Wednesday, November 19, 2014

Ανεπιθύμητοι Γκερέκου, Δένδιας στην Κέρκυρα! SOS εκπέμπει το νησί των Φαιάκων!




Ανεπιθύμητοι Γκερέκου, Δένδιας στην Κέρκυρα! SOS εκπέμπει το νησί των Φαιάκων!Κέρκυρα, η πρωτεύουσα των Επτανήσων, το κοσμοπολίτικο νησί με τις περισσότερες φιλαρμονικές σε όλη την Ελλάδα, με τα γνωστά καντούνια της και την βενετσιάνικη αρχιτεκτονική, ένα καταπράσινο νησί… και πρωτοπόρος στον τουρισμό! 


Και άλλα πολλά, που όμως σβήστηκαν με μιας, όταν κάποιοι κύριοι εξ Αθηνών και με τη βοήθεια διαφόρων τοπικών αρχόντων που υπάγονται στο σύμπλεγμα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν το δεύτερο σε έκταση μεγαλύτερο νησί του Ιονίου και το πρώτο σε πληθυσμό από τα νησιά του Ιονίου -πανω απο εκατο χιλιαδες μονιμους κατοικους- βάσει του καταστροφικού σχεδίου για όλα τα νησιά και την επαρχία-περιφερεια, τον λεγόμενο Καλλικράτη, να καταργήσουν τους
διάφορους δήμους που υπήρχαν στο νησί και να δημιουργήσουν ένα δήμο για όλο το νησί της Κέρκυρας!

Τα αποτελεσματα αυτου, λιγο πολυ ειναι γνωστα, οχι μονο για την κερκυρα, αλλα για ολη την επικρατεια της Ελλαδας, Καταστροφη! 

Το νησι της κερκυρας κυριοι βρωμαει!…..

Σκουπιδια παντου, οδικο δικτυο κατεστραμενο, αεροδρομιο που θυμιζει καποιας αφρικανικης επαρχιακης πολης, και οχι ενος νησιου που υποδεχεται το καλοκαιρι πανω απο πεντακοσιες χιλιαδες τουριστες! 

Χωρίς αθλητικες υποδομες, με τις υπαρχουσες να υπολειτουργουν, και να θελουν να τις κλεισουν! 

Απο περίθαλψη ας ειναι καλα το πανεπιστημιακο νοσοκομειο τον ιωαννινων, οχι οτι δεν υπαρχει νοσοκομειο στην κερκυρα!

Ειδικοτητες,γιατροι και νοσηλευτικο προσωπικο δεν υπαρχουν, τα γνωστα, σχολεια με ελλειψεις σε καθηγητες, και με την πρωτη μπορα,διακοπη του ηλεκτρισμου! 

Απο τουρισμο, ναι εχουμε αυξηση! 
Σε τουριστες απο την ανατολικη ευρωπη,και βαλκανια- Ρουμανια,Βουλγαρια,Σκοπια,Σερβια,Τσεχια,Πολωνια,Ρωσια! 

Οπως καταλαβατε με τουριστες με μισθο στις πατριδες τους της ταξης τον 200-300 ευρω, δικαιολογημενα η ανθρωποι αυτοι, μεσα στης αποσκευες με τα ρούχα τους, θα φερνουν και καμια κονσερβα να φανε! 

Που να βρουν λεφτα να ξοδέψουν!

Αλλα δεν ανησυχούμε για τιποτα εδω στο νησι,γιατι εχουμε την σωτηρα μας! Που ειναι η μια, και ανεπαναληπτη βουλευτης μας, αλλα και Υφυπουργος Πολιτισμού απο τον Ιούνιο του 2014 Άντζελα Γκερέκου

Ενα μικρο αφιερωμα για την βουλευτη μας. Η Άντζελα Γκερέκου είναι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης, ως πλουσιος γονος,δεν τις εκαναν τα ελληνικα πανεπιστημια! 

Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. 

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο, οπως καταλαβατε ειχε δυσκολα, και φτωχα εφηβικα χρονια! 

Εξελέγη Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κέρκυρας, στις Εθνικές Εκλογές του 2004, του 2007, του 2009 και του 2012. 

Μετά τις Εθνικές Εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και το σχηματισμό Κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, ανέλαβε τη θέση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, στην οποία παρέμεινε μέχρι το Μάιο του 2010.

Μετα την απεπεμψαν για την γνωστη ιστορια των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ οφειλης του τολη βοσκοπουλου στην εφορια,που φυσικα δεν γνωριζε τιποτα η κυρια Γκερέκου! Τις μεγαλυτερες ευθυνες ομως, τις εχει ο κερκυραικος λαος , που την εβγαζε σε καθε εκλογική αναμέτρηση βουλευτη! 

Απο το αλησμονητο εργο της προς την ελλαδα, και κυριως την κερκυρα ειναι-Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Βουλής που προέκυψε από τις Εθνικές Εκλογές του 2004, η Άντζελα Γκερέκου υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, γι αυτο και τωρα χαρις σε αυτην την θεση, και με την εμπειρια που απεκτησε, η κυρια Γκερέκου ψήφισε ολους τους νομους εκεινους,που ειναι εναντια στην δημοκρατια,στα ανθρωπινα και εργασιακα δικαιωματα,και φυσικα εναντια στο Ελληνικο Συνταγμα!

Επισης Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας μεταξύ των Κοινοβουλίων Ελλάδας και Ιαπωνίας. Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας μεταξύ των Κοινοβουλίων Ελλάδας και Βραζιλίας.

Έχει επίσης οριστεί Γραμματέας της Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας Ελλάδας – Κίνας και Γραμματέας της Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας Ελλάδας – Ρωσίας, έχει αναλάβει σειρά από κοινωνικές πρωτοβουλίες, με σημαντικότερες την ανάληψη της θέσης του επικεφαλής του Ελληνικού τμήματος της παγκόσμιας καμπάνιας του Global Progressive Forum, την πρωτοβουλία για την ενημέρωση και την ενίσχυση του κινήματος των Δωρητών Οργάνων Σώματος και την πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Παιδιών. 

Σε αυτο το τεραστιο εργο που συνετελεσε-ιδιαιτερα για τα Δικαιώματα των Παιδιών, δεν ξερω αν θυμαται οτι το ετος 2014 λιποθυμούν καποια παιδάκια μεσα στα σχολεια απο ασιτια!

Για αυτο το τεραστιο εργο της,ο κερκυραιος ψηφοφορος,χωρις να εχει ιχνος φιλοτιμο και τροπους δεν εξελεξε στην περιφερεια ιονιον νησων τον ανεξαρτητο συνδυασμο,(ετσι μας ειπε η κυρια Γκερεκου-οτι κατεβαινει ανεξαρτητη χωρις την στηριξη του ΠΑΣΟΚ) και εξελεγει στην τριτη θεση, για αυτο η Συγκυβερνηση για να την τιμωρήσει που κατεβηκε ανεξαρτητη, την εκανε Υφυπουργο Πολιτισμού!

Ο σωτηρας της Κερκυρας Νο2 (Οχι δεν καταλαβατε καλα!Δεν ειναι ο Αγιος Σπυριδων μεγαλη η χαρη του) αλλα ο βουλευτης κερκυρας και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας!
 

Ενα μικρο αφιερωμα για τον βουλευτη μας! 

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Laws (LL.M.) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με ειδίκευση στο Ναυτικό και Ασφαλιστικό Δίκαιο στο University College (U.C.L.) και στην Εγκληματολογία στο London School of Economics and Political Science (L.S.E.).
Είναι Δικηγόρος παρ” Αρείω Πάγω. 
Οπως καταλαβατε και αυτος με πολυ δυσκολα και φτωχα παιδικα χρονια!

Δραστηριοποιείται πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία από το 1978 Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ, της Γραμματείας Φοιτητικού της ΟΝΝΕΔ και της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας της ΟΝΝΕΔ «Δημοκρατική Πρωτοπορία» από το 1979 ως το 1981. Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία. 

Επανεξελέγη το Σεπτέμβριο του 2007, τον Οκτώβριο του 2009 και τον Ιούνιο του 2012, κερδίζοντας τη μοναδική έδρα για τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα. 

Διετέλεσε Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2014, οπου με μεγαλη επιτυχια ως Υπουργος Τρομοκρατιας του πολιτη, επνιξε στα χημικα,και με αγρια καταστολη ολες τις διαμαρτυριες των ελληνων διαδηλωτων εναντια στην λιτοτητα!

Από το Μάρτιο του 2008 μέχρι το Φεβρουάριο του 2009 ήταν Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Κέρκυρα. 

Χαρης σε αυτο το κοινωνικο και ενεργο εργο του κυριου Δενδια, οι καρκινοπαθείς του νησιου τρεχουν για να σωσουν τις ζωες στους για θεραπεια σε νοσοκομεια των Αθηνών.

 Γιατι το κοινωνικό εργο του κυριου δενδια μαλλον δεν εχει προσεξει οτι το νοσοκομειο της κερκυρας υπολειτουργει!

Επισης ο Δενδιας είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «Επτανησίων Πολιτεία» και μέλος των περισσότερων Κερκυραϊκών σωματείων, όπως της Αναγνωστικής Εταιρείας, της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», της Λέσχης Προστασίας Περιβάλλοντος κλπ.

Κυριε Δενδια αφου εχετε κανει τοσα καλα στο νησι σας,γιατι δεν καθεστε εδω στην εκλογικη σας περιφερεια και να ζητησετε ψηφο επανεκλογης στις επομενες βουλευτικες εκλογες ,παρα ξενιτευεστε,και πατε σε ξενη εκλογικη περιφερεια υποψηφιος στην Αθηνα!

Αλλα για ολα φταιει ο Αρθρογραφος προβοκατορας Σπυρος Πριφτης!

 
Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails