Saturday, August 15, 2015

Ιδού πώς ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στις τρεις ψηφοφορίες

Περιλαμβάνει τη σημερινή αλλά και τις ψηφοφορίες για το νομοσχέδιο και τα προαπαιτούμενα του τρίτου πακέτου
Με 47 απώλειες για τον ΣΥΡΙΖΑ έληξε η μαραθώνια ψηφοφορία για το τρίτο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας από τους πιστωτές της δημιουργώντας σοβαρό πλήγμα στην κυβέρνηση.
Συνολικά 32 κυβερνητικοί βουλευτές καταψήφισαν το νομοσχέδιο, 11 δήλωσαν «παρών», τρεις διαφοροποιήθηκαν ψηφίζοντας «ναι» επί της αρχής και «παρών» σε επιμέρους άρθρα ενώ ένας βουλευτής ήταν απών.

Ο παρακάτω πίνακας που δημιούργησαν ξένοι δημοσιογράφοι δείχνει αναλυτικά τι ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και στις τρεις ψηφοφορίες. Ποιοι έμειναν σταθεροί στην θέση του καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο, τα προαπαιτούμενα και το τρίτο πακέτο διάσωσης αλλά και ποιοι διαφοροποιήθηκαν με «ναι» επί της αρχής και παρών σε επιμέρους άρθρα.
Στις 15 Ιουλίου, στην πρώτη, δηλαδή, ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα προκειμένου να καταλήξουμε στη συμφωνία της περασμένης Δευτέρας, το κυβερνών κόμμα είχε καταγράψει 39 απώλειες (32 όχι, 6 παρών και μια απουσία).
Μια εβδομάδα μετά το κυβερνών κόμμα μέτρησε 31 «όχι» και 5 «παρών» ενώ άλλοι πέντε βουλευτές είχαν ψηφίσει μεν «ναι» επί της αρχής, αλλά «παρών» στο άρθρο 1 του τότε δεύτερου πακέτου με προαπαιτούμενα.
protothema
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.g

1 comment:

Anonymous said...

Παρακαλώ, μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τζαμί και λαθρονομοσχέδιο της κυρα-Τασίας. Πού μπορώ να το βρω αυτό ;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails