Thursday, September 10, 2015

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΙΗΛ: «Μέγιστη προσβολή και αθλιότητα όσα είπε για μας»

Oι χθεσινές δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το ρόλο του Λιμενικού στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής ροής.
«Πολιτική σας για το μεταναστευτικό ειναι να στέλνουμε το λιμενικό να βουλιάζει τις βάρκες, να φυλάτε τα σύνορα κάνοντας ανασχέσεις, δηλαδή προκαλώντας περισσότερα ατυχήματα για να ανακόψεις μια ροή που δε μπορείς να ανακόψεις» ήταν το σχόλιο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εκλαμβάνουμε τη δήλωση αυτή ως τη μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία για να αντεπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους διασώζοντας καθημερινά χιλιάδες συνανθρώπους μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών, η οποία καλεί τον κ.Σακελλαρίδη αν διαθέτει στοιχεία να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα διαφορετικά να ανακαλέσει άμεσα τα όσα υποστήριξε.
«Τα χέρια των Λιμενικών απλώνονται για να σώσουν, για να δώσουν ελπίδα και για να τηρήσουν τη στοιχειώδη τάξη και δεν βάφονται με αίμα!»αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Λιμενικού Σώματος. Προσθέτει ότι τα στελέχη του λιμενικού με αυταπάρνηση, ζήλο, επαγγελματισμό, ευαισθησία, στοχευμένες δράσεις βοηθούν πονεμένους ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους.
crashonline

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails