Wednesday, December 3, 2014

ΑΦΡΙΚΗ: ΠΑΣΤΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ BΟΣΚΗΣΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΙ,ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟ…….


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Αχ αυτοί οι πάστορες…… οι προτεστάντες πάστορες στην Αφρική.
Εκμεταλλευόμενοι την θλίψη αλλά μερικές φορές και την απόγνωση των πιστών και τον διάχυτο θρησκευτικό και όχι μόνο αναλφαβητισμό και χρησιμοποιώντας βιβλικά αποσπάσματα χειραγωγούν τα άτομα καταχρώνται την εμπιστοσύνη τους και το αποτέλεσμα είναι η τρέλα ….βγήκε από τον παράδεισο.Καλώς ήλθατε στον χριστιανισμό του 21ου αιώνα :

Στη Νότια Αφρική ο πάστορας Daniel Lesego του Kέντρου Κabbouni της Πραιτώρια κατά τη διάρκεια της θείας λατρείας είχε εξορκίσει τους πιστούς να βγουν και να βοσκήσουν χορτάρι..ως άλογα πρόβατα ενός τρελού τρελού ποιμνίου.Οι πιστοί πραγματοποίησαν άμεσα την εντολή και έφαγαν όσο περισσότερο κουτόχορτο μπορούσαν.Από αυτήν την συμπεριφορά προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις στη Μαύρη Ήπειρο.Αργότερα ο ίδιος « χαρισματικός » πάστορας προκάλεσε και πάλι το κοινό αίσθημα αφού αυτή την φορά ποδοπατούσε τους πιστούς και τους έριξε σε βαθύ ύπνο.Δήλωνε δε ότι δύναται να τους αφήσει έτσι ως και 6 μήνες και πως μπορεί να υπνωτίσει ως και την αστυνομία αν έρθει να τον συλλάβει και επομένως τίποτα για τον Θεό δεν είναι αδύνατο.
Στη Νιγηρία πάστορας πρόσφερε νέο σκάνδαλο πριν λίγες ημέρες.Έπεισε τις ανύπαντρες γυναίκες της ενορίας του να πέσουν στα γόνατα γυμννές και να φιλήσει τα οπίσθιά τους για ευλογία ώστε να βρεθεί γαμπρός. Όπερ και εγένετο.Αυτό είναι το πνεύμα της ελευθεριότητας και του σεκταρισμού που χαρακτηρίζει κατά κόρον τον Προτεσταντισμό από την Γυμνιστική Εκκλησία του Χριστού στις ΗΠΑ ως τους καταφερτζήδες πάστορες της Αφρικής.
Στην Ακτή Ελεφαντοστού πάστορας έπεισε τη γυναίκα άτεκνου ζεύγους να κοιμηθεί μαζί του πρώτα για να ευλογηθεί και να συλλάβει. (direct.cd 26/11/14,22.11.14)
Αλλά αυτά τα τελευταία περιστατικά δεν είναι τα μόνα.Η κατάχρηση εξουσίας των «χαρισματικών» παστόρων επί του άβουλου ποιμνίου τους είναι διαδεδομένο φαινόμενο.Τον Ιούνιο το afric.com αναφέρει ότι στη Νιγηρία οι αρχές συνέλαβαν πάστορα για τον βιασμό 20 γυναικών που έμειναν έγκυες.Τις έπεισε ότι ήταν θέλημα Θεού.Πρόκειται για τον Τimothy Ngwu που ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε ότι υπάκουσε « σε προφητική εντολή προερχόμενη από το Θεό ». Μάλιστα υποστήριξε ότι από τη σχέση του με τις 5 γυναίκες προήλθαν 13 παιδιά.
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails