Sunday, November 8, 2015

ΡΟΜΑ ΤΕΝΤΩΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: Δολοφονικές παγίδες στα Προσφυγικά! Αυξάνονται οι επιθέσεις ανηλίκων – «πονοκέφαλος» για την Αστυνομία


ΠΑΤΡΑ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνουν στην Πάτρα οι επιθέσεις ανηλίκων, σε ενηλίκους, κυρίως γυναίκες και ηλικιωμένους, από τις οποίες ξαφρίζουν ότι βρουν πρόχειρο σε τσέπες και τσάντες.
Προ ημερών έξωαπό το γυμναστήριο Τοφαλο, Ανήλικοι ζητιάνευαν, αλλά όταν γυναίκα αρνήθηκε, με την πρόφασηότι δεν είχε μαζί της τσάντα την περικύκλωσαν και βάζοντας τα χέρια τους στις τσέπες του μπουφάν της βρήκαν και της πήραν 20 ευρώ, ενώ της πέταξαν και της έσπασαν το κινητό

Σε φανάρια σε άλλη γυναίκα που αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην έκκληση για βοήθεια, προσπάθησαν να τις ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου.
Στη λαϊκή αγορά της Παρασκευής, επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη γυναίκα και την αγκάλιαζαν δήθεν ότι την γνώριζαν και παράλληλα βάζοντας τα χέρια στις τσέπες της προσπαθούσαν να βρουν χρήματα.
Στην Άνω Πόλη ηλικιωμένος που περπατούσε δέχθηκε επίθεση από ανήλικο που υποστήριζε ότι τον γνώριζε. Τον αγκάλιασε βάζοντας τα χέρια του στις τσέπες του θύματος.
Οι επιθέσεις ανηλίκων δεν περιορίζονται μόνο σε συνοικίες της Πάτρας αλλά και στο κέντρο. Κρούσματα επιθέσεων έχουν σημειωθεί ακόμη και στην Πλατεία Γεωργίου! Ανήλικες –κυρίως- με την καθοδήγηση των γονέων ή άλλων συγγενών τους πλησιάζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, ηλικιωμένα άτομα, και με το πρόσχημα ακόμη και του σεξ… τους κλέβουν!
Ανήλικοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή των Προσφυγικών! Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις εκβιάζουν τα θύματά τους! Τους απειλούν πως θα τους προκαλέσουν φθορές στα αυτοκίνητα ή ακόμη και στα σπίτια τους αν δεν τους δώσουν χρήματα! Σε άλλες περιπτώσεις κορίτσια «αγκαλιάζουν» ηλικιωμένους και τους αφαιρούν χρήματα… εν ριπή οφθαλμού!
Κίνδυνος – θάνατος στα Προσφυγικά!
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην οδό Πόντου και Περγάμου ανήλικοι ρομά είχαν δέσει σκοινί από τη μία άκρη του δρόμου στην άλλη. Προφανώς για να κλέψουν κάποιον διερχόμενο δικυκλιστή. Θύμα τους ένας οδηγός δικύκλου που σώθηκε από θαύμα! Δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το σχοινί «τον βρήκε» στο λαιμό, ευτυχώς όμως δεν έπεσε. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, καθώς απειλήθηκαν επεισόδια με άλλους ενήλικους ρομά που έσπευσαν να υπερασπιστούν… τα παιδιά τους! Τελικά δεν υπεβλήθηκαν μηνύσεις αφού ο οδηγός του δικύκλου… εκτίμησε πως δεν θα βρει το δίκιο του σε όποια Αρχή και αν καταφύγει.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails