Wednesday, October 29, 2014

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ!


9219
Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του με τα κύματα των λαθρομεταναστών, περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας, Μάικλ Φάλον, μιλώντας στο Sky News: «Σε κάποιες περιοχές της Βρετανίας, κάτω στην ανατολική ακτή, οι πόλεις αισθάνονται υπό πολιορκία, (υπάρχει) μεγάλος αριθμός μεταναστών εργατών και ανθρώπων που ζητούν επιδόματα και είναι σωστό να το εξετάσουμε αυτό. Θα πρέπει να τίθενται υπό κάποιας μορφής περιορισμό ή αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να κυριαρχήσουν στον τοπικό πληθυσμό.

Τα σχόλια του Φάλον καταδίκασε άμεσα ο (προφανώς… πολυπολιτισμικός) Εντ Ντέιβι, υπουργός Περιβάλλοντος και στέλεχος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, τονίζοντας ότι διαφωνεί με τη γλώσσα που χρησιμοποίησε ο υπουργός Άμυνας, τονίζοντας ότι «στη συζήτηση για τη μετανάστευση, χρειάζεται προσοχή σχετικά με τις λέξεις που χρησιμοποιούνται». Προφανώς, εννοούσε να είναι σύμφωνες με τους κανόνες… πολιτικής ορθότητας.
Ωστόσο, η Βρετανία συνεχίζει να απαιτεί να μπει τουλάχιστον κάποιο πλαφόν στην είσοδο μεταναστών από χώρες της Ε.Ε. (κυρίως των ανηκόντων στις λεγόμενες «ευπαθείς» ομάδες από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης).
Ο Μπαρόζο είχε τονίσει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αποδεκτή η επιβολή ενός «αυθαίρετου πλαφόν» στον αριθμό εισδοχής ευρωπαίων μεταναστών, αλλά ο Βρετανός πρωθυπουργός Κάμερον του απάντησε ότι «αφεντικό του είναι οι βρετανοί ψηφοφόροι και όχι οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών»!
(ΥΓ): Γράφοντας τέτοιες ειδήσεις… μελαγχολούμε, γιατί εμείς έχουμε πρωθυπουργό έναν yesman και καρπαζοεισπράκτορα της οικουμένης!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails