Sunday, December 13, 2015

ΣΟΚ!!!...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!! ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....

Anonymous said...
Παρακαλώ, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ΜΚΟ που δυστυχώς έχει απλώσει τα πλοκάμια της, στην πατρίδα μας..
Προσέξτε ποια είναι η πρότασή τους και το βασικό τους "αίτημα"....

"... Γιατί θα πρέπει οι πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα να στεγάζονται μόνο σε κέντρα υποδοχής, όταν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, συγκατοικώντας με φοιτητές, νέους ή οικογένειες; ...."
http://refugees-welcome.gr/

(ποιοι είναι αυτοί οι παρανοϊκοί και ποιοι οι χρηματοδότες - εργοδότες που κερδίζουν εις βάρος των λαών και ιδιαίτερα του Ελληνικού λαού;;;; )


ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ....ΟΙ "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΑΜΑΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΛΙΝΚ  ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗ , ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟ!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!!! ΚΤΛ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΣΙΧΑΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails