Saturday, October 25, 2014

Δείτε το βίντεο που προπαγανδίζει την «καταπίεση» των μουσουλμάνων στην Αθήνα


Αλοίμονό μας τι μας ετοιμάζουν με τις πλάτες των προστατών τους...
Πόπη Σουφλή
Δείτε το βίντεο που προπαγανδίζει την «καταπίεση» των μουσουλμάνων στην Αθήνα
Με τον τζιχαντισμό και τον ισλαμισμό σε έξαρση σε Μέση Ανατολή και Μεσοποταμία, συζήτηση μεγάλη προκαλεί ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, το οποίο παρουσιάζει πόσο καταπιεσμένοι είναι οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο – ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο «Πουθενά να προσευχηθείς στην Αθήνα», στην ελληνική πρωτεύουσα ζούνε περίπου 300.000 μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν έχουν χώρο λατρείας εξαιτίας των αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων και της επιρροής της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Επισημαίνεται μάλιστα ότι
η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί.
Οι δημιουργοί του βίντεο «προσπερνούν» με μοναδική ευκολία ότι αυτοί οι 300.000 μουσουλμάνοι είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα λαθρομετανάστες, οι οποίοι παράνομα μπήκαν στη χώρα μας, άρα ως τέτοιοι κανονικά θα έπρεπε να είχαν απελαθεί και όχι να απαιτούν και τζαμιά, και τους ονομάζει -όλους αυτούς- «Έλληνες μουσουλμάνους» οι οποίοι δεν έχουν έναν τόπο να προσευχηθούν με ασφάλεια.
Όπως είναι γνωστό, Έλληνες μουσουλμάνοι θεωρούνται μόνο οι Θρακιώτες και φυσικά όσοι αλλοδαποί απέκτησαν ελληνική υπηκοότητα. Και για αυτούς τους Έλληνες μουσουλμάνους όντως θα έπρεπε να υπάρχει τόπος λατρείας. Αυτό, όμως, που οι δημιουργοί του βίντεο επίσης αγνοούν, είναι ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι είναι Αλεβίτες και ως τέτοιοι δεν έχουν ανάγκη από τζαμιά!
Αυθαίρετα από τους δημιουργούς του βίντεο «Έλληνες μουσουλμάνοι» ονομάζονται οι λαθρομετανάστες ή μετανάστες Ασιάτες και οι Αφρικανοί και το δικαίωμά τους σε τόπο λατρείας.
Εντύπωση προκαλεί επίσης το πλάνο με τον Λυκαβηττό και ηχητική υπόκρουση τον ιμάμη να καλεί σε προσευχή τους μουσουλμάνους, μια εικόνα που στους Έλληνες προκαλεί αποστροφή, αφού δημιουργεί συνειρμούς με την οθωμανική κατοχή. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους προπαγανδιστές – δημιουργούς του βίντεο.
Δείτε το βίντεο, το οποίο μάλιστα προβάλλεται και διακινείται μεταξύ φανατικών ισλαμιστών, ως απόδειξη για το πόσο «κακή» είναι η Ελλάδα. Κάποιοι παίζουν με τη φωτιά…
Δείτε το βίντεο, κάνοντας κλικ στην πηγή

Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails