Wednesday, November 11, 2015

ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ! ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;




Γράφει ο Αντίοχος

Μια φορά κι έναν καιρό, επιλεγμένοι αξιωματικοί των Ε.Δ. και των Σ.Α. της αμερικανοσιωνιστοκρατούμενης Μπανανίας μας, μετέβαιναν στην Αμερική για «μετεκπαίδευση». Στις μέρες μας, επί «δεύτερης φοράς αριστεράς» (με ολίγη από… ελαφροδεξιά), δεν χρειάζεται να περάσουν τον ωκεανό. Πάνε εδώ κοντά, στο Ισραήλ!  

Έτσι, κοινή αντιπροσωπεία (επιλεγμένων βεβαίως…) υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέπτεται από σήμερα ως τις 12 Νοεμβρίου το Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης της ισραηλινής κυβέρνησης.



Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί «στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας και των τακτικών διαβουλεύσεων μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς της ασφάλειας των λιμένων και άλλων κόμβων μεταφοράς».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι δύο πλευρές δεσμεύονται για την περαιτέρω ανάπτυξη της στενής τους συνεργασίας στο πνεύμα της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και φιλίας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων που προκύπτουν σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος».  

Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγη:Ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails