Saturday, December 5, 2015

Έκτακτο – Επικίνδυνη εξέλιξη για την εθνική ασφάλεια τη χώρας συνιστούν όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στα σύνορα με τα Σκόπια

Η επικίνδυνη και απερίσκεπτη κυβέρνηση των εθνομηδενιστών, που άγεται και φέρεται από τις συντονισμένες πιέσεις αυτών που προσκύνησε, μόλις προέβη σε μια απαράδεκτη ενέργεια εθελούσιας κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Με την υπογραφή πλέον και των ελληνόφωνων ανδρεικέλων, η φύλαξη των χερσαίων συνόρων της χώρας παραδίδεται σε προσωπικό της FRONTEX. Το Σύνταγμα καταλύεται, και η αποκλειστική αρμοδιότητα της φύλαξης των συνόρων από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, καταργείται στην πράξη.
Το πρόσχημα της χρησιμοποίησης των μισθοφόρων της FRONTEXγια την καταγραφή των λαθρομεταναστών, προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για να χρυσώσει το χάπι μιας προδοτικής υπογραφής που ανοίγει διάπλατα τον πιο επικίνδυνο ασκό του Αιόλου.

Αν η κυβέρνηση ήθελε να διευθετήσει αποκλειστικά και μόνο αυτό το διαχειριστικό πρόβλημα (της καταγραφής), όφειλε να χρησιμοποιήσει υπαξιωματικούς του στρατού ή των σωμάτων ασφαλείας, και σε καμία περίπτωση δεν είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη ταπείνωσης και προσβολής για την ίδια τη χώρα. Μα τα χειρότερα δε σταματούν εδώ…
Την ίδια στιγμή αυτή η συμμορία των απερίσκεπτων πολιτικών και ιδεοληπτικών τσαρλατάνων, εγκλωβισμένη από τις ίδιες τις αδιέξοδες πολιτικές της, καλείται να αντιμετωπίσει μια δεύτερη πράξη κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας, από τους λαθρομετανάστες που επέτρεψε να υπερσυσσωρευτούν στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο, αφού οι Σκοπιανοί – και σωστά – δε τους επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα τους, και οι ίδιοι αρνούνται να αποχωρήσουν από τη σιδηροδρομική γραμμή, προκαλώντας με την παραμονή τους συνέπειες δυσκολοξεπέραστες στις διεθνείς εμπορικές σχέσεις της χώρας.
Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να τους απομακρύνει, έτσι χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς συγκεκριμένο προγραμματισμό και να τους εγκαταλείψει ασύδοτους μέσα στις πόλεις.
Ωστόσο και σ αυτό το φαιδρό δρόμο, οι εισβολείς αρνούνται να συνηγορήσουν, αφού από τους 6.000 που είναι ήδη συγκεντρωμένοι στα σύνορα, μόνο οι 50 από αυτούς δέχτηκαν να επιστρέψουν με τρένο στην Αθήνα.
Τι θα γίνει με όλους τους υπόλοιπους??? Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα??? Θα χρησιμοποιηθεί ο στρατός??? Θα χρησιμοποιηθεί η αστυνομία??? Θα χρησιμοποιηθούν ειδικές δυνάμεις για να παραδώσουν και πάλι σε κυκλοφορία τη σιδηροδρομική γραμμή??? Και πως θα διασφαλιστεί από κει και μετά η απρόσκοπτη λειτουργία της??? Το σημαντικότερο όμως δεν είναι αυτό.
Ρωτάμε τους απερίσκεπτους και επικίνδυνους εθνομηδενιστές, που με την εγκληματική πολιτική τους κατέστησαν τη χώρα ένα απέραντο ισλαμικό ναρκοπέδιο…
Έχει σταθμίσει τις αντιδράσεις???
Είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια έκρηξη που ενδεχόμενα να προκληθεί, από μια δυναμική παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας???
Είναι έτοιμη να προστατεύσει και να εγγυηθεί την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από πιθανό ανεξέλεγκτο ξέσπασμα των ισλαμοτεράτων σε ολόκληρη τη χώρα???
Δυστυχώς η δικαίωσή μας υπήρξε και πάλι απόλυτη. Η λαθρομετανάστευση δεν είναι «το μωρέλι» που έσωζαν με αυτοθυσία οι αγνοί καθημερινοί άνθρωποι στη Λέσβο και αλλού.
Είναι όπως ακριβώς προειδοποιούσαμε, ένας επικίνδυνος στρατός κατοχής, που θα βάλει τον τόπο σε απρόβλεπτες περιπέτειες, και δυστυχώς για όλους εμάς το πανηγύρι δεν άρχισε ακόμη…


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/12/%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%b8.html#ixzz3tTNEbswX

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails