Wednesday, September 30, 2015

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΥΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΥΡΙΩΣ.. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΟΚΗΒΕΡΝΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ..ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ  ΔΗΜΩΝ ΤΙΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ  ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ!!!  ΝΑ ΑΡΓΟΠEΘAIΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝYΜΠΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ... ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤ ΑΚΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 1967 1974...ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ;;; ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ;;;;

1967-1974 ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!!..ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής 
Αλιάκμονος 
Καστρακίου 
Πολυφύτου 

ΒΟΜΒΑ! ΕΣΚΑΣΕ η ΑΠΑΤΗ των capital controls!!! To KΟΛΠΟ των μεγαλοκαταθετών! Εισαγγελέας ΕΔΩ και ΤΩΡΑ! (ΦΩΤΟ)


CAPITAL

 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ
Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!!
Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!
Οι συνταξιούχοι και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους.

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ πως έγινε ο Φίλης μετά την συνάντηση με τον Ιερώνυμο!


nikos-filissss-620x330

Μόνο σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί η ταχύτατη μεταμόρφωση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος αναχωρώντας από τησυνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εμφάνισε έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο.

Εκδίδουν την Κάρτα του Πολίτη

σχόλιο ID-ont: Οι πρώτες μέρες μετά τις εκλογές είναι η "καλύτερη" στιγμή για να περάσει μια κυβέρνηση δύσκολες αποφάσεις; Μέχρι που θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι αυτές οι εκλογές έγιναν για να περάσουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις, μιας και τελικά δεν υπήρχε άλλος προφανής λόγος για να γίνουν εκλογές:

Tuesday, September 29, 2015

Ακόμη και οι “μπανιέρες” θα πληρώσουν φόρο. Διαβάστε αναλυτικά και πάρτε τα μέτρα σας!


59-664x318

Τέλος το ψάρεμα…
Αυτό και αν είναι χτύπημα κάτω από τη «ζώνη» για τους φίλους της θάλασσας και του ψαρέματος που βάζει η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου. Διότι από εδώ και στο εξής, τι έχεις βάρκα και σκάφος 30 και βάλε μέτρα , τι έχεις μια βαρκούλα 5 μέτρα για να χαλαρώνεις και να ρίχνεις το παραγάδι σου ή να πηγαίνεις τα παιδιά σου καλοκαιρινές βόλτες, φόρο στο κράτος θα πληρώνεις και θα έχει τον τίτλο  «όρο πολυτελούς διαβίωσης» ( αν είναι δυνατόν!)

12,5 εκατομμύρια εξοικονόμηση από τη λειτουργία της Βουλής κατά την Προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου


Info Post
9/28/2015 04:00:00 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους δόθηκαν και τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία σε …

σχέση με τη λειτουργία της Βουλής αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους:

Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014. Δηλαδή, έγινεμέσα σε εννιά μήνες εξοικονόμηση 12,5 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχει υπάρξει πουθενά υπέρβαση του προϋπολογισμού, δεν έχει υπάρξει πουθενά οποιαδήποτε άλλου είδους υπέρβαση και υπάρχουν κονδύλια στα οποία έχει γίνει 100% εξοικονόμηση. Αυτή την περίοδο πλήρωσε η Βουλή -και όχι το Ίδρυμα της Βουλής- και το κόστος της Βουλής των Εφήβων. Και αυτού συμπεριλαμβανομένου, υπάρχουν τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ της εξοικονόμησης.

Οι ισλαμιστές κλείνουν παιδικές χαρές στη Συρία επειδή... είναι χώροι για φλερτ!

Η αστυνομία του Ισλαμικού Κράτους, Hesbah, που είναι επιφορτισμένη με την τήρηση των νόμων της ηθικής, αποφάσισε να κλείσει τις παιδικές χαρές στην πόλη Mayadeen, στην ανατολική επαρχία Deir Ezzor, στη Συρία, μια περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών(ακόμα καθώς είναι έντονες οι μάχες με τον συριακό στρατό). Η απόφαση ελήφθη την Κυριακή με την αιτιολογία ότι στις παιδικές χαρές συναντώνται άνδρες και γυναίκες, που πηγαίνουν τα παιδιά τους για να παίξουν και φλερτάρουν μεταξύ τους.

ΑΥΤΗ είναι η νέα μόδα – ξεφτίλα για τους άντρες! Έχει γεμίσει το Instagram με φωτογραφίες… ΔΕΙΤΕ και μουτζώστε! (ΦΩΤΟ)


images

Τελικά η τρέλα όντως δεν πάει στα βουνά… 
Τώρα έρχεται στη μόδα η πλεξούδα, η οποία ως τώρα «φοριόταν» μόνο από μαύρους άντρες. Αντρες κάθε ηλικίας και κάθε χρώματος αναρτούν πλέον τις πλεξούδες τους στο instagram, το οποίο έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά!

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ! Τσακαλώτος: Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών μέσα στο 2015, αλλιώς κούρεμα καταθέσεων


Όπως δήλωσε αν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης είναι θετικό, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να ανοίξει τη διαπραγμάτευση για την
ελάφρυνση του χρέους πριν από τα Χριστούγεννα
Η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη έως το δεύτερο εξάμηνο του 2016, εφόσον είναι θετική η αξιολόγηση του προγράμματος, ανοίγοντας τον δρόμο για την ελάφρυνση του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξή του στους FT που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κραυγή αγωνίας απο ανθρωπιστική οργάνωση: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βιάζουν γυναίκες και παιδιά προσφύγων!


Κραυγή αγωνίας απο ανθρωπιστική οργάνωση ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βιάζουν γυναίκες και παιδιά προσφύγων!
Τον εφιάλτη ζουν χιλιάδες γυναίκες και παιδιά προσφύγων μέσα στα κέντρα φιλοξενίας από λαθρομετανάστες που παριστάνουν τους πρόσφυγες.Χαρακτηριστική η επιστολή αγωνίας ομάδας ακτιβιστών σε όλα τα κόμματα της Γερμανίας:
Στις 18 Αυγούστου, ένας συνασπισμός τεσσάρων οργανισμών κοινωνικής εργασίας και ομάδες για τα δικαιώματα των γυναικών απέστειλε επιστολή δύο σελίδων στους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο κρατίδιο της Έσσης, μέρος στη δυτική-κεντρική Γερμανία, προειδοποιώντας τους για την επιδείνωση της κατάστασης για τις γυναίκες και τα παιδιά στα καταφύγια των προσφύγων. 

Monday, September 28, 2015

Γερμανική “Die Zeit”: Οι αριστεροί είναι καλύτεροι στο να φτωχοποιούν το Λαό και να ξεπουλάνε την Πατρίδα


tsipras-diadilosi__article

Άρθρο σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα φιλοξένησε η γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”. Η εν λόγω «δεξιά» – συντηρητική εφημερίδα στο άρθρο της εκφράζει την ανακούφισή της για την επανεκλογή Τσίπρα και όχι της ΝΔ.

Πηγάδα Μελιγαλά: Αυτή ειναι η αλήθεια. Γιατί η Αριστερά πρέπει να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη πάνω από το μνημείο για τη θηριωδία…

velouxiotis

Η Γενοκτονία του Μελιγαλά (15-20 Σεπτεμβρίου 1944)
του Ιωάννη Κων. Μπουγά
περισσότερα άρθρα του συγγραφέα
Νεκροταφείο θυμάτων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στον Μελιγαλά.
Πλάκα με ονόματα θυμάτων στον Μελιγαλά.
Το μνημείο των θυμάτων.
Άρης Βελουχιώτης, ο πρωταγωνιστής της σφαγής στον Μελιγαλά.
Ο Νίκος Μπελογιάννης ως πολιτικός επίτροπος του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου οργάνωσε την σφαγή στον Μελιγαλά.
Εκταφή θυμάτων από την Πηγάδα του Μελιγαλά.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μαζική διαδήλωση κατά των φιλο-μεταναστευτικών κυβερνητικών πολιτικών


Μια μαζική διαδήλωση κατά των φιλο-μεταναστευτικών κυβερνητικών πολιτικών και αυτού που έχει ονομαστεί η «ισλαμική πλημμύρα» της χώρας πραγματοποιήθηκε στη νοτιοδυτική πολωνική πόλη του Κατοβίτσε στην Πολωνία. Πάνω από 25.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εισροή προσφύγων και μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

-των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση • GreekNewsOnDemand.com
Screen Shot 2015-09-26 at 9.14.30 PM
Στις αρχές του 2015, ο Yousaf al Salafi, ένας άνδρας που πιστεύεται ότι είναι ο πακιστανός διοικητής του Ισλαμικού Κράτους, ομολόγησε κατά τη διάρκεια μερικών ερευνών πως έχει πάρει χρήματα ο ίδιος μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΜΕΓΑΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ-ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ: «Δεν είναι πρόβλημα το ISIS αλλά ο Ασαντ» !


https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/09/cf80cebfcf85cf84ceb9cebd-cebfcebccf80ceb1cebcceb1.jpgΗ κίνηση του Πούτιν ξεσκέπασε την παγκόσμια υποκρισία που για δυο χρόνια κοιτάει αδιάφορα την Συρια, το Ιρακ και τους Κουρδους να σφαγιάζονται από το ISIS.
Μετά την αποστολη Ρωσικων στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία, οι δυτικοί αποκάλυψαν τις πραγματικές τους προθέσεις, που πρώτοι εδώ αποκαλύψαμε στο HellasForce εδω και έναν τουλάχιστον χρόνο

Sunday, September 27, 2015

Φιλῶντας τὰ πόδια …«περιουσίων»!!!

Για να καταλάβουμε την υποταγή των πολιτικών και των δημοσιογράφων στον Σιωνισμό και τους τοκογλύφους, ας σκεφθούμε κάτι απλό: 
Υπήρχε ποτέ περίπτωση η κυβέρνηση του Ισραήλ να ζητήσει την παραίτηση υφυπουργού του Ισραήλ, επειδή κάποτε έγραψε κάτι για τους Έλληνες, τους Χριστιανούς ή τους Μουσουλμάνους; 
Υπήρχε ποτέ η περίπτωση να ζητήσει το Ελληνικό Λόμπι της Αμερικής την παραίτηση ενός μισέλληνα Ισραηλινού πολιτικού ή την καθαίρεση ενός ραβίνου, που εχθρεύεται τον Χριστιανισμό;
Υπήρχε ποτέ η περίπτωση να τηλεφωνήσει ο Τσίπρας στον Νετανιάχου και να του ζητήσει να ακυρώσει προγραμματισμένη εκπομπή της τηλεοράσεως; 

Φιλῶντας τὰ πόδια ...«περιουσίων»!!!1

Καταπέλτης ο Λουκασένκο κατά της Δύσης στον ΟΗΕ:που ήταν τα πυρηνικά του Ιράκ που είναι ο εκδημοκρατισμός του;;επαναλάβατε τα ίδια στη Συρία

Александр ЛукашенкоΜιλώντας στην Σύνοδο των Ηνωμένω Εθνών για την παγκόσμια ανάπτυξη ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexandre Loukachenko επιτέθηκε στη Δύση δηλώνοντας :
« Θυμόμαστε τα πρόσφατα γεγονότα.Υπό το πλαίσιο της ύπαρξης των πυρηνικών όπλων στο Ιράκ αποφάσισαν τον εκδημοκρατισμό του Iράκ.Και που ήταν τα πυρηνικά όπλα που είναι η δημοκρατία του Ιράκ ; Eίστε ένοχοι σας λέγαμε ότι ήταν λάθος και ότι θα έπρεπε να σταματήσετε αλλά εσείς το πήγατε ακόμη πιο μακριά. Αρχίσαμε με τη Τυνησία και τελειώσαμε με τη Λιβύη το ίδιο σενάριο.  »

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ!!! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;;;

Tην έντονη αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων προκάλεσαν οι δηλώσεις της νέας Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου καθώς και η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή αφενός όσα δήλωσε η νέα Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, σε συνέντευξή της «Στο Κόκκινο» και αφετέρου ένα Δελτίο Τύπου της ΟΛΜΕ, σχετικά με το ζήτημα των απαλλαγών από το μάθημα των Θρησκευτικών, η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων αισθάνεται την υποχρέωση να υπενθυμίσει προς όλους ότι το ζήτημα έχει λυθεί οριστικά με τελεσίδικες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, που δεσμεύουν τη διοίκηση και επομένως την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Άπαντες οι αρμόδιοι για τη λήψη αποφάσεων αλλά και οι συνάδελφοι συνδικαλιστές οφείλουν να μελετήσουν σε βάθος το περιεχόμενο της τελευταίας Εγκυκλίου καθώς και των σχετικών δικαστικών αποφάσεων, πριν προβούν σε προτάσεις και διατυπώσουν απόψεις για το ζήτημα.

"Antifa..Η ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΗΣΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ"


Η antifa είναι μια οργάνωση η οποία είναι κατά του Φασισμού.
Για να δούμε μερικά αντι-Φατικά πράγματα:
(update 09.01.2014)
Οι φωτογραφίες και τα Βίντεο είναι από διαδηλώσεις της αντίφα σε Βερολίνο και Βιέννη υπέρ των Εβραίων.



Saturday, September 26, 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πετάξτε από το σπίτι σας, αυτά τα πλαστικά ποτήρια – Προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ!


karkinos

Η πιο συνηθισμένη εικόνα στο… δρόμο ή στα γραφεία: την ώρα της δουλειάς ή περπατώντας να απολαμβάνεις τον καφέ σου σε ένα πλαστικό ποτήρι.
Υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό; Το Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών των ΗΠΑ λέει «ναι», υπάρχει κίνδυνος. Μια έρευνα που πραγματοποίησε ομάδα δέκα επιστημόνων, κρούει το καμπανάκι του κινδύνου προς τους καταναλωτές.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην περιοχή Ζωγράφου: Αλβανός καταστηματάρχης πυροβόλησε Έλληνα τρεις φορές στην οδό Ιλισίων! – Δείτε το σημείο που έγινε το αιματηρό γεγονός


zw1

Αυτή τη στιγμή στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη
πρώτη δημοσίευση 17:47
Άνδρας που φορούσε κόκκινο μπουφάν πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον άλλο ανδρός επί της οδού Ιλισίων και Κερασούντος στου Ζωγράφου.

Ηγέτης του Έθνους του Ισλάμ στις ΗΠΑ: Έως το 2050 δεν θα υπάρχει η λευκή φυλή!!!

Μουσουλμάνοι σε γραφείο εξυπηρέτησης:Θα σας γαμ….τις γυναίκες σας απο τον κωλο!!!!!

Σε κάθε  μέρος του κόσμου που υποδέχεται με ανοικτές αγκάλες τους μουσουλμάνους εισβολείς, προσφέροντας τους δικαιώματα, όπως επιτάσσει η «καλή» Ευρωπαϊκή Ένωση θα το ευχαριστηθεί…

Πενήντα μουσουλμάνοι «freeloaders» φωνάζουν σε εργαζόμενο Γραφείου Ευημερίας: «Θα σου γ@@@ησω th γυναίκα σου από τον κώ@@@ο»
Προσέξτε πως οι «εξαθλιωμένοι πρόσφυγες» (το ψέμα των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης) γελούν και χλευάζουν, καθώς καταγράφει το συμβάν με τα smart phones τους.

Friday, September 25, 2015

Εφιαλτική έξαρση βιασμών στη Γερμανία...Aπό λαθρομετανάστες...

Ξαφνιάζεται κανείς; Αναρίθμητοι βιασμοί, απόπειρες βιασμού και επιθέσεις σε γυναίκες, έχουν λάβει χώρα από τότε που οι ορδές άρχισαν να καταφθάνουν στη Γερμανία. Τα θύματα είναι καιγυναίκες πρόσφυγες και γυναίκες Γερμανίδες. Και είναι κάτι που ήδη συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Από άρθρο του GatestoneInstitute ορισμένα αποσπάσματα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!....Η Εβραία πολιτικός δεν ήθελε να σκύψει το κεφάλι της μπροστά στον Πάπα γιατί φορούσε σταυρό. Και τι έκανε ο Πάπας; Έκρυψε τον σταυρό του και έσκυψε αυτός!


Όπως αναφέρει το Forward : Για πολλούς στην εβραϊκή κοινότητα ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας από τους πιο φιλικούς Πάπες που έχουν δει ποτέ. Κατά τη διάρκεια των δύο ετών της παποσύνης του, οι Εβραίοι έχουν εντυπωσιαστεί από τη σθεναρή του στάση ενάντια στον αντισημιτισμό, την πιο ευέλικτη προσέγγισή του σε ορισμένα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα για τα οποία οι περισσότεροι Εβραίοι έχουν μια φιλελεύθερη στάση και ακόμη και από τους στενούς του Εβραίους φίλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΑ!!

Ανώνυμα κι ασήμαντα site, που σκόπιμα διαχέουν προπαγάνδα,ρίχνουν δολώματα που τσιμπούν δεκάδες εμμονικοί επαγγελματίες τουρκοφάγοι. 
Η αντιπαράθεση Ελλάδας-Τουρκίας αποφέρει πολλά λεφτά στις σχετικές βιομηχανίες κι αυτές φροντίζουν να «χαρτζιλικώνουν» πολλούς δημοσιογράφους, για να συντηρούν ζωντανή την θεατρική παράσταση τρόμου και της απειλής εξ ανατολών.
Το κλασικό ασήμαντο μπουρδολόγιο AWD NEWS (που έχει μόλις 724 likes όταν η Χριστίνα Λαμπίρη έχει 87.000 ακολούθους στο tweeter, κατάφερε να εξαπατήσει τους ειδικούς μπουρδολόγους ανά την Ελλάδα..
Οἱ «εἰδικοί» τουρκο-μπουρδολόγοι κατὰ Ἐρντογὰν μὲ μοχλὸ τὸν ...Ποῦτιν!!!4
Η είδηση-μπούρδα που προήλθε από ένα ασήμαντο blog χωρίς αναφορά πηγής και χωρίς καμμία εμφανή πρόσβαση σε εδική πληροφόρηση, ανέφερε ότι ο Πούτιν απεκάλεσε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Ερντογάν.
Αυτή την «είδηση» οι χαζοχαρούμενοι Τουρκοφάγοι έσπευσαν να μεταφράσουν και να διαδώσουν, την ίδια στιγμή που ο Πούτιν κι ο Ερντογάν κλείνουν συμφωνίες δισεκατομμυρίων δολαρίων. 

ΠΩΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ " Η ΑΥΓΗ" ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ..ΣΟΚ!!

Νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ονειρεύονται οι αριστεροί “δημοκράτες” για να περιορίσουν την Χρυσή Αυγή
Την απόλυτη απαξίωσή τους στον θεσμό της Δικαιοσύνης, στο τεκμήριο της αθωότητας, αλλά και της Δημοκρατίας αποκάλυψαν για ακόμη μια φορά οι μαχητικοί "αντιφασίστες" της Αυγής, οι οποίοι δεν διστάζουν να ζητούν νέες πολιτικές διώξεις και παράνομες φυλακίσεις ώστε να περιοριστεί η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

«Ιδανικός» για υπουργός Παιδείας ο Φίλης: Και... κορμοστασιά και άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού


«Ιδανικός» για υπουργός Παιδείας ο Φίλης: Και... κορμοστασιά και άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού
Με φόντο την υπουργοποίηση του νέου συριζαίου «Πάγκαλου», του Φίλη, στο υπουργείο Παιδείας, θυμηθήκαμε ένα παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή» περί της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους.

Thursday, September 24, 2015

Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ: «Άθεοι στο Υπουργείο Θρησκευμάτων…»


Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ: «Άθεοι στο Υπουργείο Θρησκευμάτων…»
«Το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει απο σήμερα ένα επιτέλειο -κατά δηλωση του- άθεο.
Σχήμα καταρχάς οξύμωρο. Υπουργείο θρησκευμάτων αποτελούμενο απο άθεους; Το σημαντικότερο, μια χώρα που το 97% των πολιτών της αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί ορθόδοξοι, μια χώρα της οποίας η θρησκεία αποτελεί διαχρονικό πυλώνα των ηθών, των εθίμων, της παράδοσης, της Ιστορίας της, θα βρεθεί υπο την εποπτεία μιας ομάδας που αρνείται την ύπαρξη του Θεού και άρα δεν πιστεύει στο θαύμα της ελληνικής ιστορίας όπου θρησκεία (δηλαδή πίστη) και κοινωνία συμπορεύονται. Και η συμπόρευση αυτή υπήρξε διαχρονικά συμπαγής, αλώβητη, σχεδόν μεταφυσική.

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ...!! 12 ΩΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!


ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ...!! 12 ΩΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ο ΔΗΜΗΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ...
Ο Παναγιώτης Σγουρίδης θα είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών στη θέση τουΔημήτρη Καμμένου. Προηγήθηκε το tweet του Πάνου Καμμένου, με το οποίο παραίτησε τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!


filis-anagnostopoyloy
Νέα ηγεσία είχαμε στον ευαίσθητο τομέα του υπουργείου Παιδείας με τους νέους υπουργούς να δηλώνουν:
Φίλης: Πρέπει να παταχθεί η μαθητική διαρροή και το σχολείο να μετατραπεί σε χώρο αλληλεγγύης, όπου τα ελληνόπουλα θα κάθονται δίπλα-δίπλα με τα παιδιά των μεταναστών.

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ «ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ»


anilikoi_me_molotof
Σ΄ ένα σύγχρονο παιδομάζωμα, πρακτική άλλωστε και των ιδεολογικών τους προγόνων, προχωρούν τα τσιράκια τους συστήματος  γνωστοί  σε όλους και ως άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου,  σε αυτήν της διαπίστωση προχώρησαν οι  αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., μετα την σύλληψη και προσαγωγή  ανήλικων  από 13 έως 17 χρόνων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την περασμένη Πέμπτη και την επόμενη μέρα στο Κερατσίνι. Για την περίπτωση των Εξαρχείων και την προσπάθεια επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα από μία ομάδα περίπου 100 ατόμων, τα περισσότερα μέλη  ήταν ανήλικα παιδιά, που έκαναν την “παρθενική εμφάνισή” τους σε τέτοιου είδους επιθέσεις».

Wednesday, September 23, 2015

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ....Και όμως... Η εξέγερση των ισλαμοφασιστών πλησιάζει επικίνδυνα


Είναι φανερό, πως όταν φτάσει η αποφράδα ώρα της ανεξέλεγκτης έκρηξης, δε θα υπάρχουν αφελείς που δεν κατάλαβαν, ούτε λογιστάδες που νοιάζονταν μόνο για τα κοινοτικά κονδύλια, ούτε ανόητοι λεξιπλάστες και δικαστές που ενοχλούνταν τα τρυφερά τους αυτάκια στο άκουσμα της λέξης «λαθρομετανάστες»…




Του Κ. Κυριακόπουλου 

Αυτή την αποφράδα ώρα, θα υπάρχουν μόνο συνένοχοι σε μια κορυφαία εθνική τραγωδία, και οι πρωταγωνιστές αυτής της συνενοχής, μόνο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας θα πρέπει να δικαστούν. Τελεία και παύλα.

Το λαθρομεταναστευτικό μπαίνει στην τελική και όπως όλα δείχνουν στην πιο επικίνδυνη φάση του. Ωστόσο, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, όχι μονάχα δεν συναισθάνεται την πραγματική διάσταση του προβλήματος, αλλά δείχνει αποφασισμένο να λειτουργήσει ως καταλύτης που θα διευκολύνει επερχόμενες κορυφαίες εθνικές τραγωδίες…

Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, έχουν καταστεί θέατρο εκτεταμένου και ενορχηστρωμένου εποικισμού από φανατικούς ισλαμιστές, των οποίων ο αριθμός έχει ξεπεράσει μέχρι και δέκα φορές την κρίσιμη μάζα που θα μπορούσε να αντέξει η εθνικά ευαίσθητη νησιωτική μεθόριος.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!

Το Δόγμα της Νοθείας Ποιά είναι η Singular Logic;


  • Ποιά είναι η Singular Logic;
  • Κακό όνειρο... το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015;
  • Είναι δυνατόν οι Έλληνες να ψήφισαν τα μνημόνια κατά 83%;; Θέλετε απαντήσεις; Τις αντέχετε;

του Βασίλη
Κασιμάτη

Με το «Δόγμα του Σοκ» να θεμελιώνει νέου είδους κοινωνικές αξίες, ας δούμε και κάτι άλλο.
Το «Δόγμα της Νοθείας», ως απάντηση στα μυριάδες ερωτήματα.
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας πλέον.Ας σταματήσει αυτή η ατέρμονη περιδίνηση του μύθου περί της ηλιθιότητας του ψηφοφόρου και ότι αφού αυτός έτσι ψηφίζει, καλά να πάθουμε. Δεν είναι ο Έλληνας αυτός. Τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό!
Ήρθε η ώρα να πάψουμε να είμαστε όλοι οπαδοί του κονστρουκτιβισμού κι ας ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις ως προς το:

Ομαδική εκτέλεση 56 σύριων αιχμαλώτων στρατιωτών από την αλ Νούσρα στο αεροδρόμιο Abu al-Duhur DAESH

CPOkswvUAAQdUExOμαδική εκτέλεση δεκάδων  σύριων στρατιωτών στην πίστα του στρατιωτικού αεροδρομίου Abu al-Duhur στην περιφέρεια του Ιντλίμπ από την τρομοκρατική οργάνωση Jabhat al Nusra.Oι σουνίτες εξτρεμιστές παρακλάδι της αλ Κάιντα στη Συρία κατέλαβαν το αεροδρόμιο στις 9 Σεπτέμβρη μετά από πολιορκία 2 χρόνων.Νωρίτερα είχαν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο με αιχμαλώτους στρατιώτες και σήμερα διαρρέουν στα μέσα τους τις φωτογραφίες της ομαδικής εκτέλεσης στους διαδρόμους του αεροδρομίου.Πρόκειται για κλασικού τύπου ομαδική εκτλεση τους έχουν παρατάξει σε σειρά και τους εκτελούν με όπλα.Μήνυμα στο twitter λογαριασμού που πρόσκειται στους ισλαμιστές αναφέρει ότι εκτελέστηκαν ως αντίποινα 56 στρατιώτες και αξιωματικοί.

Δωδεκάνησα και Λέσβος ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία! μην διανοηθεί να τους λυπηθεί κάνεις όταν δεν θα πατάει τουρισμός!!


Δωδεκάνησα και Λέσβος ψήφισαν Τασία, διαμαρτυρία πλέον καμία! μην διανοηθεί να τους λυπηθεί κάνεις όταν δεν θα πατάει τουρισμός!
Επειδή δεν υπήρχε κανένα πολιτικό διακύβευμα ως προς το ποιος θα επικρατήσει στις εκλογές καθώς είτε ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ θα εφάρμοζαν το μνημόνιο, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να δω τι θα ψηφίσουν τα Δωδεκάνησα και η Λέσβος.

Tuesday, September 22, 2015

ΒΟΜΒΑ: 600 ευρώ κόστος τοκετού για ανασφάλιστες Ελληνίδες δωρεάν για παράτυπες μετανάστριες..

meef

Όλο αυτό το καιρό με αυτή τη μεγάλη εισροή μεταναστών στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που γυναίκες μετανάστριες έρχονται και τους προσφέρονται όλες οι ανέσεις για να πραγματοποιήσουν τον τοκετό τους δωρεάν. Και βέβαια το να γεννήσει μια γυναίκα ασφαλής είναι ιερό, αλλά το θέμα είναι να συμβαίνει αυτό με όλους. Οι Ελληνίδες ανασφάλιστες αναγκαστικά πληρώνουν 600 ευρώ για να έχουν έναν φυσιολογικό τοκετό. Οπότε το κράτος θα πρέπει να φροντίζει και τις Ελληνίδες όπως τις μετανάστριες στο θέμα του τοκετού.

Στην Τουρκία πανηγυρίζουν την "τουρκοποίηση" της Δυτικής Θράκης


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 


Σαν μεγάλη ιστορική επιτυχία χαρακτήρισε η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, την για πρώτη φορά μετά από 69 όπως ανέφερε χρόνια, εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών στην Δ Θράκη. Μάλιστα η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς, όπως τόνισε η τουρκική εφημερίδα, για πρώτη φορά μετά την… «κατάκτηση» της Δ Θράκης από τον ελληνικό στρατό, η Ροδόπη εξέλεξε μόνο μουσουλμάνους, «Τούρκους» για την εφημερίδα, βουλευτές! Μάλιστα!

US Army-Αφγανιστάν: Σκάνδαλο η ανοχή βιασμού αγοριών…!!


Στο τελευταίο του τηλεφώνημα ο υποδεκανέας Γκρέγκορι Μπάκλεϊ τζούνιορ, ανέφερε στον πατέρα του αυτό που τον βασάνιζε.
Από το σημείο που βρισκόταν, κάπου στο νότιο Αφγανιστάν, άκουσε Αφγανούς αστυνομικούς να βιάζουν ένα αγόρι, που το είχα φέρει στη βάση.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails