Saturday, January 24, 2015

Ηλίας Παναγιώταρος: “Θέλουν να με ξεπαστρέψουν. Βρέθηκε συμβόλαιο θανάτου στον Κορυδαλλό!!


666

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος καταγγέλλει αποκλειστικά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πως κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής έρευνας στα κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, βρέθηκε μεταξύ άλλων και ένα  σημείωμα – «συμβόλαιο θανάτου», στο οποίο αναγράφεται μια λίστα ονομάτων ανάμεσά τους και το δικό του.

«Είναι επιβεβαιωμένο το ότι έχει βρεθεί το σημείωμα με το όνομά μου και δεν με ενημέρωσε κανείς από την αστυνομία», αναφέρει στην συνέντευξή του ο Ηλίας Παναγιώταρος.
Στις 17 Ιανουαρίου του 2015 ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Στάθης παρουσίασε στους δημοσιογράφους  την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιάσεων και εκρήξεων αποτελούμενη από 37 μέλη, εκ των οποίων οι 17 έχουν συλληφθεί. Ως αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης η  Ελληνική Αστυνομία υπέδειξε τρεις έγκλειστους κατάδικους οι οποίοι σκόπευαν σε χρηματικά ποσά προβαίνοντας σε αρπαγές, εκβιάσεις, ανθρωποκτονίες, συμβόλαια θανάτου, προστασία καταστημάτων κ.α
Σύμφωνα με τον Ηλία Παναγιώταρο ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχε και ένα σημείωμα το οποίο βρέθηκε στα κελιά κρατουμένων του Κορυδαλλού με ημερομηνία Ιούνιος του 2014 και στο οποίο αναγράφονταν μια λίστα ονομάτων. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κάτι το οποίο μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει διασταυρώσει από διαφορετικές πηγές, ανάμεσα στα ονόματα αυτά υπήρχε και το δικό του ως στόχος ή ένα ακόμα «συμβόλαιο θανάτου» της οργάνωσης.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος  πρόκειται να θέσει το θέμα ως ερώτηση προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, τον αρχηγό της Αστυνομίας αλλά και τον Διοικητή της αντιτρομοκρατικής:
«Ερώτηση κάνουμε προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης, τον αρχηγό της Αστυνομίας, τον Διοικητή της αντιτρομοκρατικής και όλους αυτούς που με πολύ άνεση πριν από 17 μήνες έσερναν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σιδηροδέσμιους και τους «διαπόμπευαν». Βρέθηκε στην έρευνα που έγινε στον Κορυδαλλό, στα κελιά του Σκαφτούρου, Στεφανάκου και λοιπών ποινικών και αναρχικών τρομοκρατών σημείωση με ημερομηνία Ιούνιος 2014, στο οποίο εκτός των άλλων ονομάτων αναγράφεται και το όνομα εν ενεργεία βουλευτή της Χρυσής Αυγής, το δικό μου όνομα; Το όνομα μου που βρέθηκε εκεί, σίγουρα δεν ήταν για καλό. Και ρωτάω. Εάν βρέθηκε, παρένθεση που βρέθηκε, δεν θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί και να το μην το μάθω από τρίτη πηγή; Μετά από πάρα πολλές επιθέσεις που έχω δεχθεί και εγώ και άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής νομίζω ότι θα όφειλαν να το δουν με πολύ προσοχή το συγκεκριμένο ζήτημα και τουλάχιστον να με ενημερώσουν».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος έκανε αναφορά και στα δημοσιεύματα που θέλουν τον βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστό να εξομολογείται ότι γνωρίζει ποιοι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής τον Νοέμβριο του 2013, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. «Εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και δύο θύματα και εάν αληθεύει ότι έχει κάνει αυτήν την δήλωση ο Βλαστός,  ότι τα κράνη που φορούσαν οι δράστες ήταν δικά του, τότε όπως καταλαβαίνεται η υπόθεση έχει πολύ ζουμί και θα έπρεπε να είχε εξυγιανθεί καιρό τώρα».
ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails