Sunday, March 8, 2015

Ισραηλινή εφημερίδα: Γερμανίδα δικηγόρος φυλακίσθηκε για άρνηση του Ολοκαυτώματος






Η Sylvia Stolz, δικηγόρος,  έχει, ήδη, εκτίσει ποινή για την ίδια κατηγορία, όταν υπερασπίστηκε  αρνητή του Ολοκαυτώματος, ενώ τώρα φυλακίζεται για την άρνηση του Ολοκαυτώματος από την ίδια, σημειώνει η ισραηλινή εφημερίδα ‘Χάαρετζ’.


Η Stolz, όπως σημειώνει το δημοσίευμα- είναι γνωστή για τους δεσμούς της με την άκρα δεξιά και έχει εισαχθεί σε δίκη για άρνηση του Ολοκαυτώματος και έχει καταδικασθεί σε 20 μήνες στη φυλακή.

Η εκπρόσωπος του δικαστηρίου του Μονάχου, Andrea Titz, δήλωσε ότι η 51χρονη Sylvia Stolz καταδικάστηκε για υποκίνηση φυλετικού μίσους για την άρνηση του Ολοκαυτώματος,  σε ομιλία της το 2012. 

 Η ίδια υποστήριξε στη διάρκεια της δίκης, ότι ασκούσε το δικαίωμα της στην ελευθερία του λόγου.

Η Stolz είχε, ήδη, εκτίσει ποινή  20 μηνών  για την υποστήριξη  το 2008, του αρνητή του Ολοκαυτώματος, Ernst Zündel, ο οποίος είχε καταδικασθεί για έγκλημα στο Mannheim  το 2007.

Αρχικά η δίκη του Ζούντελ στο Μανχάιμ είχε καταρρεύσει, αφού  απαγορεύθηκε η υποστήριξη από την Στόλτζ γιατί προσπαθούσε να την σαμποτάρει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, επανειλημμένα αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα και έκλεισε το νομικό έγγραφό της με το «HeilHilter», όπως σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα επισημαίνοντας ότι ο αντισημιτισμός  στη Γερμανία δεν εξέλειπε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails