Monday, May 18, 2015

ISIS:TON EBΑΛΑΝ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ(προσοχή ακολουθεί σκληρή φωτό )


Ένα μέλος του  Ισλαμικού Κράτους αποκεφαλίστηκε από την οργάνωση με την κατηγορία της κατασκοπείας και την  εμπλοκή του στη δολοφονία ανώτατου στελέχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.Τον υποχρέωσαν με αξίνα και φτυάρι ν΄ ανοίξει τον τάφο του και ύστερα τον αποκεφάλισαν.Τον είχαν ντύσει με την πορτοκαλί στολή.

Στο Ιράκ  το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στην πόλη  Ramadi όπου και εκτέλεσε κατά την είσοδό της στην πόλη περί τα 200 άτομα συμπεριλαμβανομένων πολιτών και αστυνομικών.
Σύμφωνα με το πρακτορείο τύπου Fars οι τρομοκράτες της Daech σκότωσαν σε αυτήν την πόλη 200 άτομα μεταξύ των οποίων και 70 γυναικόπαιδα.
Την ίδια στιγμή οι συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και των τρομοκρατών συνεχίζονται σε διάφορες συνοικίες του Ramadi μιας μεγάλης πόλης της επαρχίας Al-Anbar.(ΙRIB 16/5/15)Nεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά η οργάνωση εκτέλεσε 503 στην πόλη Ramadi, στα 120 km δυτικά της Βαγδάτης όπως ανακοίνωσε ο βοηθός κυβερνήτη της επαρχίας al-Anbar ο  Faleh al-Issawi.Οι μισοί ήταν γυναικόπαιδα.Το βράδυ της Παρασκευής η ργάνωση εισέβαλε στην πόλη δηλώνει ο al-Issawi όπως μεταδίδει το portail Erem News.
προσοχή ακολουθεί σκληρή φωτό 
dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails