Tuesday, December 15, 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτός που τα λέει αυτά είναι Εβραίος και άθεος..! Έτσι ήταν στην πραγματικότητα το πρόσωπο του Ιησού Χριστού (ΦΩΤΟ)


23E2FEBE771CA61D7AB0A57F7CCC8E4A

Την εικόνα του Ιησού Χριστού, εντελώς διαφορετική από εκείνη που έχουμε στο μυαλό μας από αγιογραφίες και βιβλία, παρουσιάζει ένας βρετανός επιστήμονας, υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψε το «αληθινό» πρόσωπο του Θεανθρώπου.
Ο Richard Neave, συνταξιούχος ειδικός στην ιατροδικαστική ανακατασκευή του προσώπου από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ,  χρησιμοποίησε την εγκληματολογική ανθρωπολογία για να φτιάξει το συγκεκριμένο πορτρέτο.

Χρησιμοποιώντας την ιατροδικαστική και τα αρχαιολογικά δεδομένα, ο Neave έχει ανακατασκευάσει δεκάδες διάσημα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του Φιλίππου Β’ της Μακεδονίας, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του βασιλιά Μίδα της Φρυγίας.
Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror στον επιστήμονα και την ομάδα του δόθηκαν εβραϊκά κρανία από τους ισραηλινούς αρχαιολόγους και πάνω σε αυτά βασίστηκαν για να φτιάξουν το πρόσωπο του Ιησού. Η ομάδα είπε επίσης ότι ο Ιησούς θα μπορούσε να έχει γένια και κοντά μαλλιά -πιθανόν με σφιχτές μπούκλες- σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση.
Λαμβάνοντας υπόψιν τον μέσο όρο της εμφάνισης των ανθρώπων της περιοχής όπου μεγάλωσε ο Ιησούς, όπως υποστηρίζουν, θα μπορούσε να είναι λίγο παραπάνω από 1,52 μέτρα σε ύψος και περίπου 50 κιλά και εφόσον εργαζόταν σε εξωτερικούς χώρους ως ξυλουργός μέχρι κάποια ηλικία, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να έχει πιο μελαμψή επιδερμίδα.
Δείτε το πορτρέτο:
003b5e0900000258-3359548-image-a-76-1450109020275
jes1

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails