Sunday, May 31, 2015

ΚΑΒΑΛΑ: Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε την Τετάρτη ο Γρ. της Χρυσής Αυγής- Νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο


Picture 5
Επίθεση από δύο άγνωστα άτομα δέχτηκε ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην Καβάλα, Δημήτρης Βογιατζής, το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαϊου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Καβάλας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ”Off The Record”.

Αλβανοί εργάτες σκότωναν τους Έλληνες εργοδότες τους και τους λήστευαν!



Η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας απέδωσε καρπούς - Τα στοιχεία που έδεσαν τους δράστες και οδήγησαν στη σύλληψή τους...

Η ξεχασμένη σφαγή των Παλαιστίνιων στη Σάμπρα και Σατίλα

Ένα αίσθημα αδικίας πλανάται πάνω από τους προσφυγικούς καταυλισμούς της Σάμπρα και Σατίλα στη Βηρυτό, εκεί όπου πριν 30 χρόνια σφαγιάστηκαν από τους φαλαγγίτες συμμάχους του Ισραήλ 1.700 Παλαιστίνιοι πρόσφυγες. Ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος της Independent,Ρόμπερτ Φίσκ επισκέφτηκε το σημείο της τραγικής σφαγής για την οποία κανείς δεν τιμωρήθηκε. Επιμέλεια: Γρηγόρης Καυκιάς

Νέα πρόκληση από τους Αλβανοτσάμηδες: "Εθνικιστές είναι στη Βουλή των Ελλήνων- Εμείς πολεμήσαμε τις συμμορίες του Ζέρβα"!

Το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων (PDIU) ξεκίνησε το απόγευμα στο Δυρράχιο την προεκλογική του εκστρατεία, με μια συγκέντρωση στην οποία ο πρόεδρος Σπετίμ Ιντρίζι- Shpëtim Idrizi, εξήρε τη Συμμαχία του Κόμματός του με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία στο ‘ζήτημα των Τσάμηδων’.
 

Τα εγκλήματα του ΚΚΕ στην Ελλάδα....

''Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους...
αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”… Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…''.
(Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)

Saturday, May 30, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΣΙΩΝ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

''Γνώσεσθε την αλήθειαν, και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς''
Τα Πρωτόκολλα των ''Σοφών'' της Σιών πιθανώς συνδέονται με το πρώτο συνέδριο που διοργάνωσε η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση το 1897 στη Βασιλεία της Ελβετίας. Μόνο με την αποκάλυψη θα μπορέσουμε να πετύχουμε ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, προς όφελος της Ανθρωπότητας...
Απόσπασμα από το 5 πρωτόκολλο της Σιών
Ποια μορφή διοικήσεως μπορεί κανείς να δώσει σε κοινωνίες, στις οποίες η διαφθορά εισχώρησε παντού, στις οποίες δε φτάνει κανείς στον πλούτο παρά μόνο μέσω εκείνων των ικανών εκπλήξεων, που είναι ψευτολωποδυσίες (λαμογιές), στις οποίες βασιλεύει η ακολασία των ηθών και η ηθική δε συγκρατείται παρά μόνο με τιμωρίες και με σκληρούς νόμους και όχι με εκούσια παραδεκτές αρχές, στις οποίες τα αισθήματα της Πατρίδας και της Θρησκείας καταπνίγονται από κοσμοπολίτικες δοξασίες;
Ποια μορφή Κυβερνήσεως να δώσει κανείς σ” αυτές τις κοινωνίες εκτός από την αυταρχική μορφή;
Μα μόνο μία λύση υπάρχει.

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ(ΕΙΚΟΝΕΣ)


x1

Οι Xρυσαυγίτες απέτισαν φόρο Τιμής στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο…
και τους Ηρωικούς τελευταίους υπερασπιστές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

ΣΟΚ Το 70% του κοινωνικου μερίσματος το πήραν αλλοδαποί(ΒΙΝΤΕΟ)

Αναρχικοί μαχαίρωσαν 26χρονο που φορούσε μπλούζα με την Ελληνική σημαία στο κέντρο της Αθήνας!


A3

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ένας νεαρός άντρας στην πλατεία Βικτωρίας.
Σε εξέλιξη ήταν την ίδια ώρα στο σημείο συγκέντρωση αντιεξουσιαστών.
Πιο συγκεκριμένα, αντιεξουσιαστές που είχαν εξαγγείλει συγκέντρωση στις 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Βικτωρίας (δεν ήταν μαζεμένα πάνω από 30 άτομα) επιτέθηκαν σε νεαρό 26 ετών, που φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, με την ελληνική σημαία στο αριστερό μανίκι.
Χωρίς δεύτερη κουβέντα, τον γρονθοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν στον αριστερό μοιρό.
Ο άνδρας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

asyl-mc3bcllΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έπρεπε να έρθει ένας γνήσιος Αφρικανός για διαφωτίσει τους… κουτόφραγκους που φιλοδοξούμε να τος μοιάσουμε και τους «προοδευτικούς» Έλληνες για την αλήθεια σχετικά με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, κυρίως Αφρικανούς και όχι μόνο, που τον τελευταίο καιρό σαν τσουνάμι πλημυρίζουν την χώρα μας και την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Friday, May 29, 2015

Οι τέσσερις μεγάλες εβραικές οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο

Ένα ακόμα κείμενο που ψάρεψα στο διαδίκτυο από ιταλική σελίδα. Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος. Άλλωστε, παρόμοια κείμενα κυκλοφορούν κατά χιλιάδες. Απλά μου άρεσε ο κατάλογος που αναφέρει με απλό τρόπο, τόσο απλό, όπως λέμε ένα κι ένα κάνουν δύο….
Οι οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ!!...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ! ! "Έβαλαν τις παρθένες σε ένα δωμάτιο με 40 άνδρες" -17χρονη περιγράφει τα όσα έζησε από τους τζιχαντιστές ! !


        


Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε μία έφηβη Γεζίντι που απήχθη από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και επί 9 μήνες έζησε ως σκλάβα.

Το σχολείο της Νέας Τάξης ως εργαλείο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού – Το παράδειγμα της Γαλλίας


 
ΚΟ: Δυνατό άρθρο κόντρα στην καθεστωτική προπαγάνδα – το οποίο άμεσα σχετίζεται με αυτά που εξελίσσονται στην πατρίδα μας. - Πως λειτουργούν δύο εκπαιδευτικά συστήματα στην χώρα. - Πως ρέει το χρήμα για τα σχολεία όπου η πλειοψηφία είναι παιδιά μεταναστών. - Πως «χτίζεται» μια ελίτ «διαφορετικότητας». - Πως η διδασκαλία της «νέας» ιστορίας αποτελεί το δηλητηριασμένο μπλε χάπι της Νέας Τάξης. - Πως οι Λευκοί Γάλλοι διδάσκονται ότι η ιστορία τους είναι επαίσχυντη και ότι η φυλετική ανάμειξη και η εξαφάνιση των ευρωπαϊκών λαών είναι «πρόοδος». - Πως Δεξιά και Αριστερά δεν έχουν καμία διαφορά στο οργανωμένο σχέδιο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού. - Πως τα δήθεν «παραμελημένα» προάστια που μένουν μετανάστες είναι ανεπτυγμένες και οικονομικά ενεργές ζώνες, ενώ αντίθετα εγκαταλείπεται από το κράτος η περιφέρεια, όπου εξακολουθεί να ζει η πλειοψηφία του γηγενούς λευκού πληθυσμού. - Πως η παγκοσμιοποιημένη ολιγαρχία ετοιμάζει τη νέα μπουρζουαζία της «διαφορετικότητας» και τον εξοβελισμό του γηγενούς πληθυσμού και ΠΟΙΟΙ (δεν πάει το μυαλό σας) είναι οι «σατανικοί» συνεργάτες σε αυτό.   

Η Αυστρία κλείνει 300 τζαμιά και διακόπτει την χρηματοδότηση σε ισλαμικά ιδρύματα – Εδώ χτίζουν τεμένη με την ευλογία του ΣτΕ(vid)

Wednesday, May 27, 2015

Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας: «Κύριοι, ξυπνήστε! Ἡ Χώρα καὶ ἡ Βόρειος Ήπειρος κινδυνεύουν τὰ ἔσχατα»!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέας για άλλη μια φορά εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τα όσα διαδραματίζονται σε σχέση με την Αλβανία και τη νέα ανοιχτή πλέον ανθελληνική στάση που τηρεί απέναντι στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων θεμάτων που δεν υπήρχαν πια, όπως αυτό των χερσαίων συνόρων.

Εβραϊκό Μνημείο Καβάλας: Η υποκρισία του τοπικού συμβουλίου και των τοπικών ΜΜΕ

Gaza-Strip
Παλαιστίνιο κοριτσάκι σε νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της Ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα, Ιούλιος 2014.
Εισήγηση θα παρουσιάσει αύριο στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας το τοπικό συμβούλιο, με την οποία ζητά την κανονική ανέγερση του εβραϊκού μνημείου στην πόλη η οποία είχε αναβληθεί δημιουργώντας διεθνές θέμα. Η εισήγηση κάνει λόγο για ”παγκόσμιο μήνυμα” κατά των θυμάτων του ”παράλογου μίσους”, τη στιγμή που κανένας εκπρόσωπος του ελληνικού εβραϊσμού δεν έχει καταδικάσει τα φρικτά εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης, καταδεικνύοντας έτσι την υποκρισία του συμβουλίου αλλά και των τοπικών ΜΜΕ, τα οποία σφυρίζουν αδιάφορα.

ΘΑΥΜΑ: Η εμφάνιση της Παναγιάς μπροστά σε 250.000 αυτόπτες μάρτυρες – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ βίντεο

Panagia

Απίστευτες μαρτυρίες που σε κάνουν να ανατριχιάσεις.
Ένα καταγεγραμμένο γεγονός που πιστοποιεί για άλλη μια φορά ότι θαύματα γίνονται καθημερινά. Το γεγονός της Zeitun στην Αίγυπτο έχει καταγραφεί ιστορικά, και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ποιοι χρηματοδοτούν τα αμερικανικά κόμματα;



Ακουλοθούν οι κορυφαίοι δισεκατομμυριούχοι χρηματοδότες των κομμάτων στην Αμερική.. Όλοι έχουν κάτι κοινό.. Είναι Εβραίοι... 

Πακιστανός έστειλε σε νοσοκομείο 16χρονη, μετα απο ληστεία



Στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε μια 16χρονη κοπέλα, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 32χρονος Πακιστανός, με τη χρήση σωματικής βίας, 
απέσπασε από τη 16χρονη το κινητό της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα η ανήλικη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο 32χρονος δράστης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2015/05/16.html

Tuesday, May 26, 2015

Οι μελλοντολογικές ταινίες του Χόλιγουντ δεν είναι τυχαίες - "Σενάρια" που πρώτα παίζονται και μετά εφαρμόζονται!!!


Όταν το Χόλιγουντ γράφει σενάρια για το μέλλον συνήθως δεν είναι τυχαία. Πληροφορίες εκ των έσω. Κάποιοι προσπαθούν να προειδοποιήσουν, κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, κάποιες μοιάζουν και με πρόβα τζενεράλε. 

ΓΑΛΛΙΑ: Η καταστροφή της γαλλικής ταυτότητας μέσω των "αλλαγών" στην παιδεία. Άρθρο του Guillaume Faye


ΚΟ: Η παγκοσμιοποίηση - Νέα Τάξη θέλει υποτελείς μαζανθρώπους χωρίς ταυτότητα. Και συνεπώς χωρίς ιστορική μνήμη. Η επίθεσή της εντός του δυτικού κόσμου απευθύνεται αποκλειστικά στους γηγενείς Λευκούς κατοίκους. (Εξ αυτού φαίνεται, πόσο πολύ τους υπολογίζουν ή και τους φοβούνται). Οι ετερόκλητοι μεταναστευτικοί

Δες ποιος πλουτίζει όταν πίνεις Coca Cola!

    Δες ποιος πλουτίζει όταν πίνεις Coca Cola!

    Ο πάμπλουτος γόνος Αλκης Δαυίδ γιόρτασε πρόσφατα 4 χρόνια γάμου με το εκρηκτικό μοντέλο Τζένιφερ Στάνο.

    Τo επαγγελματικό πορτφόλιο του Αλκη Δαυίδ περιλαμβάνει μετοχές από τα δικαιώματα της Coca Cola σε 25 κράτη και έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του τηλεοπτικό κολοσσό σε πολύ νεαρή ηλικία.

    Η “ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ” ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ- “ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ” ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ


    liris

    Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος Πακιστανός εργάτης Σαχζάτ Λουκμάν δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα το πρωί της 17ης Ιανουαρίου 2013 καθώς πήγαινε με το ποδήλατό του για δουλειά. “Ο 29χρονος Χρήστος Στεργιόπουλος και ο 25χρονος Διονύσης Λιακόπουλος, επιβαίνοντας σε μηχανή και οπλισμένοι με πτυσσόμενα μαχαίρια «πεταλούδα», του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν μαχαιρώνοντάς τον επτά φορές. Συνελήφθησαν αμέσως και ομολόγησαν. Μετά τη σύλληψη των δύο δραστών με τα όπλα του εγκλήματος, έγινε έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκε υλικό της Χρυσής Αυγής και οπλοστάσιο που σαφώς προσιδιάζει σε ομάδες οργανωμένης ρατσιστικής βίας. Ωστόσο, δεν ερευνήθηκαν ενδεχόμενες διασυνδέσεις των κατηγορουμένων με τη Χρυσή Αυγή ούτε διαγνώστηκαν ρατσιστικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία η οποία αποδόθηκε σε διαπληκτισμό. Όπως επισημαίνουν και οι συνήγοροι της οικογένειας του θύματος, από τα στοιχεία της δικογραφίας σαφώς προκύπτει ότι επρόκειτο για εν ψυχρώ χτύπημα που παραπέμπει στον τρόπο λειτουργίας ταγμάτων εφόδου”, σύμφωνα με αντιεξουσιαστικά site.

    Καταγγελία: Η ηγεσία της ομογένειας και η εκκλησία αβαντάρει τους περιούσιους;


    Το σχόλιο το διαβάσαμε στο Δελτίο των 11

    Κύριε Χατζάρα,
    Η κατάσταση εδώ στην ομογένεια είναι τραγική... Όσοι είμαστε ακόμη Έλληνες και δεν 
    έχουμε αμερικανοποιηθεί, δεν πάμε πλέον στην εκκλησία, γιατί όλες οι εκκλησίες ελέγχονται ασφυκτικά από την ΑΧΕΠΑ...

    Πήγαν να κάψουν ζωντανό στέλεχος της Χ.Α (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “Makeleio.gr”)


    e1

    Πριν λίγη ώρα έγινε ανάφλεξη με γκαζάκια σε Ασφαλιστικό γραφείο στο οποίο βρισκόταν μέσα  ένας ασφαλιστής που τυγχάνει να είναι ένα απλό  στέλεχος της Χ.Α, Γιάννης Λύρης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Ευαγγελισμό με κοψίματα και εγκαύματα στα πόδια, όπως τόνισε πριν λίγο στο διαδικτυακό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ5″, o βουλευτής της Χ.Α Ηλίας Παναγιώταρος.

    Sunday, May 24, 2015

    Ρόθτσαιλντ : "Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε" ....

    (Μέχρι τότε θα αγοράζει τα νησιά μας...και το Μεγανήσι δικό του...)
    … είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα …
    … είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες.

    Τὸ καλὰ κρυμένο μυστικὸ τῆς καταγωγῆς τοῦ Κεμᾶλ!

    Στην βιβλιοθήκη του Αμερικανικού Κογκρέσου, στην πρώτη σελίδα και κάτω αριστερά της εφημερίδας New York Tribune, της 26ης Φεβρουαρίου του 1921, υπάρχει ένα μαργαριτάρι.
    Το καλά κρυμμένο μυστικό της καταγωγής του Κεμάλ από την επίσημη συστημική ιστοριογραφία που θα μας έβαζε σε …περίεργες σκέψεις!!!Τὸ καλὰ κρυμένο μυστικὸ τῆς καταγωγῆς τοῦ Κεμᾶλ!1

    Ποιοι επιδιώκουν το "Ordo Ab Chao": Αλβανοί σήκωσαν ανενόχλητοι στο διαγωνισμό της Eurovision τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας"

    Ακόμα και στο διαγωνισμό της Eurovision οι Αλβανοί πραγματοποίησαν ανενόχλητοι προπαγάνδα για τη "Μεγάλη Αλβανία" μπροστά σε χιλιάδες θεατές και επισκέπτες, στέλνοντα έτσι το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι και έχουν την ανάλογη στήριξη από "κάποιους" (στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά και εντός της ΕΕ) για να βάλουν "φωτιά" στα Βαλκάνια προκειμένου η Νέα Τάξη Πραγμάτων να επικρατήσει από την Αδριατική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα.

    Εξήντα ψευδείς κατηγορίες για αντισημιτισμό σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ από τον Ιανουάριο

    110926-muslims-silenced
    Εξήντα ψευδείς κατηγορίες αντισημιτισμού έχουν καταγραφεί σε σχέση με τους μαθητές ή καθηγητές στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο “βασισμένες αποκλειστικά στην ομιλία κριτικής της ισραηλινής πολιτικής”, σύμφωνα με μια μελέτη από δικηγόρους.

    Κατάργηση χαρτονομισμάτων «θα τεθεί στo G7″ – Μας οδηγούν σε ένα πλανήτη φυλακή

    Ο γερμανός καθηγητής Οικονομίας και μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Μπόφινγκερ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των χαρτονομισμάτων...
    xruso-klouvi

    Ο γερμανός καθηγητής Οικονομίας και μέλος της Επιτροπής Σοφών της γερμανικής κυβέρνησης Πέτερ Μπόφινγκερ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης των χαρτονομισμάτων σε συνέντευξή του στο Der Spiegel. «Με τις τρέχουσες τεχνικές δυνατότητες τα κέρματα και τα χαρτονομίσματα είναι ουσιαστικά αναχρονισμός», δήλωσε.

    Την ίδια άποψη μοιράζεται και ο καθηγητής του Χάρβαρντ Κένεθ Ρόγκοφ.
    Σύμφωνα με τον γερμανό οικονομολόγο, με την κατάργηση των χαρτονομισμάτων θα στερέψει η αγορά της μαύρης εργασίας και των ναρκωτικών. Ο Μπόφινγκερ ζήτησε μάλιστα από τη γερμανική κυβέρνηση να υποστηρίξει την ιδέα αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο. «Θα ήταν ένα καλό θέμα για τη σύνοδο της Ομάδας G7», είπε χαρακτηριστικά.

    Saturday, May 23, 2015

    ΗΠΑ: Ο Εβραίος ολιγάρχης πίσω από την Χίλαρι Κλίντον

    Είναι γνωστό ότι η Χίλαρι Κλίντον θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι επίσης, γνωστό ότι πίσω από πρόσωπα της πολιτικής των ΗΠΑ υπάρχουν πάντα οι γνωστοί χορηγοί και ολιγάρχες, που το ενδιαφέρον τους και η «ανησυχία» τους δεν αφορά πάντα τις ΗΠΑ. Το περίεργο είναι που το παρακάτω κείμενο εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ενός "mainstream" αμερικάνικου περιοδικού

    Τον εκτέλεσαν γιατί βάπτισε ένα παιδί. Μνήμες από την κομμουνιστική Αλβανία


    π. Stephen Kurti, 1898 - 1971
    Το 1967 η Αλβανία ανακηρύχθηκε το «πρώτο αθεϊστικό κράτος του κόσμου». Μετά από αυτή τη δήλωση ακολούθησε αμείλικτος διωγμός ανθρώπων όλων των θρησκειών. Το άρθρο από καθολικό, αναφέρεται στους διωγμούς των καθολικών κατά τα 40 χρόνια του Ενβέρ Χότζα στην εξουσία (το άρθρο είναι του 1984).

    Το Ισραήλ ξεκινά σύμβαση για να αναγνωριστεί ο αντισημιτισμός ως διεθνές έγκλημα!


    israel
    O Εισαγγελέας Alan Baker, πρώην πρεσβευτής του Ισραήλ στον Καναδά και νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών θέλει ο αντισημιτισμός να αντιμετωπίζεται ως διεθνές έγκλημα. Σε μια νέα ισραηλινή πρωτοβουλία, ο Baker προτείνει να χρησιμοποιηθούν τα διεθνή δικαστήρια για την καταπολέμηση των παγκόσμιων εγκλημάτων μίσους κατά των Εβραίων.

    Μελέτη: Οι λεσβίες κακοποιούν τις συντρόφους τους περισσότερο απ’ ότι οι ετερόφυλοι άνδρες


    667x444xFertility-Parent-Options-for-Lesbians-667x444.jpg.pagespeed.ic.VHT5d-60EC
    Εν μέσω της σταθερής σκληρής κριτικής εναντίον των ανδρών που οφείλεται σε φουσκωμένα στατιστικά στοιχεία βιασμών και ενδοοικογενειακής βίας, μια εκκωφαντική σιωπή προκύπτει. Η μία μελέτη μετά την άλλη υποστηρίζουν ότι οι λεσβίες είναι εξίσου ή και περισσότερο βίαιες από τους άντρες συντρόφους στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις.

    Η πιο γκέι Eurovision που είδατε ποτέ: Ομοφυλοφιλικά φανάρια στη Βιέννη εν’όψει του διαγωνισμού

    vienna-gay-traffic-lights.si
    Συνδυασμός φωτογραφιών με ομοφυλοφιλικά θέματα στα φανάρια στη Βιέννη, 11 Μαϊου, 2015.
    Η Βιέννη εισήγαγε ομοφυλοφιλικά θέματα στα φανάρια της στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το διαγωνισμό της Eurovision αυτού του μήνα, με στόχο να παρουσιάσει την πόλη ως ανοιχτόμυαλη. Υποστηρικτές λένε, επίσης, ότι οι αλλαγές θα μπορούσαν να βελτιώσουν την οδική ασφάλεια, προσελκύοντας την προσοχή των οδηγών και των πεζών.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ!!...ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: "ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ

    Mόλις χθες είχαμε το πρώτο ανησυχητικό περιστατικό συμπλοκής Ελλήνων Βορειοηπειρωτών με Αλβανούς που υποστήριζαν τον UCK στην Πάτρα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για τον εφιάλτη της "Μεγάλης Αλβανίας"
    Εκτεταμένες συγκρούσεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη στο Ψαροφαϊ της Πάτρας όταν συνεπλάκησαν ομάδες Βορειοηπειρωτών με Αλβανούς.

    Friday, May 22, 2015

    “Είναι όλα δικά μας”: Ισραηλινή Υπουργός λέει ότι οι Άγιοι Τόποι ανήκουν στους Εβραίους


    _tzipi-hotovely
    Η Tzipi Hotovely.
    Η νέα αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να δημιουργήσει μια λύση δύο κρατών με την Παλαιστίνη. Η Tzipi Hotovely είπε στις ισραηλινές διπλωματικές αντιπροσωπείες στο εξωτερικό, ότι οι Άγιοι Τόποι ανήκουν στους Εβραίους.

    Η χώρα πεθαίνει - Δραματική η εξέλιξη στο δημογραφικό

    Χωριά με 0, με 10, άντε με 100 κατοίκους. Η πολυπληθέστερη ομάδα οικισμών στην Ελλάδα. Έρημα χωριά, γέροντες που πεθαίνουν μονάχοι τους, σπίτια και περιουσίες που ρημάζουν, κλειστά σχολεία, γήπεδα χορταριασμένα που περιμένουν τους νέους, οι οποίοι ποτέ δεν ήρθαν...

    του ΘΑΝΑΣΗ ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΤΗ 

    Η Ελλάδα του μνημονιακού σήμερα, του χωρίς μέλλον αύριο. Μια χώρα χωρίς ‘’ενδοχώρα’’, με μόνα ζωντανά σημεία κάποιους τουριστικούς προορισμούς, άντε και τον περίγυρο των μεγάλων αστικών κέντρων (Ανατολική Αττική, Χαλκιδική κλπ). 

    Καβάλα: «Η Σταυρούλα και οι δύο μαμάδες της». Προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας από σχολείο με σκετς μαθητών (video)


     
    ΚΟ: Παρακάτω η σημαντική είδηση, όπως παρουσιάστηκε στο αξιόλογο “Off the record” της Καβάλας, από τον Χρήστο Μελίδη. Σημειώστε, ότι επισήμως, «δύο μαμάδες», ακόμα στην Ελλάδα δεν υφίστανται. Πρόκειται συνεπώς, για "δάνειο" από τον «προοδευτικό κόσμο» της Δύσης. Όπως λένε οι μαθητές στο σκετσάκι, «αφού η κοινωνία το αποδέχεται, εμείς δεν θα το δεχτούμε;». Με την ίδια λογική θα δεχτούμε και τα υπόλοιπα "must" της («προοδευτικής») δυτικής κοινωνίας. Αθώωση της παιδεραστίας, πολυγαμία, αιμομιξία, κτηνοβασία, ευθανασία κλπ. Φυσικά για ό,τι συμβαίνει και θα συμβεί από εδώ και πέρα, υπεύθυνοι είναι οι γονείς και η τοπική κοινωνία (έστω αυτή που δεν θέλει να «προοδεύσει») και τελευταία τα παιδιά. Η σιωπή και η συνενοχή θα οδηγήσουν πολύ σύντομα στο οργουελιανό μοντέλο τιμωρίας των «αντιδραστικών», που έχει ήδη εξαπλωθεί στην υπόλοιπη «προοδευτική» Δύση. Και μετά θα είναι αργά για δάκρυα.    
    (Φοβερός είναι ο διάλογος στο 3:10...)

    Η μυστική συνάντηση των τραπεζιτών στη νήσο Jekyl για την ίδρυση της FED(ΒΙΝΤΕΟ)

    ΒΟΜΒΑ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» – ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;

    Οι «ωραιότερες παρθένες» στέλνονται και πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα της Ράκκα

    Στρατής Μαζίδης Οι τζιχαντιστές ISIL takfiri ξεχωρίζουν τις «ωραιότερες παρθένες» και τις στέλνουν στη βόρεια συριακή πόλη της Raqqa ώστε...
    izadiΣτρατής Μαζίδης
    Οι τζιχαντιστές ISIL takfiri ξεχωρίζουν τις «ωραιότερες παρθένες» και τις στέλνουν στη βόρεια συριακή πόλη της Raqqa ώστε να τις πουλήσουν σε υψηλότερες τιμές εκεί όπως αναφέρει η Zainab Bangura ειδική αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων.

    Thursday, May 21, 2015

    Ερντογάν ο «πορθητής» της Ιερουσαλήμ και τα σχέδια για τον Τρίτο Ναό

    Την δόξα του μεγάλου μουσουλμάνου κατακτητή Σαλαντίν,  οι στρατιές του οποίου νίκησαν  τους Σταυροφόρους σε μάχη κατά παράταξη στη Γαλιλαία...
    antexei-akomi-o-soultanos-erntogan

    ΔΤην δόξα του μεγάλου μουσουλμάνου κατακτητή Σαλαντίν,  οι στρατιές του οποίου νίκησαν  τους Σταυροφόρους σε μάχη κατά παράταξη στη Γαλιλαία, κατακτώντας την Ιερουσαλήμ, «ζήλεψε» ο Ρ. Ν . Ερντογάν,  και θέλει να επαναλάβει μια νέα μουσουλμανική εκστρατεία κατά της πόλης του σημερινού  Ισραήλ !!!, για να «απελευθερώσει» το Τέμενος Αλ –Ακτσά που βεβηλώνεται συνεχώς από τους Ισραηλινούς, σύμφωνα με τον ίδιο  .

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails