Sunday, February 15, 2015

Αλβανός που "το έπαιζε" Ιταλός εραστής ήταν τελικά ο δολοφόνος της Ελληνίδας γυμνάστριας στην Καλαμάτα



Η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας από τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης 
γυμνάστριας, η οποία έχασε τη ζωή της από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.


Η άτυχη Ελίνα Βαχαβιόλου, η οποία ήταν βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, νοσηλευόταν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας άφατη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Λίγο αργότερα εξέπνευσε και ο Αλβανός πρώην φίλος της ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά την επίθεση στην κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της 32χρονης, η κοπέλα χώρισε τον 30χρονο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Η άτυχη Ελίνα



Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι έμαθε την πραγματική του ταυτότητα, αφού ο 30χρονος παρουσιαζόταν στην Καλαμάτα ως Ιταλός, με το όνομα Erisiano Capetano, ενώ στην πραγματικότητα είχε αλβανική καταγωγή και το επώνυμό του ήταν Ismaitzil.

Πάντως, η Ελίνα δεν είχε διαμαρτυρηθεί ποτέ σε κάποιον φίλο ή συγγενή της για τον πρώην σύντροφό της.

Ο δράστης



Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 32χρονη ήταν μοναχοπαίδι, δεν έδινε δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, ενώ ήταν και η «καρδιά» της παρέας, μια κοπέλα η οποία με την θετική της αύρα έκανε και τους γύρω της χαρούμενους. Επίσης, της άρεσε η δουλειά της και εργαζόταν σκληρά σε γυμναστήριο στην Καλαμάτα.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να λύσει το μυστήριο με την ταυτότητα του Αλβανού, αλλά και να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails