Wednesday, April 30, 2014

3.500 δολάρια δίνει το Ισραήλ σε παράνομους μετανάστες για να εγκαταλείψουν τη χώρα


3.500 δολάρια δίνει το Ισραήλ σε παράνομους μετανάστες για να εγκαταλείψουν τη χώρα

Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ παρακολουθεί στενά την τήρηση της νομοθεσίας που απαγορεύει την απασχόληση σε όσους μετανάστες δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Γάλλοι πολίτες οργανώνουν περιπολίες στη Λιλ κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών


Ομάδες γηγενών Γάλλων πολιτών έχουν ήδη αρχίσει να αυτοοργανώνονται για την άμυνά τους κατά της ρατσιστικής και ισλαμικής βίας των λαθρομεταναστών στη χώρα τους.

Πούτιν προς ΗΠΑ: Εσείς κρύβεστε πίσω από τις ταραχές στην Ουκρανία

Ευθεία επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας σε δημοσιογράφους πως η Ουάσινγκτον κρύβεται πίσω από την Ουκρανική κρίση αν και αρχικά «κρατούσε χαμηλό προφίλ».

Tuesday, April 29, 2014

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ;

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη»

ΠΩΣ ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ... ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ!

ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ... ΚΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ...!


Το θέμα της κατανομής του τηλεοπτικού χρόνου και της εκλογικής χρηματοδότησης συζητήθηκε στη Διακομματική Επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών για τις ευρωεκλογές. Αποφασίστηκε ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων να κατανεμηθεί ως εξής:

Ξεχωριστά λεωφορεία για Ιουδαίους και Παλαιστίνιους στο ρατσιστικό Ισραήλ

Την παρελθούσα εβδομάδα ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Yisrael Katz ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν ξεχωριστά μέσα συγκοινωνίας για τους Παλαιστινίους και τους Ιουδαίους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, έτσι ώστε οι Ιουδαίοι να μην χρειάζεται να συγχρωτίζονται με άλλες φυλές στα λεωφορεία.
Πριν από μερικούς μήνες στο ισραηλινό κοινοβούλιο συζητήθηκε νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι χριστιανοί Παλαιστίνιοι θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται στις ταυτότητές τους ως «μη Άραβες». Πολλές άλλες τέτοιου τύπου και ύφους ενέργειες των Ισραηλινών μας οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι το ιουδαϊκό κράτος έχει πλέον εξελιχθεί σε μια χώρα φυλετικού διαχωρισμού (απαρτχάιντ), που έχει στόχο και σκοπό να ενισχυθεί η ευημερία και η κυριαρχία της ιουδαϊκής πλειοψηφίας εναντίον των μειονοτήτων με όλα τα μέσα.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΩΡΟΔΩΚΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ 3500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ...


Ο υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Γκιντεόν Σάαρ, δήλωσε την Τετάρτη (26/3), ότι κατά το πρώτο τετράμηνο του 2014, έφυγαν από το Ισραήλ οικειοθελώς περίπου 6.000 παράνομοι μετανάστες από την Αφρική.

Monday, April 28, 2014

ΠΟΙΟΣ υποψ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΛΩΣΕ: «σας αποκαλώ Μακεδονία - με το όνομά σας»


Κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των θέσεων που θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ασκεί με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου υποστηρίζοντας ότι αυτές αντιτίθενται στα εθνικά μας συμφέροντα.

Το Praktiker της Νέας Τάξης.


Το Praktiker της Νέας Τάξης.
Αξιότιμε Κύριε Θαλάσση,
Χτες το απόγευμα επισκέφτηκα ένα κατάστημα Praktiker για να προμηθευτώ κάποια απαραίτητα υλικά.
Πληρώνοντας στο ταμείο, η ευγενέστατη υπάλληλος μού έδωσε δύο δωροεπιταγές των 5 ευρώ η καθεμιά (σ' αυτό το σημείο χάρηκα), αλλά όπως με πληροφόρησε, είχα δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσω ΜΟΝΟ...
την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, οπότε το κατάστημα θα λειτουργούσε βάσει του νέου νόμου για τις Κυριακές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! : «ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΑΠΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

Το θύμα, Μάρκο Γκασμίνι, πέθανε στο χωριό Cevo στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος σε μια τελετή πρός τιμήν του πρώην παπά.



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Απριλίου 2014


Ένας Ιταλός ισοπεδώθηκε μέχρι θανάτου από ένα γιγάντιο σταυρό, που χτίστηκε για να τιμήσουν τον εκλιπόντα πάπα Ιωάννη Παύλο τον Β '.

Ο 30 μέτρων ύψος σταυρός, που ζύγιζε 600 κιλά, έπεσε στο άτυχο θύμα, Μάρκο Γκασμίνι, κατά τη διάρκεια τελετής στο βόρειο ιταλικό χωριό της Cevo, κοντά στην Μπρέσια, λίγο πριν από την αγιοποίηση του Πάπα την Κυριακή.

Σε μια παράξενη σύμπτωση, προέκυψε ότι ο Γκασμίνι ζούσε σε ένα δρόμο που το όνομά του είναι από έναν άλλο Πάπα - τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ - ο οποίος επίσης θα αγιοποιηθεί την Κυριακή.

Ο Γκασμίνι έπαιρνε τις φωτογραφίες με μια ομάδα φίλων, όταν κατέρρευσε ο σταυρός.

Η αγιοποίηση των δύο παιδεραστών Παπών από τον Σατανιστή Πάπα αναμένεται να καταρτίσει ένα εκατομμύριο προσκυνητές στη Ρώμη την Κυριακή. 

ΤΥΧΑΙΟ;;;;


Δείτε το βίντεο

Κυβερνητική απάτη: Υπόσχoνται προεκλογικά ξεροκόμματα στο λαό και ετοιμάζουν νέα μέτρα 7,7 δισ. ευρώ


Η κυβέρνηση επιχειρεί προεκλογικά να κρύψει νέα μέτρα ύψους 7,7 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια, μειώσεις συντάξεων, κύριων και επικουρικών, περαιτέρω σύνθλιψη των μισθών και 11.000 απολύσεις, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων με την καταβολή των 500 ευρώ ως «κοινωνικό μέρισμα», το οποίο μοιράζει και σε Πακιστανούς,

ΗΠΑ: Παγώνει τα περιουσιακά στοιχεία 7 Ρώσων αξιωματούχων και επιβάλει ταξιδιωτική απαγόρευση


Oι ΗΠΑ εφόσον δεν μπορούν να χτυπήσουν την ίδια την Ρωσία προχωρούν τελικά σε "κυρώσεις" κατά επτά αξιωματούχων που ανήκουν στο κύκλο του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν καθώς και σε 17 εταιρίες που συνδέονται άμεσα με τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Η.Κασιδιάρης: Kαλεί τα κόμματα να συνυπογράψουν την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Μπαλτάκου, απέστειλε ο βουλευτής τoυ Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ μιλά με χιούμορ για τον... ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ!

Ακόμη μια δολοφονία Έλληνα απο αλλοδαπούς "οικονομικούς μετανάστες"


Ακόμη ένα έγκλημα από τα εκατοντάδες που έχουν γίνει με θύματα Έλληνες από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Sunday, April 27, 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΝΥ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗ!!

TO ΚΑΡΤΟΥΝ  BINTEO ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΛΑΚ , ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΕΜΒΕΝΕΙ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βαρουφάκης: «Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο χρεοκοπημένη, όσο σήμερα»

1219961 h0641289.limghandler
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει ψέματα στους ανθρώπους στην Ευρώπη. Ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν τόσο χρεοκοπημένη, όσο σήμερα», υποστηρίζει ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, Γιάννης Βαρουφάκης, σε σημερινή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα DerStandard.
«Μπορεί να γίνεται λόγος για ανάρρωση μιας οικονομίας, που βρίσκεται σε ύφεση επί έξι χρόνια, μόνον όταν επενδύσεις και απασχόληση αυξάνονται και όταν δίνονται δάνεια, αλλά τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει στην Ελλάδα» λέει.

Bankingnews: Καταρρέει το “συνταγματικό τόξο” - Πληρώνουν όλοι την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής!


Bankingnews: Καταρρέει το “συνταγματικό τόξο” - Πληρώνουν όλοι την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής!
Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα "Bankingnews" δημοσιεύει πολιτική ανάλυση για την κατάρρευση των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ποιος είπε ότι οι μουσουλμάνοι είναι εναντίον των Εβραίων και των ομοφυλόφιλων;




Ποιος είναι ο "κοινός εχθρός";

Alternative Right / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Παρόλο που μέσα στην πολυπολιτισμική ‘δυτική’ κοινωνία μας μαθαίνουμε ότι οι ομάδες των μουσουλμάνων θεωρούνται ευρέως ως ανταγωνιστικές προς εκείνες των Εβραίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του μετά από το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», κάνει λόγο για «κάποιους κύκλους που ασχολούνται εργολαβικά με το ΠΑΣΟΚ»

Saturday, April 26, 2014

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ;;;...Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Τήν Πέμπτην, 24ην Ἀπριλίου, ὁ Πατριάρχης ἔσχε συνάντησιν μετά τῶν ἐν Ὁλλανδίᾳ Σοφολ. Ραββίνων, ὑπό τήν ἡγεσίαν τοῦ Σοφολ. κ. Raphael Evers, κατά τήν διάρκειαν τῆς ὁποίας ἀντηλλάγησαν ἀπόψεις ἐπί θεμάτων ἀφορώντων εἰς προβλήματα τῆς συγχρόνου κοινωνίας, ὡς ἡ θρησκευτική βία, αἱ προσπάθειαι ὑπέρ τῆς εἰρήνης, ἡ ἀνεκτικότης καί ἡ σημασία τῆς ἐκπαιδεύσεως τῶν νέων, ἐνῷ ὁ Παναγιώτατος ἀνεφέρθη εἰς τόν διεξαγόμενον ἀκαδημαϊκόν διάλογον μεταξύ Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας καί Ἰουδαϊσμοῦ.

Friday, April 25, 2014

Πως ο Ρότσιλντ θησαύρισε από την εξαφάνιση του Μαλαισιανού Μποινγκ!


Οι Anonymous κατηγορούν τον Rothschild πως αξιοποίησε την εξαφάνιση του αεροπλάνου
για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα ευρεσιτεχνίας του μικροτσίπ.
Οι Anonymous μπαίνουν στο… κόλπο της μοιραίας πτήσης Malaysian Airlines MH370. Και αποκαλύπτουν, μέσω βίντεο που φορτώθηκε στο YouTube, πως από τη συντριβή του αεροσκάφους έχει επωφεληθεί Jacob Rothschild.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ “ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ” ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ-ΜΕ “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Η Χ.Α-ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ “ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ” ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ “ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ”(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

xa-kasidiaris-mixaloliakos

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου απέστειλαν κλήσεις στους βουλευτές της Χ.Α
Ν.Κούζηλο, Δ.Κουκούτση, Ε.Ζαρούλια και Μ. Αρβανίτη των οποίων είχε ήδη αρθεί η ασυλία τους από τη Βουλή. Η συγκυβέρνηση και οι Σαμαράς-Βενιζέλος παίζουν τα “ρέστα” τους παραμονή εκλογών.

«ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΔΙΚΑΙΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...» ΛΕΕΙ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ...!!!


xryshaygh.com_ Οι παρακρατικοί που ελευθερώνει η χούντα Σαμαρά απειλούν να δολοφονήσουν και άλλους Χρυσαυγίτες.

Οι πασίγνωστοι ακροαριστεροί τρομοκράτες ανέλαβαν, όπως ήταν αναμενόμενο, την ευθύνη για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας. Η τρομοκρατική επίθεση είχε διπλό σκοπό πρώτον να αλλάξει η πολιτική επικαιρότητα και να απεμπλακεί η κυβέρνηση από την συγκλονιστική ομολογία Μπαλτάκου και δεύτερον να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα ώστε να μην υπάρξει καμία αντίδραση από λαό κατά την επιθεώρηση της γερμανίδας αρχιτοκογλύφου.
Στην προκήρυξη τους λοιπόν, εκτός από την γνωστή αρλουμπολογία, διαφωνούν με την γραμμή Σαμαρά επισημαίνοντάς του ότι με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν θα καταφέρει

ΡΕ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ... ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ"


Η καταγγελία γίνεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής και προκαλεί ανατριχίλα...

Σε παροξυσμό βρίσκεται η χούντα Σαμαρά, η οποία μέσω της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης έχει φτάσει την υπόθεση της πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής στα άκρα!

BINTEO ΑΠΟΛΑΥΣΗ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΟΥΡΕ ΤΑ “ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ” – ΔΕΙΤΕ!


590_d575c1377194af7c465d8bd576457710
Τον έβγαλαν στον ΣΚΑΙ για γα τα «ρίξει» στον Γιωργάκη και αυτός έφτυσε κατάμουτρα τους δημοσιογράφους των καναλιών και τα αφεντικά τους.

7 εκατ. ευρώ τσεπώνουν τα κόμματα - πλην ΧΑ - από τα κρατικά ταμεία για τις εκλογές!


Με επτά εκατ. ευρώ θα χρηματοδοτηθούν τα κόμματα για τις ευρωεκλογές, πλην του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που τα άλλα κόμματα συμφώνησαν να μην παίρνει χρηματοδότηση γιατί προφανώς τους ... "χαλάει τη σούπα".

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο άστεγος ήταν Αμερικάνος υπάλληλος της CIA

Σύμφωνα με αναφορά του hungarianambiance.com, στο Χάρκοβο της Ανατολικής Ουκρανίας ντόπιοι ανέφεραν ότι είδαν έναν άστεγο άνδρα να έχει κατασκηνώσει κοντά στα κτίρια του πανεπιστημίου της πολεμικής αεροπορίας, σε μόνιμη βάση.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Σιωνιστική «χαρισματική» εκκλησία κατά εθνικιστικών ομάδων



Σύμφωνα με το ουγγρικό εθνικιστικό ιστολόγιο ‘Hungarian Ambiance’, κρυφή κάμερα εμφανίζει τον ηγέτη της σιωνιστικής «χαρισματικής» (πεντηκοστιανής) εκκλησίας με το όνομα "Hit Gyülekezete" (‘Εκκλησία Πίστης’)

N.Δήμου: Το "Άγιον Σκότος" είναι ειδωλολατρικό παγανιστικό έθιμο- Το κράτος επιχορηγεί δεισιδαιμονίες

Ο Νίκος Δήμου, στέλεχος του νεόκοπου νεοταξικού κομματικού σχηματισμού "Το Ποτάμι" συνεχίζει να επιμένει στις δηλώσεις του γράφοντας στο protagon.gr για το Άγιο Φως του Πάσχα το οποίο αποκαλεί "Άγιον Σκότος" ενώ καταφέρεται κατά της Λιάνας Κανέλλη και του μητροπολίτη Αμβροσίου.

Thursday, April 24, 2014

ΙΤΑΛΙΑ... ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Τον σπρώχνουν με τα 1000. Είναι 39 ετών. 21 ετών έγινε μέλος του «κεντρώου, Partito Popolare Italiano, το 1999, 24 ετών έγινε επαρχιακός γραμματέας του κόμματος στην περιοχή της Φλωρεντίας. Το καλοκαίρι του 2004, 29 ετών ηγήθηκε της κεντρο-αριστερής συμμαχίας και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Επαρχίας της Φλωρεντίας. Το 2009, 34 ετών εκλέχτηκε δήμαρχος Φλωρεντίας, και τωρα ανέλαβε Τόνι Μπλερ της Ιταλίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!ΦΩΤΟ – Χτύπησαν με ρόπαλο στα Εξάρχεια τον συγγραφέα και αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “Ελεύθερης Ώρας” Ησαία Κωνσταντινίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Του είπαν: “Σταμάτα γιατί θα πάθεις χειρότερα…”Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά”, καταγγέλλει ο ίδιος!!!!


 isaias-konstantinidis

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη.

ΓΑΛΛΙΑ: Το Μουσείο του Λούβρο ακυρώνει προβλεπόμενη πτέρυγα αφιερωμένη στον ανατολικό Χριστιανισμό και στο Βυζάντιο



Αφού ξόδεψε μια περιουσία για την οικοδόμηση μιας πτέρυγας αφιερωμένης στο Ισλάμ στο μουσείο του Λούβρου, το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε στην ακύρωση των σχεδίων για την κατασκευή μιας πτέρυγας αφιερωμένης στον Ανατολικό Χριστιανισμό, ιδίως στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Ελεύθερο αμερικανικό δίκτυο: Έστησαν σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών


Ελεύθερο αμερικανικό δίκτυο: Έστησαν σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών
Ο Έλληνας ομογενής δημοσιογράφος Πητ Παπαηρακλής αποκαλύπτει με άρθρο του στο americanfreepress το πώς φυλακίστηκαν παράνομα ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Νέα αισχρή επίθεση Πιπιλή σε Αμβρόσιο: Ματάκιας ο παππούλης! Θα έλεγε τα ίδια για ραβίνο;

Νέα αισχρή επίθεση Πιπιλή σε Αμβρόσιο: Ματάκιας ο παππούλης! Θα έλεγε τα ίδια για ραβίνο;
Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια η μασονοδεξιά, η οποία επιδίδεται τελευταία σε μια χυδαία προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Τελευταίο κρούσμα, η αντι-εθνικίστρια Πιπιλή, η οποία από το καθεστωτικό Βήμα FM χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Αμβρόσιο «ματάκια».

ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!


960027_224675611031229_1647427822_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Πέρασε, λοιπόν, και η Λαμπρή και επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητα. Η οποία, περιέχει και τις διώξεις της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Μήνυση για απάτη κανονικά θα πρέπει να υποβληθεί σε βάρος της κυβέρνησης, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε "3,4 δισ. ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδας για το 2013" αλλά "Εάν αφαιρεθούν τα ποσά που διατέθηκαν για την στήριξη των τραπεζών στην Ελλάδα"!

Αμφιβάλει, πλέον κανείς, για τον ακριβή ρόλο του "Ποταμιού";


Συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Ελιάς και "Ποταμιού" βλέπει ο αμερικανικός χρηματοοικονομικός κολοσσός, J.P.Morgan σε περίπτωση που προκηρυχθούν εθνικές εκλογές εντός του 2014 κάτι που φαίνεται από τα όσα περιέχονται σε σχετική έκθεση της τράπζας, πολύ πιθανό.

Wednesday, April 23, 2014

H EΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!....Μοιράζουν το "κοινωνικό μέρισμα" σε Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και Τσιγγάνους!


Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση.

Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων

ren

«Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»
Τι άλλο μπορεί να πει και με πιό στυγνό τρόπο, ένας που υποδύεται τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί κυνικά πως το ζητούμενο είναι η πλήρης καταστροφή και αποδόμηση κρατών και λαών;..
Μήπως δεν έχει ομολογηθεί ότι το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα (και πανομοιότυπό του πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο) έχει αποτύχει;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ... ΜΩΡΟ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΕΝΕΥΟΝΤΑΙ...!!!


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ "ΠΛΑΚΑ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ...
Συγκλονίζει η φωτογραφία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα μικρό παιδί από τη Συρία το οποίο κάθεται γονατιστό στο έδαφος και το σημαδεύουν στο κεφάλι με τρία όπλα σαν να πρόκειται για κάποιον τρομοκράτη.

Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού...Πρέπει να διαβαστεί με προσοχή!!!

Στις 29 Μαίου 1453 κυριεύεται Κωνσταντινούπολις. Ο Αυτοκράτωρ Κωνσταντίνος Παλαιολόγος πίπτει ηρωϊκώς μαχόμενος. Η άλωση της πόλεως ορίζει το τέλος της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας. Οι βάρβαροι Οθωμα­νοί που μπήκαν μέσα, για πολλές μέρες σφάζουν και λεη­λατούν. Τίποτε δεν μένει όρθιον. Οι εβραίοι δεν κινδυνεύ­ουν καθόλου! Απεναντίας ενθουσιασμένοι από την Ελ­ληνική τραγωδία, συνεργάζονται με τους Τούρκους και φυσικά κερδοσκοπούν. Χαρακτηριστικώς αναφέρω, ότι οι Τούρκοι αιχμαλώτι­σαν 60.000 περίπου νέους Έλληνας και Ελληνίδας, ανά­μεσά τους και μερικούς Λατίνους, τους οποίους πωλούν ως σκλάβους στους εβραίους.

Οι Εβραίοι στην Ελλάδα-Η σφαγή των Ελλήνων απο τους Εβραίους στη Νάουσα



Τον ιστορικό Βακαλόπουλο επικαλείται ο κ. Γαβριήλ Θ. Λαμψίδης, δημοσιογράφος, Θεσσαλονίκη:





«Οι Εβραίοι που βάλθηκαν τελευταία να αθωώσουν το Σιωνισμό και το πιο προωθημένο, να τον ιδιοποιηθούν, κάνουν ένα φοβερά μεγάλο σφάλμα: Φορτώνονται αφελώς τα εγκλήματά του. Θα αναφερθώ μόνον σε ένα, που με πονάει ως Σαλονικό. Οπως γράφει ο Απόστολος Βακαλόπουλος στο έργο του "Η ιστορία της Μακεδονίας",

Ο μεγάλος ιμάμης του Κοσόβου καλεί τους ισλαμιστές Αλβανούς να επιστρέψουν από Συρία και Ιράκ


Ο επικεφαλής της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας του Κοσσυφοπεδίου, ιμάμης Ναΐμ Ταρνάβα, προέτρεψε όλους τους νεαρούς ισλαμιστές Κοσοβάρους που πολεμούν στην Συρία και στο Ιράκ(!), να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ιταλία: Η αντιπολίτευση ζητά να σταματήσει η διάσωση των λαθρομεταναστών


Ο πρώην Ιταλός υπουργός από το κεντροδεξιό κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια», Maurizio Gaspari, κάλεσε τις ιταλικές αρχές να σταματήσουν τη διάσωση των λαθρομεταναστών, που προσπαθούν να διασχίσουν τη Μεσόγειο από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής προς την Ευρώπη.

Tuesday, April 22, 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Ο «ΣΚΑΪ» ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!..


Μάταια περιμέναμε μέχρι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, μπάς και το επισημάνει κανείς: Για τον «Σκάϊ» του Αλαφούζου δεν υπήρξε Ανάσταση του Κυρίου μας!.. Απ' όλα τα πανελληνίου εμβελείας Κανάλια, μόνο ο "Σκάϊ" του Αλαφούζου δεν έκανε το βράδυ της Αναστάσεως ζωντανή σύνδεση με κάποια Εκκλησία, ούτε κάν έγραψε στην Οθόνη την φράση «Χριστός Ανέστη» όταν τα ρολόγια χτύπησαν 12 τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου!..

Αν το παρακολουθήσει κανείς αποκτά την αίσθηση ότι κάποιο «κέντρο» συντονίζει όλους/ες τους παρουσιαστές/ιες των ειδήσεων (Βίντεο)

tatiana1

Ένα καταπληκτικό βιντεάκι έφτιαξαν οι συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Συγκέντρωσαν τα ρεπορτάζ όλων των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων που αναφερόταν στην «έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».

Βέλγος, ο 17ος νεκρος τραπεζίτης σε τριπλη δολοφονια.


Ολα φαίνονταν ησυχα στον τραπεζικό κοσμο, αλλά με μια τριπλή δολοφονία στο Βέλγιο επιστρεφουμε στην εγκληματική πραγματικότητα που ο απλος πολίτης δεν μπορει να καταλάβει .
Ο δέκατος έβδομος τραπεζίτης που πεθαίνει κάτω από περίεργες και ύποπτες συνθήκες , ειναι ο 37 χρονος , Benoit Philippens από το Wezet ( Vise ) στην επαρχία της Λιέγης .

Κλάμα και οδυρμός στον Περισσό: “Τα σωματεία μιλούν με τη Χρυσή Αυγή και εμάς μας έχουν... - ξέρετε τι -”

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 - 13:14    130
Κλάμα και οδυρμός στον Περισσό: “Τα σωματεία μιλούν με τη Χρυσή Αυγή και εμάς μας έχουν... - ξέρετε τι -”
Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οι μπολσεβίκοι το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι έχουν πατρίδα και αναγνωρίζουν ότι τα δίκαιά τους τα εκπροσωπούν καλύτερα από όλους οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

Νικ Γκρίφιν για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Στα χέρια όσων μας έσπρωξαν στην καταστροφή είναι το σύνολο του Ελληνικού χρυσού! Το πρώτο μέρος μιας άκρως αποκαλυπτικής ανάλυσης του οικονομολόγου Γιώργου Αδαλή που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων! ...

Friday, April 18, 2014

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!

Σήμερα μαύρος Ουρανός, σήμερα μαύρη μέρα,

σήμερα όλοι θλίβουνται και τα βουνά λυπούνται,
 

σήμερα έβαλαν βουλή οι άνομοι Οβραίοι,

οι άνομοι και τα σκυλιά κι' οι τρισκαταραμένοι

για να σταυρώσουν το Χριστό, τον Αφέντη Βασιλέα.



ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ... ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ!!!


Μόλις ενημερώθηκα από το διαδίκτυο πως η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε δικογραφία στη βουλή με την οποία ζητείται η άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για μια υπόθεση που έσπευσαν οι επαγγελματίες λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής να παρουσιάσουν ως "ληστεία".

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails