Friday, December 19, 2014

Αλβανοί λήστεψαν μαγαζί στην Καλαμάτα και τσάκισαν στο ξύλο τον υπάλληλο γιατί τους έκανε παρατήρηση!

Αυτό αξίζει ακριβώς στην ελληνική "προοδευτική" κοινωνία που ξεχνάει ότι για εκατοντάδες χρόνια οι Αλβανοί στην Ελλάδα ήταν η αστυνομία των Τούρκων και στον Β' Παγκόσμιο συμμάχησαν τόσο με τους Ιταλούς φασίστες εναντίον της Ελλάδας όσο και με τους Ναζί για να πάρουν την Ήπειρο.
Έτσι θέλουν οι μαλθακοί προοδευτικοί Έλληνες. Και ληστεία και ξύλο απ' τους σκληροτράχηλους Αλβανούς που όχι μόνο μπαινοβγαίνουν στην χώρα όποτε και όπως γουστάρουν αλλά έχουν μεγάλους γεννητικούς αδένες για να μας βαράνε κιόλας..



Αρχισαν να φοράνε το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, αλλά όταν τους πήρε είδηση ο υπάλληλος, ανέλαβε να «καθαρίσει» η 32χρονη

Δυο άνδρες ήταν μαζί με μια νεαρή Αλβανίδα όταν μπήκαν σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στην Καλαμάτα παριστάνοντας τους πελάτες, αλλά άρχισαν να φοράνε το ένα ρούχο... πάνω από το άλλο με σκοπό να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όταν τους πήρε είδηση ο υπάλληλος, ανέλαβε να «καθαρίσει» η 32χρονη αλλοδαπή!

Ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε αλλεπάλληλες γροθιές από τη...
«ζόρικη» νεαρή με τις πυγμαχικές ικανότητες, η οποία τον έθεσε εκτός μάχης και έτσι κατάφερε να διαφύγει μαζί με τους άγνωστους προς το παρόν συνεργούς της! Και ενώ οι δυο άνδρες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, η 32χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι και το περασμένο Σάββατο οι τρεις δράστες είχαν κλέψει ρούχα από το ίδιο κατάστημα, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν στο σπίτι της νεαρής «πυγμάχου» που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενη για ληστεία και κλοπή. 

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν το «τρίο» έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

http://www.protothema.gr/greece/article/435044/kalamata-alvanida-pugmahos-listepse-upallilo-magaziou/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails