρως εμετικό και προκλητικό τραγούδι που σαφώς υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει και προτρέπει σε πράξεις βίας, δημουργεί διακρίσεις, μίσος ή καλεί σε βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση την φυλή, και πιο συγκεκριμένα, εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, ξεκίνησαν την εκπομπή τους χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, οι παραγωγοί της εκπομπής “Ελληνοφρένεια”.
ΝΟΜΟΣ 4285/2014. Καταπολέμηση ρατσισμού και ξενοφοβίας
Τροποποίηση του ν. 927/1979 (Α 139) και προσαρμογή του στην απόφαση – πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου (L 328) και άλλες διατάξεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
Άρθρο 1
Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 1
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
“Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή…”
Ιδού οι στίχοι της ντροπής και της πρόκλησης του συγκροτήματος “Υπεραστικοί”: 
Mαύρη Αυγή 
Παρακάλια και ευχές δεν τρομάζουν τις οχιές.
Μαύρη Αυγή σέρνεται στη γη, φαρμακερό φίδι «αγκυλωτό».
Παύλο Φύσσα, τρεις πληγές φορώ.
(Αλίμ) Αμπντούλ Μάναν, δέκα αιχμές μετρώ.
Η σκισμένη φλέβα μου κοιτά,
μες στο αίμα τον Σαχτζάτ Λουκμάν.
Μαύρη Αυγή σέρνεται στη γη, φαρμακερό φίδι «αγκυλωτό».
Απ’ τη σάπια μήτρα των αστών,
Ρουπακιάδες, τάγματα φιδιών,
δουλικών του καπιταλισμού
που μισούν το δίκιο του λαού.
Το φασισμό πάτα στο λαιμό.
Του φασίστα χέρι αν σηκωθεί,
την πυγμή του καπιταλιστή
δοκιμάζει πάνω στο λαό,
που τον θέλει έρμο και σκυφτό.
Το φασισμό πάτα στο λαιμό.
Ο λαός μας όρθιος θα σταθεί,
στους αγώνες θα ατσαλωθεί,
θα τσακίσουμε το φασισμό,
του συστήματος γιο και φρουρό.
Παρακάλια και ευχές δεν τρομάζουν τις οχιές.
Υπεραστικοί 
Σεπτέμβρης 2014


Δεν τρέφουμε αυταπάτες! Δεν έχουμε καμία απολύτως αμφιβολία!
Οι δικαστές που θα έπρεπε να παρέμβουν αμέσως και κατά την διάρκεια της εκπομπής, ή να απαγορεύσουν το τραγούδι και να συλλάβουν παραδειγματικά τους δημιουργούς του κι εκείνους που το μετέδωσαν, εκείνοι εντέλει που υποχρεούνται να τηρήσουν τον νόμο που ψήφισε η Ελληνική Βουλή με πομπώδη τρόπο, ΔΕΝ θα το κάνουν!
Δεν θα το κάνουν γιατί η πρόκληση είναι από την αριστερά, και ο σαφής στόχος του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν είναι η αριστερά, η οποία προβαίνει συνεχώς και αδιαλείπτως στο αδίκημα της υποκίνησης σε βία.
Το σύστημα αυτές τις ημέρες διψάει και ψάχνει για θύματα. Η βία της Αριστεράς θα ‘ναι το άλλοθι για να συρθούν οι Έλληνες σε περιπέτειες και εντέλει να ξεχαστεί η αποτυχία του “success story” των ΣαμαροΒενιζέλων! 
Τις τελευταίες ημέρες, έχουν πολλαπλασιαστεί οι προκλήσεις των κάθε λογής μπολσεβίκων, των υπηρετών του Σαμαρά και του συστήματος, με αφορμή την επέτειο του συμβάντος με τον Φύσσα και είναι προφανής η προσπάθειά τους, να προκαλέσουν τους εθνικιστές, με κάθε τρόπο. Ο διακαής τους πόθος, είναι να έχουν νεκρό ή νεκρούς για να ξαναρχίσουν την «Χρυσαυγειάδα» και να εντείνουν την κρατική και παραδικαστική καταστολή της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν πάρει.
Δεν περιμένουμε από την συγκεκριμένη εκπομπή ή από το κανάλι του κ. Χατζηνικολάου την “συγγνώμη” τους! Έχουν επιδείξει πολλάκις το μένος τους εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής!
Αν είχαν λίγη τσίπα, λίγο φιλότιμο, (αποφεύγουμε να μιλήσουμε για δεοντολογία αφού ο εν λόγω “ιδιοκτήτης” της δημόσιας συχνότητας χρειάζεται εξώδικο για να φιλοξενήσει την φωνή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και εντέλει να πράξει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην πολυφωνία και την δημ(ι)οκρατία που υποτίθεται υπερασπίζεται μέσω των μέσων που κατέχει), θα έκαναν το ίδιο αφιέρωμα και την 1η Νοέμβρη για τους δυο αδικοχαμένους νεκρούς της Χρυσής Αυγής που έπεσαν από χέρι αριστερού, και στην επέτειο της επίθεσης εναντίον της Μυρτούς από το ανθρωπόμορφο αλλοδαπό κτήνος που της κατέστρεψε την ζωή, και στην επέτειο της εν ψυχρώ δολοφονίας του ταξιτζή στην Πάρο από τους αναρχοκομμουνιστές, και στην επέτειο  δολοφονίας του Μ. Κανταρή από τον αλλοδαπό σφάχτη του, και για τους 7.000 αυτόχειρες συνέλληνες κλπ κλπ. Όμως όχι! 
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν λειτουργούν οι νόμοι και εκείνοι που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν το Σύνταγμα άλλοτε αλλοιθωρίζουν και άλλοτε σφυρούν κλέφτικα! Εαν λειτουργούσαν, χθες ο Real Fm και η εκπομπή “ελληνοφρένεια” που από κοινού προβαίνουν σε παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου και υποκινούν σε βία με τέτοια ή ανάλογα τραγούδια και προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα και επιδιώκουν την αναστάτωση και την προβοκάτσια, θα είχαν δεχθεί τις ποινές που προβλέπει ο αντιρατσιστικός νόμος! Αλλά, τι περιμένουν;
Να εισακουστεί ο δημιουργός του πολυδιαφημισμένου τραγουδιού και κάποιος καλοθελητής να πάει να… “τσακίσει” κάποιον”φασίστα”. Και αν δεν τα καταφέρει και υποστεί τις συνέπειες από έναν άνθρωπο που νόμιμα θα αμυνθεί για να αποφύγει το “τσάκισμα”, να βγουν και να φωνάξουν για τον κακό φασισμό… Καταλάβατε; 
Αυτό περιμένουν και αυτό θα πρέπει να προσέξουμε άπαντες! Μην τους δώσουμε την χαρά…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails