Tuesday, October 6, 2015

Έπεσε ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ -Βγήκαν οι γύφτοι έξω από το Παίδων πυροβολώντας αστυνομικούς -Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στη περιοχή

astynomia

Σαν να βλέπεις ταινία του Hollywood

Εικόνες βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα με καταδίωξη αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρεις Αθίγγανοι κλέφτες που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στον Άγιο Δημήτριο. Η καταδίωξη έκανε τον γύρο της Αθήνας και κατέληξε με πυροβολισμούς κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Μία απίστευτη καταδίωξη με πυροβολισμούς, τρακαρίσματα και πλήθος περιπολικών εκτυλίχθηκε μόλις 15 λεπτά μετά τις 5 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας… Μερικά λεπτά πριν, τρεις ΡΟΜΑ που έχουν ρημάξει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, διέρρηξαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός Αλβανού σε δρόμο της περιοχής. Μέσα από το αυτοκίνητο, οι δράστες βρήκαν και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και τα προσωπικά έγγραφα του θύματος.
Ο ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο και πετάχτηκε στο μπαλκόνι βάζοντας τις φωνές. Οι δράστες αμέσως επιβιβάστηκαν στο δικό τους αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ταραγμένος όπως ήταν ο ιδιοκτήτης, κατέβηκε κάτω, επιβιβάστηκε στο δικό του αυτοκίνητο και του καταδίωξε, ενώ παράλληλα έπαιρνε τηλέφωνο στο «100».
Καθώς ενημέρωνε για το περιστατικό τον αστυνομικό που έλαβε την κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, εντελώς τυχαία, πέρασε μπροστά από ένα σταθμευμένο περιπολικό στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Μεσογείων στο ύψος του Πύργου Αθηνών, όπου δευτερόλεπτα πριν πέρασε από μπροστά τους, παραβιάζοντας το κόκκινο και το αυτοκίνητο με τους τρεις Αθίγγανους κλέφτες. Το θύμα φώναξε στους αστυνομικούς να τους πιάσει και πως ήταν κλέφτες και αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να το καταδιώκουν.
Στο μεταξύ, έφτασαν δίπλα τους και ενισχύσεις από άλλα περιπολικά και άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και όλοι μαζί συνέχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο με τους τρεις ΡΟΜΑ που είχε αναπτύξει επικίνδυνα μεγάλες ταχύτητες για να διαφύγουν….
Στο ύψος της Ισραηλινής Πρεσβείας, στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Κατεχάκη, οι δράστες έστριψαν δεξιά και κινήθηκαν ευθεία με κατεύθυνση το Γουδί. Στη συνέχεια, έστριψαν στην Οδό Σεβαστουπόλεως και εκεί έπεσαν διαδοχικά πάνω σε 2-3 σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ «καβάλησαν» και πεζοδρόμια…
Η τρελή αυτή καταδίωξη έφτασε περίπου στο ύψος του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, όπου πλέον το αυτοκίνητο των ΡΟΜΑ ακινητοποιήθηκε, αφού είχαν σκάσει τα λάστιχα και είχαν σπάσει οι ζάντες του και οι τρεις δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή. Ο ένας από αυτούς στράφηκε εναντίον των αστυνομικών, πυροβολώντας προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να απαντήσουν στα πυρά που δέχτηκαν. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο ένοπλος Αθίγγανος κατάφερε να διαφύγει. Οι άλλοι δύο συνεργοί του ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα που διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, έχει προκύψει πως σε βάρος των τριών ΡΟΜΑ εκκρεμούσε πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων για τον μισό ποινικό κώδικα…, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του συνεργού τους που διέφυγε και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών και για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, κάτι που θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο, αφού είναι υπερβολικά συχνά τα κρούσματα κλοπών τον τελευταίο καιρό, από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις γύρω περιοχές από τον Άγιο Δημήτριο.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails