Tuesday, July 29, 2014

Αφγανιστάν: Μουλάς βίασε 10χρονη σε τζαμί και θα σκοτώσουν… το κορίτσι


Φρίκη προκαλεί η είδηση ο Μουλάς Μοχάμεντ Αμίν βίασε παρά φύση 10χρονο κορίτσι μέσα σε ταζαμί στην πόλη Κουντούζ του Αφγανιστάν.

Ωμή παρέμβαση του State Department κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας


Το State Department βάζει στο στόχαστρο του την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί της παρέχει προνόμια σε βάρος, άκουσον άκουσον άλλων θρησκευτικών ομάδων. Ποιων δηλαδή; Της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, που η Άγκυρα θέλει να την μετατρέψει σε «τουρκική» με τη βοήθεια βέβαια της κυβέρνησης που ολιγωρεί και εγκληματεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αφήνοντας το προξενείο της Κομοτηνής να λύνει και να δένει.

Μπουτάρης στους κατοίκους Τούμπας: "Να μη με ξαναψηφίσει κανείς σας"


Χαμός έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και κατοίκων της Τούμπας.

ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΟΚΑΣ:Ο μέσος ψηφοφόρος της Ελιάς άνω των 60 ετών! Αυτό δεν απασχολεί κανέναν...


Στις ευρωεκλογές πέραν της επιλογής 400 περίπου χιλιάδων πολιτών να μετακινηθούν από την ψήφο στην Ελιά σε κόμματα με καθαρά προοδευτικό και αριστερό πρόσημο, καταγράφηκε μεταξύ των άλλων και το εντυπωσιακό, ότι ο μέσος ψηφοφόρος ΕΛΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ ήταν ηλικίας άνω των 60 ετών!

Διαπίστωση που στις «ενημερώσεις» προσπερνάται… ενώ την ίδια ώρα τα στοιχεία εκπέμπουν άλλα μηνύματα…

Η «ΕΛΙΑ» – σύμφωνα με τα ευρήματα όλων των εταιριών, ανιχνεύεται στις ηλικίες ως εξής:

65+: 14,5%, 35-44: 2,5%, 18-24: 2,6% κτλ…

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη διασύνδεση της συγκεκριμένης πολίτικης που εκφράζει η Ελιά με τα κοινωνικά στρώματα.

Η αμερικάνικη Γερουσία εγκρίνει 351 εκατομμύρια δολάρια βοήθεια στο Ισραήλ... για να δολοφονεί παιδιά!


Παιδάκια διαμελίζονται, οι Ισραηλινοί απολαμβάνουν με ποπκόρν...

ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΟI ΛΑΘΡΟ: ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 25ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!


Ποινή κάθειρξης τριών ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης σε έναν 25χρονο Πακιστανό που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, λίγη ώρα αφ’ ότου προσπάθησε να ασελγήσει σε δυο ανήλικα κορίτσια!

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!



Γράφει ο Αντίοχος.

Ανακοίνωση υπέρ των «σύγχρονων κολασμένων της γης» (μουσουλμάνων λαθρομεταναστών) και των «κινητοποιήσεών» τους στη Σκάλα Λακωνίας, εξέδωσε η τοπική οργάνωση του παρδαλού συνονθυλεύματος και μεταξύ των άλλων αποκαλύπτει και κάποιες «κρυφές» πτυχές του πραγματικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τα επίμαχα σημεία:

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΠΛΟΥΜ: ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ – ΠΑΜΕ ΓΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ»

newworldorder-1-2
Τους στόχους των παγκοσμίων τυράννων για την Ευρώπη και τον κόσμο του μέλλοντος, περιγράφει σε άρθρο του στη γερμανική συστημική φυλλάδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», ο Νόρμπερτ Μπλουμ (διόλου γερμανικό επώνυμο…),

Πληρώνουμε 30 χιλ. ευρώ το μήνα για να σαπίζουν δυο “διαμάντια” αξίας 90 εκατομμυρίων ευρώ !!! Ιστορίες τρέλας της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τη χώρα

14770858_ATH18_OLYMPIC_AEGEAN__1023_11.limghandler

Τρία χρόνια κλείνουν σε λίγες εβδομάδες από τον Αύγουστο του 2011, οπότε και ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός πώλησης των τεσσάρων Airbus της πρώην Ολυμπιακής στην αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία Apollo.
Τελικά οι Αμερικανοί αγόρασαν μόνο τα δύο αεροσκάφη, και τα άλλα δύο παραμένουν μέχρι σήμερα στα αζήτητα.

Monday, July 28, 2014

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)…


laurometanastew
Γράφει ο Αντίοχος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΗΕ, οι επικεφαλείς του ισλαμιστικού ISIL στη Μοσούλη του Ιράκ, εξέδωσαν «φάτουα» (θρησκευτικό διάταγμα), με το οποίο υποχρεώνουν όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια ηλικίας 11 έως 46 ετών, να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών τους οργάνων (κλειτοριδεκτομή). Την επομένη, οι ισλαμιστές το διέψευσαν, αλλά η εντύπωση έμεινε…

Σαουδική Αραβία & ΗΑΕ χρηματοδοτούν την χερσαία επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα







Πολλές συζητήσεις γίνονται τις τελευταίες ημέρες για τη χρηματοδότηση της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα από την Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να εξαλειφθεί το ισλαμικό κίνημα της ‘Χαμάς’.

Έτοιμος ο Ναός του Σολομώντα το 2014;


Αντίγραφο του ναου του σολομώντα εχει φτιαχτεί στη Βραζιλία κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια ζυγίζει 666 τόνους, στη περιοχή του σάο πάολο και είναι ακριβές αντίγραφο του ναου του σολομώντα και χρόνος για να φτιαχτεί 4 χρόνια.
Μια υποθεση θα μπορουσε να είναι:

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ...(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)



Όλο το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες ομαδικών τάφων Εβραίων – κι ας μην ήταν όλοι Εβραίοι – που ξεκληρίστηκαν από τους Ναζί. Γεμάτο με φωτογραφίες από σκελετωμένα πτώματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Από πρόσωπα που πάνω τους δεν έχει απομείνει τίποτα εκτός από δύο τεράστια μάτια που χωράνε όλη την απόγνωση του κόσμου μέσα στο Νταχάου. Αυτές οι φωτογραφίες βραβεύθηκαν, επιβραβεύθηκαν, κρίθηκαν πολιτικά ορθές και γεμίζουν μέχρι και σήμερα την καθημερινότητά μας στον αγώνα ενάντια στο νεοναζισμό.

Χ.Σταϊκούρας: "Η εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης ήταν αποτυχία"


Η εναρμόνιση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης απέτυχε δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στην εφορία πλέον η πληρωμή του "χαρατσιού" για 400.000 πολίτες που δεν μπόρεσαν να το πληρώσουν στη ΔΕΗ


Αντιμέτωποι με την εφορία θα βρεθούν σύντομα περίπου 400.000 ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι δεν κατέβαλαν το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) για το 2013.

Tα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του Β.Πούτιν: Aπασχολεί με πλήρες ωράριο δοκιμαστή τροφίμων


Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Bλαντιμίρ Πούτιν έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αφού γνωρίζει ότι έχει αρκετούς εχθρούς  τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό με αρκετούς τρομοκράτες να επιδιώκουν να τον "βγάλουν από τη μέση" τη στιγμή που κάνει πράξη την οικονομική και στρατιωτική ενίσχυση της Ρωσίας και αυτό είναι που έχει ενοχλήσει πολλούς στις ΗΠΑ και Δύση.

Saturday, July 26, 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ



Η ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 
Η μανδάμ προστατεύεται βάσει του νόμου που έβγαλε αυτό το βρωμερό σκουλίκι ο Αθανασίου, που ήταν δικαστής και έγινε υπουργός (και τον ψήφισαν και όλα τα σκουλίκια της δικτατορικής κυβέρνησης των ΣαμαρεοΒενιζέλων)...
Όλα τα μέλη του ΤΧΣ, απαλλάσσονται οποιασδ/ήποτε λανθασμένης ενέργειάς τους που θα ζημιώσει το Δημόσιο... οπότε η πληρωμένη ματαμίτσα (με τον ιδρώτα του πτωχευμένου νεοελληνάκου) μπορεί να λέει ότι θέλει...
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
 
Πόπη Σουφλή


Μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής  η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) κα Αναστασία Σακελλαρίου, σε μια δήλωσή της ομολογεί ότι χρέη των τραπεζών μετακυλίσθηκαν στο δημόσιο και αυτό αποτελεί το χρέος που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας!  

Πακιστανοί σε συνεργασία με αριστεροαναρχικές συμμορίες, απειλούν δικαστές στην Πάτρα

manolada1
Πράκτορες της Πακιστανικής πρεσβείας, οι οποίοι επειδή το Σύνταγμα δεν εφαρμόζεται, κάνουν και συγκεντρώσεις, βγάλαν και ανακοίνωση όπου με περισσό θράσσος απαγορεύουν στους έλληνες να είναι….φασίστες….
Διαβάστε

MEGA: Η κακοήθεια της δωσίλογης διαστρέβλωσης…

Είναι να απορεί κανείς, πως υπάρχουν ακόμα αφελείς, που βλέπουν τηλεόραση και μάλιστο το mega  του Μπομολιστάν-μπεη... του εθνικού νταβατζή... όπου η διαστρέβλωση και η παραπληροφόρηση αποτελούν το 99% της ενημέρωσης...

Πόπη Σουφλή


Το Mega, όπως έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές αποτελεί μία από τις πιο επιθετικές και δόλιες «ομάδες κρούσης» του καθεστωτικού δωσιλογισμού.
Το Mega είναι ο μεγάλος και κεντρικός φακός μέσα από τον οποίο καθρεφτίζεται, πιο μακάβρια, ο ολοκληρωτισμός των ισχυρών ελίτ εξουσίας, συνακόλουθα και ο ολοκληρωτισμός της σήψης του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των «εκτελεστών» μπράβων του, δηλαδή των δημοσιογράφων:

“ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!… ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…”

evvraioi2

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητες της:
α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.
β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ MEGA, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”

km2

Ελεύθερη αφέθηκε  η κόρη του Μανώλη Καψή που συνελήφθη χθες για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

ΗΠΑ: Η υπόθεση ‘Hobby Lobby’ και οι αντιδράσεις της αριστεράς. Τελικός στόχος: η ποινικοποίηση του Χριστιανισμού




Στις 30 Ιουνίου 2014, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ με ψήφους 5-4, έκρινε ότι η ‘Hobby Lobby’ - μία οικογενειακού χαρακτήρα αλυσίδα καταστημάτων με υλικά πλεξίματος, με έδρα την Οκλαχόμα και 21.000 υπαλλήλους - καθώς και άλλες παρόμοιες "στενές" μετοχικές εταιρείες, μπορούν να επιλέξουν να εξαιρεθούν από το νόμο του Ομπάμα για την υγεία (γνωστό ως Obamacare) με βάση τις θρησκευτικές προτιμήσεις.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 
Ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας έχει εγερθεί στην πολύπαθη Βόρειο Ήπειρο, με την ελληνική μειονότητα να υφίσταται τις διώξεις του αλβανικού Καθεστώτος που ...
.. στοχεύουν αναμφίβολα στην εξάλειψή της.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ στο ΙΡΑΚ Πρόσταξε ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΗ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

κλε

Η Τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους, διέταξε τον ακρωτηριασμό των γεννετήσιων οργάνων όλων των κοριτσιών και γυναικών στη Μοσούλη του Ιράκ, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ΟΗΕ.

ΚΑΘΑΡΜΑ με τη στάμπα της πεντάλφας: ” Ο στρατός του Ισραήλ πρέπει να πάρει Νόμπελ Ειρήνης!” – ΕΜΕΤΟΣ με τις δηλώσεις του Ιουδαίου πρεσβευτή του Ισραήλ στις ΗΠΑ – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ από την Παγκόσμια Κοινότητα στις Αλητείες των Εβραίων

presvis-israil-obama

Ο Πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ, μιλώντας σε θρησκευτική ημερίδα, είπε ότι ο Ισραηλινός στρατός που ευθύνεται για φρικώδη εγκλήματα πολέμου
και εκατοντάδες φόνους βρεφών, πρέπει… να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης!

Η φωνή του Ελληνικού Λαού: Γιορτάζουν μια δημοκρατία που δεν υπάρχει

Friday, July 25, 2014

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

nark

Πριν από λίγη ώρα το λιμενικό συνέλαβε στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε καράβι που ερχόταν από τον Πειραιά την κόρη γνωστού πολιτικού και δημοσιογράφου για κατοχή ναρκωτικών. 
Πιο συγκεκριμένα η 22χρονη που φέρεται σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του “Makeleio.gr” , να είναι κόρη γνωστού πολιτικού του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφου, είχε στην κατοχή της 20-40 γραμμάρια “φούντας”.

Ουγγαρίας για το Μνημείο που στήθηκε προς τιμήν των (μη Εβραίων) θυμάτων της ναζιστικής κατοχής



Μέσα στη νύχτα και φρουρούμενοι από την αστυνομία, οι εργαζόμενοι στη Βουδαπέστη έβαλαν τις τελευταίες πινελιές στο Μνημείο της Γερμανικής Ναζιστικής Κατοχής της Ουγγαρίας του 1944, το οποίο σχεδιάστηκε για να τιμήσει την μνήμη όλων των θυμάτων του πολέμου.

Εβραίος καθηγητής: Πρέπει να βιάσουμε τις παλαιστίνιες μητέρες για να τελειώνουμε με την Γάζα

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ

hqdefault
Αμέσως μετά την δολοφονία τριών εφήβων ιουδαίων απο ισλαμιστές, ο καθηγητής Βενιαμίν Κεντάρ, ιουδαίος επίσης, προέβη σε αναλυτικές δηλώσεις εξηγώντας την χρησιμότητα της εκδίκησης για την επίλυση του Παλαιστινιακού.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Thursday, July 24, 2014

Γιατί οι Εβραίοι θέλουν τόσο την Ελλάδα


zaf cγράφει ο Δ. Ζαφειρόπουλος
Πριν από λίγα χρόνια είχαμε γράψει στον «ΕΚ» ότι πολλές ακίνητες ιδιοκτησίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης αγοράζονται από Εβραίους, ελληνικής και ισραηλινής υπηκοότητας. Αμέσως, η ισραηλινή κοινότητα της συμπρωτεύουσας μας μήνυσε, οδηγηθήκαμε για πολλοστή φορά στα δικαστήρια, όπου τελικά δικαιωθήκαμε. Αρκετοί τότε και στον πατριωτικό χώρο, μας θεώρησαν υπερβολικούς και μας συμβούλεψαν να μην ασχολούμαστε με... Εβραίους.
Όταν η χώρα το 2009 οδηγήθηκε στην κρίση και λίγο αργότερα στα μνημόνια και στα μεσοπρόθεσμα, πρώτοι απ' όλους γράψαμε για τις σχέσεις του Γιωργάκη με τους αμερικανοεβραίους της Goldman Sachs.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ...(ΦΩΤΟ)




Μπροστά μπροστά, ο Σεφαρδίτης στην καταγωγή ΑΞΕΛ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…θα υπάρξει ειδικό άρθρο ΞΑΝΑ για τον Παττακοτσίπρα
Φόρεσε και το φουλάρι στο λαιμό και βγήκε σαν γαλιάντρα να κάνει δηλώσεις…
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ….ΔΙΚΑ ΜΑΣ…δείτε δεκάδες άρθρα στα Γαλλικά για το τρυφερό εβραίικο πόδι ΕΔΩ
Ακολουθούν τα άλλα τέκνα του εβραίου Μπεναρόγια που είναι και ο πατέρας τους….δείτε υφάκι και στήσιμο, απο σκηνοθεσία σκίζουν….μόνο να προσέξουν μη σκίσουν κανα καλσόν απο την διαμαρτυρία…. Αλήθεια ο αριστερός παιδεραστής Ευραιοβουλευτής ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ…που βρίσκεται;;;;μάλλον θα είχε ζητήσει άδεια να πάει στην τουαλέτα…
download
Μην σφίγγεστε τόσο πολύ αντίφα μου….θα σας ξεφύγει τίποτα

«Λιποτάκτης» καυτό τοπ μόντελ στο Ισραήλ…(δηλαδή αυτή τώρα είναι φυλετικά εβραία;;)


Απο τις φωτογραφίες θα καταλάβετε ότι είναι τόσο εβραία….όσο ελληνίδα είαι η Μισέλ και ο Ακετοκούμπο.
Η είδηση παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι η ξανθιά θεά, ακολουθώντας τα δυτικά ηρωικα πρότυπα….στηρίζει τον στρατό
Φυσικά καμμία η σχέση του εβραικού στρατού με τον δικό μας…. Ο εβραίικος, αποτελείται απο πολεμιστές που δεν διστάζουν μπρος σε τίποτα.
Οι δικοί μας ….ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουν
c2f58fff7e23275f7d68cd068206670b_L

images
Λέγεται Μπαρ Ραφαέλι είναι τοπ μόντελ . Και για την ακρίβεια οι συμπατριώτες της θεωρούν ότι λιποτάκτησε από το στρατό. Πως;

Τα τυφλά θύματα της δικαιοσύνης




 
 
Σαν παρατεταμένο χειροκρότημα
υπό της προτεταμένης κάννης
οι μυστικοί σύντροφοι
άνοιξαν πυρ στην εξουσία
στα μάτια των περαστικών
δοσίλογοι προδότες...

Πάνω από 50 χιλιάδες πιστοί στο χθεσινό Μνημόσυνο του Γέροντος Παΐσίου!!! (Φωτογραφίες)


Μας γράφει αναγνώστης:
"Βρέθηκα χθες στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής - όπου και ο τάφος του Μακαριστού Γέροντος Παϊσίου - και η λαοθάλασσα ήταν τόσο μεγάλη, που απόρησαν ακόμα και οι  αστυνομικές αρχές, που φρόντιζν για την διατήρηση της τάξης!

Άρθρο-φωτιά για το δολάριο: "Είναι ετοιμοθάνατο - Οι κυρώσεις στη Ρωσία επισπεύδουν την... κηδεία του"


Ένα άρθρο-φωτιά για το μέλλον του δολαρίου εξαιτίας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ δημοσιεύει ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και διδάκτωρ στατιστικής Jim Willie. Αυτό που επισημαίνει είναι πώς «το δολάριο είναι ετοιμοθάνατο και η κηδεία του θα έρθει σύντομα με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε χώρες όπως η Ρωσία».

"Ρουκέτες" κατά Κιέβου και Ουάσιγκτον από Αμερικανό γερουσιαστή: "Εσείς ρίξατε το Boeing"


Κόλαφος κατά των ΗΠΑ και της κυβέρνησης του Κιέβου είναι ο Αμερικανός πρώην γερουσιαστής Ron Paul για τη συντριβή του Boeing στη νοτιοανατολική Ουκρανία. Ισχυρίζεται σαφώς πώς το αεροσκάφος με τους 298 νεκρούς επιβαίνοντες καταρρίφθηκε από ουκρανικά πυρά, κι αυτό, όπως επισημαίνει, «γιατί οι Ουκρανοί ήταν οι μόνοι που είχαν συμφέρον να το πράξουν. Οι ρωσόφωνοι απλά κανένα».

Ζήλεψε η Τατιάνα την μουνάρα που συνοδεύει ο Κασιδιάρης

Ποιες θα ήταν οι συνέπειες ενός «περιορισμένης έκτασης» πυρηνικού ολέθρου


Παγκόσμιος λιμός, θανατηφόροι παγετοί, παγκόσμιες απώλειες όζοντος μέχρι και 50%. Αυτά θα ζήσουν οι «τυχεροί», εκείνοι που θα επιζήσουν μετά τον όλεθρο.
 
Ο πυρηνικός πόλεμος είναι ίσως ο μεγαλύτερος εφιάλτης της σύγχρονης ανθρωπότητας. Τι θα συνέβαινε όμως αυτός ο φόβος γινόταν πραγματικότητα;

Στις ΗΠΑ παρουσιάζουν τον Β.Πούτιν ως..."αντίχριστο" - Δαιμονοποίηση της Ρωσίας από τους Ρότσιλντ



Το σκηνικό της καταστροφής που άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010, (Αραβική Άνοιξη 2010–2014, ονομάστηκε ένα κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική που εκδηλώθηκε από τις 18 Δεκεμβρίου του 2010), είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.

Tuesday, July 22, 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΕΝΟΧΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

«Η «Αλληλεγγύη για όλους», σε μια έμπρακτη στήριξη του αγώνα τους, οργάνωσαν αποστολή αλληλεγγύης την Κυριακή 20.07 στη Μανωλάδα. Την αποστολή αποτέλεσαν γιατροί και εθελοντές από τα κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης Αθήνας-Κορίνθου-Πάτρας, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του συντονιστικού των αγωνιζόμενων καθαριστριών του Υπουργείου οικονομικών, εργαζόμενοι του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστάσιου της ΒΙΟ.ΜΕ, το Ανοιχτό σχολείο μεταναστών Πειραιά, η κίνηση «Απελάστε το ρατσισμό», το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών, μέλη της Ένωσης μεταναστών Εργατών και του ΚΕΕΡΦΑ. Επίσης μεταφέρθηκαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τις άμεσες ανάγκες των εργατών».

«Αλληλεγγύη για όλους», λοιπόν. Αρκεί, αυτοί οι «όλοι» να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες! Έλληνες, θαυμάστε τις δουλάρες της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης και του Σόρος κι όταν έρθουν να σας ζητήσουν ψήφο, στείλτε τους στους… Πακιστανούς!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ...


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ  ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ
 
 
 
22 Ιουλίου 2012... Κακοποιείται άγρια από νεάρο Πακιστανό μία 15χρονη κοπέλα, η Μυρτώ, στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου.
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ STOXOS.GR ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΕΣ...

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ.."ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ"!!!


Στο πλαίσιο συμμετοχής της 79ης ΑΔΤΕ στο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής των Ενόπλων Δυνάμεων, διατέθηκε από 15 έως 17 Ιουλίου 2014, στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ο Λγος (ΥΙ) Τρικοιλίδης Νικόλαος, ειδικός παθολόγος του 79 ΤΥΕΘ, για εξέταση και παροχή υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους της μικρονήσου, σε συνεργασία με ομάδα ιατρών από τους ‘’Γιατρούς του Κόσμου’
Στη συνέχεια η παραπάνω ομάδα των ιατρών επισκέφθηκε το Επιτηρητικό Φυλάκιο Αγαθονησίου, όπου ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του φυλακίου.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ..ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΟΥ;..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΛΘΑΨΗΣ, ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!




Η κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή και η δημιουργία Μουσείου και Εκπαιδευτικού Κέντρου για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν στο... επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Δαυίδ Σαλτιέλ.

Ειδικότερα, ο κ. Σαλτιέλ πρότεινε στον κ. Ορφανό την ανάληψη διαμεσολαβητικής πρωτοβουλίας, σε διπλωματικό επίπεδο από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας.

ΗΠΑ: «Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα



Προς έκπληξη πολλών Χριστιανών στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.

Εκτακτη σύγκληση του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και προειδοποιήσεις στην Δύση


To υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ζήτησε πριν λίγες ώρες από την Σουηδία, την Φινλανδία, την Λιθουανία, την Λεττονία, την Εσθονία και την Γαλλία να "μαζέψουν" τους μισθοφόρους τους που καίνε ουκρανικά χωριά γιατί σε διαφορετική περίπτωση "Η Ρωσία θα λάβει μέτρα".
Πρόκειτται για την πιο πρόσφατη σαφή προειδοποίηση σε ότι αφορά την πιθανολογούμενη ένοπλη αντίδραση της της Μόσχας στην συστηματική εξόντωση των ρωσόφωνων πληθυσμών της περιοχής.

Aρθρο WSJ: "Η ΕΕ στα πρόθυρα διάλυσης και η Ελλάδα στην δίνη πολέμων, Τουρκίας & λάθρο"


Η λαθρομετανάστευση και οι συνεχείς πολεμικές συγκρούσεις μπορεί να διαλύσουν την ΕΕ που δείχνει πλέον να έχει φτάσει στα όριά της αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε σημερινό της άρθρο, στο οποίο γίνεται αναφορά για την γενικευμένη αστάθεια που επικρατεί στα νότια σύνορά της και τις πιέσεις που δέχονται χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.

Monday, July 21, 2014

Χιλιάδες Εβραίοι εγκαταλείπουν τη Γαλλία και μεταναστεύουν στο Ισραήλ

Χιλιάδες Εβραίοι εγκαταλείπουν τη Γαλλία και μεταναστεύουν στο Ισραήλ

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ  ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ  ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ





Αψηφώντας στην κυριολεξία τον πόλεμο που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας, εκατοντάδες Γαλλοεβραίοι μετανάστες, δηλαδή Εβραίοι της Γαλλίας, αποδέχθηκαν τις νέες εβραϊκές τους ταυτότητες σε τελετή που έγινε στα Ιεροσόλυμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Huffington Post και συγκεκριμένα του συνεργαζόμενου σάιτ/κατηγορία The World Post.

«Ἡ ῥάτσα μας εἶναι θεϊκή…» ....ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

«Ἡ ῥάτσα μας εἶναι θεϊκή..«Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων.
Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη.
Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες, όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα.
Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα.
Ο δικός μας προορισμός είναι να…
βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες.»
Menachem Begin
(πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1977 μέχρι το 1983 , Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 1978)

Σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν,μας αφυπνίζει και μας προειδοποιεί. "Έλληνες ξυπνήστε από τον λήθαργο". Δείτε τα σχέδια εξόντωσης μας. (Βίντεο)

Aποκαλύψεις!!!..."Όταν οι κυρίες υπουργών κουβαλούσαν ψυγεία και αντίκες με C 130"

Image
Του Κων. Φράγκου

Οι Έλληνες πληρώνουν τα λάθη ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος όχι μιας ή δύο κυβερνήσεων.
Ζαν Κλωντ Γιούνκερ


Οι παλιοί φίλοι του κινηματογράφου, σινεφίλ τους λένε τώρα, πιθανότατα θα θυμούνται το φιλμ του μεγάλου Ιάπωνα σκηνοθέτη Κουροσάβα με τίτλο της επικεφαλίδας του σημερινού μου σχολίου. Περιέγραφε τον περίγυρο και τις συνήθειες μιας τρυφερής πεταλουδίτσας του έρωτα στην Οσάκα.

“Βροχή” τα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια: 4.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τη μέρα

“Βροχή” τα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια: 4.000 κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών τη μέρα
Σαν θηλιά πνίγουν οι οφειλές τα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά και να ενταχθούν σε ρυθμίσεις. Στην εφορία χρωστούν 2,6 εκατ. φορολογούμενοι ενώ οι οφειλές αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς κάθε μήνα.

Saturday, July 19, 2014

"Αν η Γερμανία λέει τα Σκόπια Μακεδονία να λέμε τη Γερμανία ΄Δ Ράιχ"



«Εάν η Άγγελα Μέρκελ θέλει να αποκαλεί τα Σκόπια “Μακεδονία”, παρά την άρνηση των Ελλήνων και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, τότε και εκείνη δεν πρέπει να έχει αντίρρηση να αποκαλούμε τη Γερμανία με το πραγματικό της όνομα: Δ' Ράιχ.
"Έστω, οικονομικό", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γαλλία: Απαγορεύτηκε διαδήλωση κατά του Ισραήλ για τις συγκρούσεις στη Γάζα


Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων που σχεδιαζόταν να γίνει το Σάββατο, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν την περασμένη Κυριακή μπροστά σε δύο συναγωγές στη γαλλική πρωτεύουσα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails