Tuesday, March 10, 2015

ΣΟΚ!!!,,, Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε το αμερικάνικο δίκτυο Sky News αναφορικά με τη δράση των τζιχαντιστών!!...Διαβάστε το άρθρο!!



Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε το αμερικάνικο δίκτυο Sky News αναφορικά με τη δράση των τζιχαντιστών και την "ψυχραιμία" που εμφανίζουν τα θύματα του Τζιχάντι Τζον λίγο πριν εκτελεστούν από τον τζιχαντιστή ψυχρό εκτελεστή.

Σύμφωνα με δημόσίευμα του διεθνούς δικτύου, το οποίο επικαλείται επικοινωνία με ένα πρώην μέλος του ISIS, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης του Ιάπωνα Kenji Goto, ο 26χρονος Emwazi, γνωστός ως Τζιχάντι Τζον εμφανίζεται να είναι το "μεγάλο αφεντικό" στις εκτελέσεις των ξένων ομήρων.
Το πρώην μέλος του ISIS, μεταξύ άλλων περιγράφει και το πώς εκτελεί ο Mohammed Emwazi, γνωστός ως Τζιχάντι Τζον, και περιγράφει το σκηνικό του τρόμου...
"Κάποιος Τούρκος είναι ο σκηνοθέτης των βίντεο... ο Emwazi όμως είναι το μεγάλο αφεντικό. Ο Τούρκος δίνει οδηγίες στο τηλεοπτικό συνεργείο για το πού και πώς θα στηθούν οι κάμερες. Λίγο πιο εδώ... λίγο πιο εκεί....
Ο Emwazi τους φώναζε συνεχώς: γρήγορα, πιο γρήγορα... πρέπει να τελειώνουμε γρήγορα... όλοι ακούνε με σεβασμό".



"Όταν εκτέλεσε τον Kenji Goto ήμουν εκεί, όχι πολύ κοντά. Τους σκοτώνει με ένα μαχαίρι. Αφού τους εκτελέσει, έρχονται τρεις-τέσσερις ακόμη και βάζουν τα θύματα σε ένα αυτοκίνητο. Μετά φεύγουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις".
Όπως αναφέρει το πρώην μέλος του ISIS, οι τζιχαντιστές κάνουν ακόμη και "εικονικές εκτελέσεις", στην ουσία πρόβες για να προετοιμάσουν τα θύματά τους για το πώς θα στέκονται μπροστά στην κάμερα!






"Τους λένε ότι δεν θα πάθουν τίποτα...", σημειώνει χαρακτηριστικά!
"Οι βιντεοσκοπήσεις των εκτελέσεων γίνονται όπως και οι εικονικές. Μέχρι τη στιγμή του αποκεφαλισμού... Οι όμηροι δεν περιμένουν ότι θα θανατωθούν και χαλάρωναν. Έτσι φαίνονται ήρεμοι στην κάμερα..."
Σημειώνει μάλιστα ότι του ζητούσαν να μεταφέρει στα θύματα ότι "τίποτα κακό δε θα συμβεί, μην ανησυχείτε" για να ηρεμήσουν... "Θέλουν μόνο να πιέσουν τις κυβερνήσεις σας... Αλλά στο τέλος εγώ ήξερα ότι θα τους εκτελούσαν!"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails