Tuesday, April 14, 2015

ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ... ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ!!! ΝΕΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...


Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο πλαίσιο της αδιάκοπης προπαγάνδας, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τον αποκεφαλισμό ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος κατηγορείτο για «βλασφημία».
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο «βλάσφημος» γονατιστός, με δεμένα μάτια και χέρια ενώ ο δήμιός του περιμένει την εντολή με τον μπαλτά στο χέρι.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρεται από ένα αυτοκίνητο σε μία απομακρυσμένη περιοχή. Είναι περικυκλωμένος από άνδρες με όπλα και τον εκτελεστή. Το αμάρτημά του είναι η «βλασφημία» - χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Αφού του διαβάζουν την ετυμηγορία, τον αποκεφαλίζουν. 
Η νέα κτηνωδία πιστεύεται πως έλαβε χώρα σε περιοχή της Χάμα στη Συρία.
Το Ισλαμικό Κράτος ανήρτησε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, το οποίο αξιοποιεί κατά κόρον ως μέσο προπαγάνδας, προκειμένου να ενθαρρύνει τους νέους να ενταχθούν στην οργάνωση αλλά και να εκφοβίσει τους «απίστους» που πολεμούν εναντίον του σε Συρία και Ιράκ.
Το πρωί της Δευτέρας, εν τω μεταξύ, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κατάφεραν να διασπάσουν την περίμετρο ασφαλείας γύρω από το μεγαλύτερο διυλιστήριο του Ιράκ, στο Μπαΐτζι, στη συνέχεια, όμως απωθήθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας που απέκρουσαν την επίθεση με την υποστήριξη αεροπορικών πληγμάτων της διεθνούς συμμαχίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails