Saturday, November 21, 2015

ΤΟ "ΕΝΤΕΧΝΟ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ..ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ...ΕΧΕΙ ΜΙΑ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ" ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ..ΟΙ  ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΤΕΧΝΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ  ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΕ ΤΑ ΣΥΜΕΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ "ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ" Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 1,40 ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ....


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Eλεωνόρα Ζουγανέλη παίρνει το μέρος του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά συνεχίζει να τον στηρίζει αν και δεν είναι όλα «όπως τα ονειρευόμασταν» .

Και προσθέτει: «Και τίποτα σημαντικό να μην κάνει ο Τσίπρας, τον προτιμώ από ένα ολόκληρο σύστημα που μας έκλεβε 40 χρόνια τώρα» .
Η κα Ζουγανέλη, συνεχίζει όμως λίγο παρακάτω την εξύμνηση στον πρωθυπουργό: «Είναι σίγουρα χαρισματικός. Και με μία ειλικρίνεια στο βλέμμα» .
Αυτό για την «ειλικρίνεια» του Αλέξη Τσίπρα είναι βέβαια το πιο επικό, αλλά το προσπεράσαμε καθώς η τραγουδίστρια εύχεται στο τέλος «να μη μας… κάψει» ο πρωθυπουργός, και εντάξει, γελάσαμε λίγο παραπάνω.

1 comment:

Anonymous said...

O πατέρας της έγινε πλούσιος μετά την μεταπολίτευση συμμετέχοντας ως τραγουδιστής κ ηθοποιός σε κάθε σύναξη κομμουνιστικών κομμάτων και αποκομμάτων.
Πατέρας και κόρη υπέγραψαν δήλωση συμπαραστάσεως στην ΔΗΜΑΡ του σταλινικού Κουβέλη, το κομμουνιστικό κομματίδιο με ολίγην φιλευθερισμό.
Ο πατέρας της σήμερα διαθέτει ωριαία εκμπομπή στον νεοταξικό Sky TV των Αλαφούζων, γνωστών φορέων σιωνιστικής προπαγάνδας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails