Saturday, December 19, 2015

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΚΛΑΒΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞ ~"Με βίαζαν ομαδικά μαχητές του ISIS μέχρι να λιποθυμήσω. Καταστρέψτε τους" ! !




Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας νεαρής Γεζίντι – μιας εθνοθρησκευτικής ομάδας που έχει στοχοποιηθεί ιδιαίτερα από το ISIS, με τις γυναίκες Γεζίντι να χρησιμοποιούνται εκτεταμένα ως σκλάβες του σεξ- στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, κατά τη συνεδρίασή του για την ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία. 


 Η 21χρονη Νάντια Μουράντ Μπασί Τάχα περιέγραψε τα τρομακτικά βασανιστήρια και τους βιασμούς που υπέστη στα χέρια του ISIS, κατά τη διάρκεια τριών μηνών που κρατήθηκε αιχμάλωτη ως σκλάβα του σεξ, εκλιπαρώντας τις χώρες του Σ.Α. να εξοντώσουν την τρομοκρατική οργάνωση. «Ο βιασμός χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει γυναίκες και κορίτσια και να διασφαλίσει ότι αυτές οι γυναίκες δεν θα είχαν φυσιολογική ζωή ξανά» είπε, σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, περιέγραψε πώς την άρπαξαν μαχητές του ISIS από το χωριό της στο Ιράκ τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κτίριο στο προπύργιο του ISIS στη Μοσούλη. «Μας πήραν στη Μοσούλη με πάνω από 150 άλλες Γεζίντι οικογένειες. Σε ένα κτίριο ήταν χιλιάδες οικογένειες και παιδιά, που ανταλλάχθηκαν ως δώρα. Ένας από αυτούς ήρθε σε μένα. Ήθελε να με πάρει. Κοιτούσα στο πάτωμα. Είχα πετρώσει. Όταν κοίταξα πάνω, είδα έναν τεράστιο άνδρα. Έμοιαζε με τέρας. Έκλαψα. Φώναξα, “είμαι πολύ νέα και είσαι τεράστιος”. Με χτύπησε, με κλώτσησε και με έδειρε. Και λίγα λεπτά αργότερα, άλλος ένας άνδρας ήρθε. Κοιτούσα ακόμα στο πάτωμα. Είδα ότι ήταν λίγο μικρότερος. Τον ικέτεψα, τον παρακάλεσα να με πάρει. Φοβόμουν απίστευτα τον πρώτο. Αυτός που με πήρε μου ζήτησε να αλλάξω θρησκεία. Αρνήθηκα. Τότε, ζήτησε το χέρι μου σε γάμο, σαν να λέμε...εκείνο το βράδυ με έδειρε. Μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου. Με έβαλε σε ένα δωμάτιο με φρουρούς και μετά προχώρησαν στο έγκλημά τους μέχρι που λιποθύμησα. Σας παρακαλώ, καταστρέψτε το Daesh (ISIS) εντελώς». Η Νάντια απέδρασε μετά από τρεις μήνες, και πλέον ζει στη Γερμανία, ωστόσο αρκετοί από τους αδελφούς της σκοτώθηκαν από εξτρεμιστές του ISIS. http://www.huffingtonpost.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails