Thursday, September 24, 2015

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ»


anilikoi_me_molotof
Σ΄ ένα σύγχρονο παιδομάζωμα, πρακτική άλλωστε και των ιδεολογικών τους προγόνων, προχωρούν τα τσιράκια τους συστήματος  γνωστοί  σε όλους και ως άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου,  σε αυτήν της διαπίστωση προχώρησαν οι  αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μετα την σύλληψη και προσαγωγή  ανήλικων  από 13 έως 17 χρόνων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Πέμπτη και την επόμενη μέρα στο Κερατσίνι. Για την περίπτωση των Εξαρχείων και την προσπάθεια επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα από μία ομάδα περίπου 100 ατόμων, τα περισσότερα μέλη  ήταν ανήλικα παιδιά, που έκαναν την “παρθενική εμφάνισή” τους σε τέτοιου είδους επιθέσεις».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο τύπο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως, όπως και πέρσι, ηγετικά πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού χώρου δίνουν το «βάπτισμα του πυρός» με «προπονήσεις προετοιμασίας» σε νεοστρατολογημένους ανήλικους νεαρούς, ώστε να είναι… έτοιμοι για αντίστοιχες ενέργειες την 6η Δεκέμβρη, ημερομηνία της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, και αργότερα τη 17η Νοέμβρη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.
Να τονίσουμε ότι η επίθεση εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια στις 17 Σεπτεμβρίου ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών  της ομάδας ΔΕΛΤΑ, με ένα εξ αυτών να νοσηλεύεται στο 401 με  κάταγμα στο χέρι.  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails