Wednesday, December 23, 2015

Ο Γ.Α.Π. «ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, «ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ… ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένθερμος υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, εμφανίστηκε ο πρώην
πρωθυπουργός της Ελλάδας, αξιότιμος κ Γεώργιος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία στο ΔΝΤ, σε δημόσια ομιλία του στην γειτονική Τουρκία μιας και....
... δεν φέρεται διατεθειμένος να κάνει δημόσιες ομιλίες στην Ελλάδα για «προφανείς» λόγους.
56787611c03c10339c816d22Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet, ο κ Γεώργιος Παπανδρέου έτυχε θερμότατης υποδοχής στην Τουρκία όπου σαν πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κλήθηκε να εκφωνήσει πολύ βαρυσήμαντο λόγο, (πως τα «τρώνε» αυτά οι Τούρκοι ?), στο τουρκικό πανεπιστήμιο του Boğaziçi στην Κωνσταντινούπολη.
Ο πασίγνωστος διεθνώς πρώην πρωθυπουργίας της Ελλάδας, στην βαρυσήμαντη ομιλία του συμβούλευσε την Ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη να σταματήσει να προβάλει εμπόδια στην ελεύθερη διακίνηση των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την Ανατολή και από τον Νότο, με το αιτιολογικό πως ότι και να κάνουν όσα εμπόδια και να βάλουν,… «αυτοί πάλι θα έρθουν, θέλετε δεν θέλετε!». Μάλιστα!
Ο κ Γεώργιος Παπανδρέου εμφανίστηκε εκτός των άλλων και ένθερμος υποστηρικτής της επίλυσης του Κυπριακού βάσει ενός ανάλογου σχεδίου Ανάν το οποίο είχε υποστηρίξει με σθένος το 2014, όταν τότε ο κυπριακός λαός το είχε απορρίψει με μεγάλη πλειοψηφία.
Αυτά τα λίγα από τον Γ.Α.Π. που έκανε και επίδειξη των… φιλοζωικών του αισθημάτων στους Τούρκους, από τον άνθρωπο που καταδίκασε την χώρα του στην μνημονιακή κατοχή.
Τι άλλο να πούμε εμείς ?
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

1 comment:

Anonymous said...

Να πουμε οτι τον ψηφισε ο ελληνικος λαος και να μη τα βαζουμε με αυτους που ψηφιζουμε αλλα με το κεφαλι μας

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails