Friday, January 16, 2015

Πέντε …«περιούσιοι» νεκροὶ εἶναι πάντα σημαντικότεροι ἀπὸ …200.000 Συρίους νεκρούς!!!


Πέντε ...«περιούσιοι» νεκροὶ εἶναι πάντα σημαντικότεροι ἀπὸ ...200.000 Συρίους νεκρούς!!!1Για 200.000 Σύριους νεκρούς καμμία απολύτως κινητοποίηση, από τις υπηρέτριες των σιωνιστών τοκογλύφων. 
Οι ίδιοι αυτοί …«δημοκράτες» εξοπλίζουν τους αποκεφαλιστές των μουσουλμάνων της Συρίας.

Για πέντε όμως περιουσίους νεκρούς μαζεύτηκαν όλοι οι πρωθυπουργοί της Ευρώπης να θρηνήσουν για να μην …επωφεληθούν πολιτικά από την υπόθεση οι αντισιωνιστές, και προκύψουν νέα κτυπήματα κατά σιωνιστικών στόχων.
Για να δείξουν μάλιστα, με αυτές τις συγκεντρώσεις τους, στους αντισιωνιστές ότι είναι λίγοι και τυχόν επιθέσεις εναντίον …«περιούσιων» θα …απαξιωθούν. 
Για να δείξουν όμως και την πίστη και την υποταγή τους στον Σιωνισμό και να ηρεμήσουν οι επικυρίαρχοι, που θα θελήσουν να εκδικηθούν τους ηγέτες που δεν θωράκισαν επαρκώς τους …«περιουσίους» από τέτοια επίθεση.
Πρωταγωνιστής της …«ελληνικής» αποστολής ο …πράκτωρ Γλέζος, πρώην διευθυντής του Ριζοσπάστη-Benaroya.
Και βλέπουμε πάλι πως το σύστημα κινητοποιεί τα πρόβατα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κι αν πας να κάνεις αντισυστημική συγκέντρωση ούτε …ραντεβού στο καφενείο δεν πετυχαίνει…
Υ.Γ. Τώρα που μιλάμε Υπουργός Οικονομικών στην Γαλλία είναι ο Μοσκοβισί,  …«περιούσιος» σιωνιστής…. Υπουργός Εξωτερικών ο Φάμπιους, …«περιούσιος» σιωνιστής και Πρωθυπουργός ο Ολάντ, τουλάχιστον Μασόνος. Δϋσκολο να γυρίσουν από την μεριά του Πούτιν, αφού είναι …«περιούσιοι». Σίγουρα θα υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που θα θέλουν πελάτη τον Πούτιν, αλλά προς το παρόν βλέπουμε στήριξη στον …«εκλεκτό λαό» του Θεού. Η Λεπέν συμμετείχε στις διαδηλώσεις για να μην έλθει το κοινό της σε σύγκρουση με το κοινό των ….πολυπολιτισμικών κλπ. Ξέρουν πολύ καλά να ελέγχουν τις μαριονέτες και τα πρόβατά τους. Στην Αίγυπτο η Μουσουλμανική Αδελφότητα σκότωνε για μήνες και δεν κουνήθηκε φύλλο. Ο Μόρσι ήταν ο προνομιούχος συνομιλητής Ισραήλ και Δύσεως. Και τώρα ξαφνικά οι δολοφόνοι 1.500.000 Ιρακινών λένε …ΟΧΙ στη βία… 
Στο συγκεκριμένο κτύπημα βρήκαν τρόπο να μπλέξουν την Τουρκία, που υποτίθεται διευκόλυνε μία τρομοκράτισσα φίλη αυτού που επετέθη στο εβραϊκό σουπερμάρκετ, αλλά δεν ενέπλεξαν τον Πούτιν, κάτι που επίσης θα ήταν πολύ βολικό.

Hayat Boumeddiene Fled to Syria Through Turkey Says French OfficialΠέντε ...«περιούσιοι» νεκροὶ εἶναι πάντα σημαντικότεροι ἀπὸ ...200.000 Συρίους νεκρούς!!!2

A woman wanted in connection with the Paris terror attacks traveled toSyria through Turkey, a French police source source with close knowledge of the case told ABC News.
Hayat Boumeddiene, 26, left France on Jan. 2 and entered Syria from Turkey on Jan. 8, according to the source.
Boumeddiene is wanted by police after being linked to suspected gunman Amedy Coulibaly, who is suspected of killing a policewoman and four hostages at kosher market Friday.
Coulibaly was killed after police stormed the market.
French police suspect she served as the communication link between Coulibaly and the other members of the terror cell behind the massacre that killed 12 people at the Charlie Hebdo newspaper offices, the brothers Cherif and Said Kouachi. The two brothers were killed Friday when police stormed the printing press where they’d holed up.Πέντε ...«περιούσιοι» νεκροὶ εἶναι πάντα σημαντικότεροι ἀπὸ ...200.000 Συρίους νεκρούς!!!3

1 comment:

Anonymous said...

Το "ξοφλημένο" σε βαθμό χρεοκοπίας περιθωριακό περιοδικό του ασήμαντου τιράζ των 60000 φύλλων θα ξαναμπεί στην κυκλοφορία μετά από την πολυδάπανη "γκρίζα" και "αιματηρή" διαφήμιση με τιράζ 1.000.000 φύλλων. Θα το μετατρέψουν σε μια αγορά-"δήλωση" συμπαράστασης στα θύματα και υποστήριξη στην ελευθεροτυπία και μπορεί να τυπώσουν άλλα τόσα. Θα βάλουν και μερικούς πολιτικούς να κάνουν "γκρίζα" διαφήμιση και θα θησαυρίσουν. Θα περάσουν σε εκατομμύρια νεοταξίτες αφελείς του τύπου "...ήμουν κι εγώ εκεί" το μήνυμα: "...το αγόρασα κι εγώ", και θα κονομήσουν. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι παριστάνουν τους πελάτες τού iPhone ή βαστάνε ως συλλεκτικά τα εισιτήρια των συναυλιών τής Lady Gaga, θα γίνουν και συλλέκτες του Charlie Hebdo ...Στα χρόνια της "χολέρας" χαϊβάνια βρίσκεις με τον τόνο. Main stream έντυπο έγινε το μέχρι πριν λίγες ημέρες ζημιάρικο περιοδικό τής πλάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ

Je suis Rothschild

ΤΟΥ ΠΑΝ. ΤΡΑΙΑΝΟΥ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails