Monday, November 10, 2014

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΦΥΛΑΔΑ SANDAY TIMES ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ...Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Οχετός από τους συνήθεις "επιστήμονες": Ο Ιησούς ήταν παντρεμένος με παιδιά!
Του Μανώλη Κείου
Καταντάει αηδία η επιμονή κάποιων εχθρών του Χριστιανισμού κάθε χρόνο να εφευρίσκουν λίγο πριν από τις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης τρόπους για να προκαλέσουν τους πιστούς!

Φέτος μάλλον τους στέρεψαν τα παραμύθια και επικαλούνται τώρα ενάμιση μήνα πριν από τα Χριστούγεννα το ίδιο παραμύθι που ξετρύπωσαν τον Πάσχα που μας πέρασε.  Ότι δηλαδή "Ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή και έκαναν παιδιά"

Κάνουν λόγο μάλιστα για το "Χαμένο Ευαγγέλιο", ένα χειρόγραφο ηλικίας 1500 ετών, γραμμένο στα Αραμαϊκά, το οποίο έφεραν στο φως οι ειδικοί της Βρετανικής Βιβλιοθήκης.
Σύμφωνα λοιπόν με το “Χαμένο Ευαγγέλιο” και τις τρελές θεωρίες όσων αρέσκονται να προκαλούν με ίδιον όφελος, ο Ιησούς παντρεύτηκε τη Μαρία Μαγδαληνή και έκανε μαζί της παιδιά. Σαν να μην έφτανε αυτό από το εμετικό σενάριο δεν λείπει και η Παναγία μας για την οποία υποστηρίζουν πως ήταν η σύζυγος και όχι η μητέρα του Ιησού!
Το Χαμένο αυτό Ευαγγέλιο μετέφρασαν οι Barrie Wilson και Simcha Jacobovic, σύμφωνα με τους The Sunday Times.
Εμείς τι άλλο να πούμε; Αφήνουμε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο να απαντήσει με τον πάντα εύστοχο λόγο του. Η ανακοίνωσή του που ακολουθεί είχε εκδοθεί φέτος στις 12 Απριλίου, λίγο πριν από το Πάσχα δηλαδή, όταν οι ιθύνοντες νόες των συστηματικών προκλήσεων κατά των Χριστιανών είχαν επικαλεστεί έναν πάπυρο που δήθεν έγραφε πάλι πως ο Ιησούς ήταν παντρεμένος...
Μονάχα μια παρατήρηση από εμάς : Αν οι “επιστήμονες” εφεύρισκαν κάτι αντίστοιχο για τον Μωάμεθ τι θα γινόταν;
Η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος
Ντροπή και αίσχος
Όπως κάθε φορά που οι χριστιανοί ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε τα Άχραντα Πάθη του Σωτήρος μας Χριστού κέντρα της παραπληροφορήσεως δηλητηριάζουν την πίστη μας με εμετικές, γελοίες, επιστημονικές τάχα ανακοινώσεις κατά του προσώπου του Ιησού Χριστού έτσι και εφέτος "ανακάλυψαν" σε παπύρους αγνώστου προελεύσεως και διοχέτευσαν στα Μέσα Ενημερώσεως, ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος.
Δυστυχώς την "σπουδαία" αυτή είδηση μετέδωσαν χάριν εντυπωσιασμού και δικά μας Μέσα Ενημερώσεως. Ο λαός ασφαλώς γνωρίζει και περιφρονεί αυτού του είδους τις κατευθυνόμενες βλάσφημες ειδήσεις.
Είναι όμως αίσχος και εντροπή για εκείνους που αναπαράγουν τις ανοησίες και με τον τρόπο αυτό ασχημονούν κατά του Προσώπου του Χριστού και περιφρονούν την νοημοσύνη των Χριστιανών.
Στα 2.000 χρόνια του Χριστιανισμού υπάρχουν χιλιάδες επιστήμονες και σοφοί που με την έρευνα και την σοφία τους εστερέωσαν την πίστη. 

1 comment:

Anonymous said...

αν τολμουσαμε να πουμε εμεις κατι για την θρησκεια καποιου αλλου θα μαζευονταν σαν τα κορακια να μας φανε..Παρ'ολα αυτα πρεπει να αντιδρασουμε σε οτι προσβαλει τα ιερα προσωπα της θρησκειας μας.Ανα τους αιωνες πολλοι ανθρωποι παλεψαν για την πιστη τους.Ηρθε η ωρα να το πραξουμε κι εμεις.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails