Wednesday, October 22, 2014

Έρευνα Παντείου Πανεπιστημίου: Η Ελληνική Νεολαία στηρίζει με φανατισμό την Χρυσή Αυγή!

Έρευνα Παντείου Πανεπιστημίου: Η Ελληνική Νεολαία στηρίζει με φανατισμό την Χρυσή Αυγή!
Πολλές είναι οι έρευνες που έχουν δημοσιευτεί, στην απόπειρα του καθεστώτος να σκιαγραφήσει το «προφίλ» του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής, έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν κι αυτοί ψηφαλάκια. Ακόμα περισσότερες οι έρευνες που έχουν γίνει, αλλά δεν έχουν δημοσιευτεί, πάνω στο.....
ίδιο ακριβώς αντικείμενο. Όλες, όμως, οι έρευνες αυτές έχουν ως μόνο αποτέλεσμα την διόγκωση της απελπισίας τους εμπρός στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής.
Η τελευταία έρευνα, που δημοσιεύτηκε από την «Ελευθεροτυπία» και εκπονήθηκε από το Πάντειο είναι το τελευταίο «καρφί» στο «φέρετρο» της κλεπτοκρατίας, αφού βεβαιώνει κάτι που με τίποτε δεν ήθελαν να παραδεχτούν: Ότι η Ελληνική Νεολαία στηρίζει με φανατισμό την Χρυσή Αυγή!
Σε πολλές εκ των ερευνών, η οικονομική κρίση εμφανιζόταν ως κύριος λόγος της ανόδου της Χρυσής Αυγής, γεγονός που αποτυπώνεται και σε σχετικό βιβλίο που εξέδωσε το ίδρυμα του Soros, για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια που αποκαλύπτεται στην έρευνα του Παντείου είναι ότι η Ελληνική Νεολαία ταυτίζεται ιδεολογικώς με την Χρυσή Αυγή.

Το εξόχως ανησυχητικό (για τους κλεπτοκράτες) και ελπιδοφόρο (για την Ελλάδα) είναι ότι οι νέοι τάσσονται υπέρ των θέσεων της Χρυσής Αυγής, ακόμα και αν στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν άλλο κόμμα. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι το 64,7% των ψηφόρων της ΝΔ, το 43,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 50% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ, συμφωνεί αναφανδόν με την θέση της Χρυσής Αυγής ότι η Ελληνικότητα είναι πρωτίστως και αποκλειστικώς θέμα καταγωγής.
Η Χρυσή Αυγή έχει αναγνωριστεί από την Ελληνική Νεολαία, το υγιές κομμάτι της Κοινωνίας μας, ως η μόνη πολιτική δύναμη που μάχεται την διαφθορά, την κλεπτοκρατία, το σύστημα και την λαθρομετανάστευση, γεγονός που καθιστά βέβαιο ότι η Χρυσή Αυγή θα ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της, αφού οι Νέοι φτύνουν κατάμουτρα την προπαγάνδα των ψευτών σε κανάλια, εφημερίδες και λοιπούς «παραδείσους» της κλεπτοκρατίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που αντιπροσωπεύει, πραγματικά, τους Έλληνες ή όπως λέει και ο Μάριος στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»: «Σαν να μπήκα εγώ στη Βουλή»

Η εφημερίδα που έχει διατελέσει «αγαπημένη» των αριστερών τρομοκρατών, βεβαίως, παρουσιάζει με ανησυχία την εν λόγω έρευνα. Είναι διττή η φύση της συγκεκριμένης έρευνας, όμως, αφού η ανησυχία των φίλων της αριστερής τρομοκρατίας και των κλεπτοκρατών της «κεντροαριστεράς» δεν μπορεί να είναι παρά ελπίδα για τον μέσο Έλληνα, για ολόκληρο το Έθνος με αιχμή του «δόρατος» την Ελληνική Νεολαία. Είναι η πραγμάτωση του παλιού συνθήματος της Χρυσής Αυγής: «Είμαστε το Αύριο και είσαστε το χθες»!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails