Thursday, October 30, 2014

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ... Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θύματα – έχει δολοφόνους!


MANOS_GIORGOS_2014_stiky
Το θράσος του κατοχικού γερμανοπρωθυπουργού «-Σαμαρά» (το σύνθημα είναι των οπαδών της ΝΔ το 1993…), δεν έχει όρια! Την 1η Νοεμβρίου, θλιβερή επέτειο της άνανδρης δολοφονίας των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, από όργανα του παρακράτους, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, στον χώρο της δολοφονίας τους. Και το κόκκινο παρακράτος –ασφαλώς «με εντολή Σαμαρά»- διοργανώνει αντισυγκέντρωση λίγο πιο πέρα, για να τιμήσει τους δολοφόνους!

Ιδού η μεγίστη πρόκληση που οργανώνει το ψευδοκράτος Σαμαρά:
«Aντιφασιστική συγκέντρωση, Σάββατο, 1 Νοέμβρη, 5 μμ, πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου
ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θύματα – έχει δολοφόνους!
Η αντιφασιστική συγκέντρωση, το Σάββατο, 1 Νοέμβρη, στις 5 μμ στη πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου, θα είναι η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος στη νεκροφιλική φιέστα που ετοιμάζουν την ίδια μέρα οι νεοναζί με αφορμή την ανεξιχνίαστη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής μπροστά από τα παλιά γραφεία τους στη Λ. Ηρακλείου…
Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Ν. Ηρακλείου – Ν. Ιωνίας- Μαρουσίου».
Προφανώς, τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων της προδοτικής συγκυβέρνησης, οργανώνουν την αντισυγκέντρωση των υμνητών των δολοφόνων των δύο χρυσαυγιτών, για να βρει δικαιολογία το υπουργείο κόκκινης τρομοκρατίας (ΠΡΟ-ΠΟ) να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στους ΗΡΩΕΣ, για τους (συνήθεις) λόγους… δημοσίας τάξεως! Η πρόκληση αυτή του Σαμαρά και των κόκκινων σκυλιών του δε θα περάσει που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα! Όλοι και όλες στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, για να απαντήσουμε στην πρόκληση και να αποδείξουμε πως δε φοβόμαστε το μνημονιακό ψευδοκράτος και το κόκκινο παρακράτος του!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails