Tuesday, February 3, 2015

Μὲ ἕναν Μπρέιβικ ἀνακόπτεται ἡ φόρα κάθε …ἀντισιωνιστοῦ!!!




Επειδή το σύστημα των σιωνιστών τοκογλύφων, που χρηματοδότησε τους θεωρητικούς και τους δημιουργούς του κομμουνισμού, δεν πίστευε ότι θα προκύψουν μελλοντικά αριστεροί αντισιωνιστές, φρόντισε να ετοιμάσει ένα …«αντίδοτο» σ’αυτήν την …«παρά φύσει αριστερά».
Κατασκεύασαν λοιπόν τον παρά φύσει Σιωνιστή Ακροδεξιό…Μὲ ἕναν Μπρέιβικ ἀνακόπτεται ἡ φόρα κάθε ...ἀντισιωνιστοῦ!!!1
Τον μοναδικό …«εθνικιστή», παγκοσμίως. που σκότωσε 80 νεαρούς σοσιαλιστές ομοεθνείς του, επειδή επιτέθηκαν πολιτικά στο …Ισραήλ, για τα εγκλήματα στην Γάζα.

Μὲ ἕναν Μπρέιβικ ἀνακόπτεται ἡ φόρα κάθε ...ἀντισιωνιστοῦ!!!3Μὲ ἕναν Μπρέιβικ ἀνακόπτεται ἡ φόρα κάθε ...ἀντισιωνιστοῦ!!!2
Και όπως κάθε θρησκεία, οικονομική θεωρία ή πολιτική ιδεολογία, έτσι και αυτό το ιδεολογικό έκτρωμα του εξολοθρευτή Μπρέιβικ, που επινόησαν οι Σιωνιστές για να σταματήσουν οριστικά την αντισιωνιστική ρητορική των Σοσιαλιστών της Νορβηγίας …συνοδεύτηκε από ένα πολυσέλιδο μανιφέστο, μέσα από το οποίο δικαιολογούσε ιδεολιγικά το συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσε, χωρίς να κινδυνέψει ποτέ από τα πυρά αστυνομικών.
Όταν στην Αμερική σκοτώνουν πολίτες επειδή αρνούνται να βγάλουν το χέρι από την τσέπη, στην Νορβηγία οι αστυνομικοί τον έβλεπαν να εκτελεί παιδιά και περίμεναν να παραδωθεί μόνος του, ώστε να τον συλλάβουν χωρίς …γρατσουνιά. Και φυσικά ούτε στην φυλακή κινδύνευσε, όπως θα συνέβαινε σε οποιονδήποτε ανώμαλο φονιά παιδιών.
Αν τελικά ο Τσίπρας επιμείνει να μην υπακούσει  λοιπόν στις …«προειδοποιητικές βολές» που δέχθηκε από το Κτήνος, είναι πιθανό να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα …«μαύρη τρομοκρατία», υποτίθεται…«ακροδεξιάς προελεύσεως»αλλά όχι αντισιωνιστικής δράσεως.
Άλλωστε στην Ουκρανία ο Δεξιός Τομέας επανασυστάθηκε υπό την ηγεσία …«περιουσίου» πράκτορα, ώστε οι δολοφονικές δράσεις να μην στοχοποιήσουν τους σιωνιστές, παρά μόνον τους φιλορώσσους Ουκρανούς.
Κι όπως προσπάθησαν να συνδέσουν τον σιωνιστή Μπρέιβικ με τους αντισιωνιστές Χρυσαυγίτες, είναι πιθανό ένα τέτοιο κτύπημα να συνδεθεί με την Χ.Α, για να την αποκαθηλώσουν οριστικά από την συνείδηση των ψηφοφόρων της, που συνεχίζουν να την ψηφίζουν, ενώ βρίσκεται στην φυλακή το μισό κόμμα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails