Wednesday, February 18, 2015

Αυτούς θέλει να αφήσει ελεύθερους η κυβέρνηση – Φωτιές και αποδράσεις από αλλοδαπούς στο κέντρο στην Αμυγδαλέζα (upd)

Πλήρης διάλυση και ακόμη δεν άρχισαν να εφαρμόζονται τα μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών. Νέα ένταση υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, και λίγο μετά τις 19:30 όταν εκδηλώθηκε νέα εστία φωτιάς σε άλλο σημείο του κέντρου κράτησης.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν παρέμβει.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μεγάλη ομάδα αλλοδαπών προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση για να δραπευτεύσει ομαδικά, αλλά εμποδίστηκε από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο.
Αυτή την ώρα γίνεται καταμέτρηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος κατάφερε να διαφύγει. Μάλιστα φήμες που δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία αναφέρουν ότι τελικά απέδρασαν περίπου 18 αλλοδαποί
Τελικά τα κατάφερε η κυβέρνηση: Οι πρώτοι που πανηγυρίζουν για τα πρώτα της νέα  μέτρα δεν είναι οι Έλληνες (φυσικά) αλλά οι λαθρομετανάστες.
Πιστή στις εξαγγελίες της ότι θα φροντίσει πάνω και κύρια από όλα τους αλλοδαπούς οι τελευταίοι  φρόντισαν ευχαριστώντας την να βάλουν φωτιά σε κοντέινερ στα οποία κρατούνται οι λαθρομετανάστες.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι ορισμένοι από τους διαμαρτυρόμενους κρατούμενους μετανάστες έκαψαν και τα ρούχα τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας φωνάζοντας «ελεύθεροι-ελεύθεροι».
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν παρέμβει.
Το τι βέβαια θα επακολουθήσει σε όλη τη χώρα από τα εκατομμύρια που βρίσκονται εδώ παράνομα είναι εύκολο να εκτιμηθεί. Ένα μεγάλο μπράβο στην κυβέρνηση που βάζει τους λαθρομετανάστες πάνω από τους Έλληνες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails