Sunday, March 29, 2015

ΝΕΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΝΕΑ”: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

kosmos

Η γερμανική οικονομική ολιγαρχία θέλει την χώρα και την συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ δεμένους στο άρμα τους, γιατί τρέμουν τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές
Στα λόγια του Λεγκρέν, του Κρούγκμαν και του Νόαμ Τσόμσκυ ήρθαν τα «Νέα», ομολογώντας πως η πτώση του Σύριζα, δεν θα φέρει στην εξουσία την διαλυμένη ΝΔ που καταρρέει συνεχώς, αλλά την Χρυσή Αυγή. Το σενάριο αυτό είναι εφιαλτικό για τους διεθνείς τοκογλύφους, καθώς θα αλλάξουν άρδην οι συσχετισμοί και η γεωστρατηγική κατεύθυνση της χώρας, αφού στα ηνία της Πατρίδας θα βρίσκονται ασυμβίβαστοι Έλληνες Εθνικιστές και όχι πειθήνια όργανα και υποτακτικοί της τρόικα.

Συγκεκριμένα, στην πολιτική ανάλυση των σημερινών «Νέων» από τον δημοσιογράφο Μ. Τσιντσίνη με τίτλο «Δυο σκορπιοί στο ίδιο μπουκάλι», η οποία αναφέρεται στους ανομολόγητους φόβους Ντράγκι και Μέρκελ, αποκαλύπτεται ότι:»…τυχόν εξώθηση της κυβέρνησης σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μπορεί να οδηγούσε σε ασύμμετρη ενίσχυση των άκρων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον προσανατολισμό της χώρας. Μπορεί οι κυβερνητικοί εταίροι του ΣΥΡΙΖΑ να θεωρούνται ακραίοι στο Βερολίνο, αλλά εκτιμάται ότι οι δυνάμεις που μπορεί να απελευθέρωνε η πτώση αυτής της κυβέρνησης θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνες«.
Είναι ξεκάθαρο πως οι ξένοι (και οι ντόπιοι) τοκογλύφοι έχουν αντιληφθεί την αναπόφευκτη άνοδο της Χρυσής Αυγής που θα οδηγήσει στην απώλεια των προνομίων τους και θα βάλει τέλος στην απομύζηση του ελληνικού λαού. Γι΄ αυτόν τον λόγο θα κάνουν τα πάντα, ώστε οι υποτακτικοί τους να συνεχίζουν να βρίσκονται στην θέση τους και να τους… εξυπηρετούν.
Το πεπρωμένο όμως φυγείν αδύνατον!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails