Thursday, October 15, 2015

ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ! ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ



Οι πνευματικοί απόγονοι των Στάλιν, Λένιν καί Μάρξ έρχονται να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς, αυτό του αυταρχισμού στο όνομα  των δήθεν μεταρρυθμίσεων .

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, εισηγήθηκε κατά την ακρόασή του για το Πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή της Βουλής. να υπάρξουν αυστηρότερες κυρώσεις στους παραβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα αυτό που ζήτησε είναι να συλλαμβάνονται όσοι «πιάνονται» χωρίς εισιτήρια!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς μία ακόμα πρόταση που ήρθε στο τραπέζι είναι αντί οι παραβάτες να τιμωρούνται σε επίπεδο πταίσματος να τιμωρούνται σε επίπεδο πλημμελήματος!

Ποια η διαφορά μεταξύ πταίσματος και πλημμελήματος, για κάποιον που θα πιαστεί χωρίς να έχει «κόψει» εισιτήριο;

Πταίσμα: Προβλέπει ως ποινή την κράτηση ή την επιβολή προστίμου. Η διάρκεια της κράτησης κυμαίνεται από μία ημέρα ως ένα μήνα. Σήμερα ο νόμος κατά της λαθρεπιβίβασης του ΟΑΣΑ προβλέπει μόνο την επιβολή προστίμου, περίπου 60πλάσιο του κομίστρου.

Πλημμέλημα: Ο ένοχος θα τιμωρείται με φυλάκιση από τρία έως πέντε έτη. Ο παραβάτης είτε θα οδηγείται στο Αυτόφωρο είτε θα δικάζεται με τακτική δικάσιμο από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Εάν ο κατηγορούμενος θελήσει να κάνει έφεση της πρωτόδικης απόφασης αυτή θα δικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ο παραβάτης για να κριθεί ένοχος για πλημμέλημα, απαιτείται να έχει δόλο (πρόθεση), εκτός κι αν ο νόμος θα προβλέπει να τιμωρείται ρητώς και η αμέλεια.

Υ.Γ. Πληροφορίες ότι οι παραβάτες θα εκτίουν την ποινή τους προσφέροντας υπηρεσίες στα κέντρα φιλοξενίας «μεταναστών»  κρίνονται ανυπόστατες και προπαγανδιστικές!

Ethnikismos.net

1 comment:

iojik said...

Το πρόσωπό της η αριστερά το έχει δείξει εδώ και καιρό.Απλά οι έλληνες είναι τόσο βαθιά αποβλακωμένοι, διεστραμένοι και σάπιοι που δεν βλέπουν απολύτως τίποτα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails