Monday, December 15, 2014

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!……ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ …..Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ DEIR EZZOR ς.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

 

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο Σύριος δεν αντέχει την σκλαβιά.3 χρόνια είναι πολλά του ρήμαξαν τη χώρα τα θηρία….αποκεφάλισαν,σταύρωσαν, απήγαγαν,βίασαν,υποδούλωσαν,εκπάτρισαν 6,5 εκατομύρια πολίτες.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΔεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι μουτζαχεντίν από όλες τις γωνιές του κόσμου κατέκτησαν τη μισή χώρα.
Σακάτεψαν τις υποδομές ,τελείωσαν την ανάπτυξη επέβαλαν πείνα κατοχής στο Χαλέπι τους ανοίξαν λάκκους τάφους ομαδικούς ,θέρισαν τα παιδιά  μαζικά στα θρανία,άδεισαν τα μουσεία πούλησαν τους θησαυρούς,λεηλάτησαν τα κορμιά πουλάνε τα όργανα στην Τουρκία,50.000 στρατιώτες αμούστακα παιδιά πριν το πρώτο φλερτ τα πάντρεψαν με τον θάνατο….φτάνει πια……κάνανε θεάτρο τον πόνο στα Twitter,στη Υοutube στα sites στο fb .Στη Ράκκα κάνανε έκθεση κεφαλών και ακέφαλων πτωμάτων στις πλατείες παλούκωναν κεφάλια στα κιγκλιδώματα,παίξανε μπάλα με αυτά,βάζανε μωρά να τα περιεργάζονται,τρώγανε τα συκώτια και την καρδιά ως ωμοί καννίβαλοι…..αποκεφάλισαν 200 στρατιώτες δια μιας ταπείνωσαν έναν λαό τον κόλασαν ……B4wv4o3CIAAOzrY
Φτάνει πια και η παγκόσμια κοινότητα περίμενε τον αποκεφαλισμό ενός αμερικάνου για να στάξει ένα δάκρυ…….Φτάνει πια σκοτώσαν δεσποτάδες και χοτζάδες γκρεμίσαν εκκλησιές και τζαμιά (το 80% σύμφωνα με το αλ manar των θυμάτων τους είναι μουσουλμάνοι)………φτάνει πια ……νισάφι ..αρκετά……πετσόκοψαν γενιές ολόκληρες …….πήραν αεροδρόμια όπως της Τabkaa ,σακάτεψαν μονάδες όπως την 17……αλλά βρήκαν τον μάστορά τους στη Deir Ezzor.Τους πήραν τα κεφάλια οι σύριοι ….η Deir Ezzor έγινε η Αράχωβα και το ανάχωμα των τζιχαντιστών.
Επίλεκτα στελέχη της προεδρικής φρουράς,η 104 αερομεταφερόμενη ταξιαρχία,η 137 Ταξιαρχία της Μονάδας 17 και δυνάμεις της εθνικής πολιτοφυλακής υπερασπίστηκαν έως θανάτου το στρατιωτικό αεροδρόμιο. Το μήνυμα που στέλνουνε είναι σαφές. Ο στρατός σκληραίνει τη στάση του, ο τζιχαντισμός και οι πράκτορες της συριακής αντιπολιτεύσης που καθοδηγούνται από τα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης εκεί άλλωστε τους συναντά κάθε φορά ο υψηλός επιτετραμένος του ΟΗΕ για τη Συρία για διαπραγματεύσεις   σύμφωνα με το IRIB ματαιοπονούν.
Σύμφωνα με το almasdarnews…….στα περίχωρα του αεροδρομίου σκληρές μάχες διεξήχθησαν στην Al-Jafra και στην γειτονική Al-Mari’iyyah.Ο στρατός έχει θέσει υπό τον έλεγχό του ήδη το 70% της συνοικίας Al-Mari’iyyah αφήνοντας μόνο την νοτιοανατολική περίμετρο στην ΙSIS.
Κανείς δεν πολέμησε την ισλαμιστική τρομοκρατία και τους συμμάχους τους όπως αυτοί. Σώμα με σώμα, σπιθαμή με σπιθαμή απ΄τη Χομς και το διχοτομημένο Χαλέπι ως και στα προάστια της Δαμασκού όπως στην Jobar……
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα παρά μόνο όταν οσκοπός είναι από μόνος του ιερός.Και ο σκοπός είναι ιερός το τζιχάντ άπλωσε στη Μεσόγειο : Εμιράτο στη Derna,Ισλαμικό Κράτος ανακήρυξαν το Σινά,στη Νιγηρία η Boko Haram θέριεψε ως και στο Kαμερούν,στο Λίβανο η Jabhat al Nosra και η ISIS αποκεφαλίζουν στρατιώτες,στο Ιράκ χαλιφάτο όλεθρος……….
Ήρθε η ώρα τους ……σφάξαν αλαουίτες,χριστιανούς,σουνίτες……τέλος……ώσπου ένας γερόλυκος Καραισκάκης μεταμοντέρνος αποφάσισε να τους απαντήσει στα ίσια.Embedded image permalinkΑποκεφαλίζουν για να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και να επιβληθούν στις φράξιες ….Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες το δόγμα άλλαξε……ο συριακός λαός είχε υπομονή αλλά όχι πια ….
YΓ όλες οι φωτό πλην μιας (αυτής με την ομαδική εκτέλεση των 200 στρατιωτών) προέρχονται από την Αράχωβα Deir Ezzor εκεί όπου ο στρατός τους πήρε κεφάλι και τα κεφάλια……
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails