Monday, November 30, 2015

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Συνέδριο 700 Ευρωπαίων Ραββίνων στην Αθήνα!

sionismos
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Συνέδριο 700 Ευρωπαίων Ραββίνων στην Αθήνα!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ Τ Ι Π Ο Τ Α ; Τ Υ Χ Α Ι Ο ;
…ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, Ο κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ;
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ;
thesecretrealtruth

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ...ΕΒΡΑΙΩΝ

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά. Ουτε ένας από...
αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή. Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.

Στέλιος Ράμφος: «Η Αριστερά παντού ερείπια, διαφθορά και αδικία»!...

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα είναι τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εβδομαδιαία free press εφημερίδα της Αθήνας, ο διανοούμενος Στέλιος Ράμφος. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Αριστερά, ως κοσμοθεωρία και πολιτική εξουσία, τονίζοντας πως οπουδήποτε άσκησε εξουσία διέλυσε τα πάντα αφήνοντας πίσω της ερείπια, διαφθορά και αδικία. Ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η εξήγηση που δίνει για το φαινόμενο αυτό ο κ. Ράμφος, σύμφωνα με τον οποίο αυτό συμβαίνει διότι η Αριστερά δεν έχει αίσθηση των ανθρωπίνων αξιών! Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Στέλιος Ράμφος υπήρξε στέλεχος της ΕΔΑ, είχε λάβει μέρος στο Παρίσι στον «Μάη του ‘68», και τα τελευταία χρόνια το όνομα του συνδέθηκε με τον εκσυγχρονισμό και τον Σημίτη, ενώ παλαιοτέρα με το λεγόμενο κίνημα των «νεορθοδόξων». Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε ο κ Ράμφος στην Athens Voice είναι τα εξής:
H Αριστερά είχε τότε ηθικό πλεονέκτημα; Τώρα;

"ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ! Εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα!!! Επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί ήταν 271.000 και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!"


Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εκθέτει το «εβραϊκό» Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Διεθνή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ (IRC) επιβεβαιώνει ότι οι νεκροί ήταν 271 χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και ΟΧΙ 6 εκατομμύρια ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !
Ένα έγγραφο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού επιβεβαιώνει ότι 271.000 άνθρωποι πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου 2. Δεν είναι 6.000.000 Εβραίοι. Και δεν ήταν όλοι Εβραίοι.


… ξέραμε οτι υπήρχαν Σταθμοί Ερυθρού Σταυρού σε κάθε στρατόπεδο συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β “Παγκοσμίου Πολέμου και αναρωτιόνταν πώς να εντοπίσουμε τα αρχεία.

Φααααπ το χαστούκι – Απειλή για τη ρωσική εθνική ασφάλεια το Ίδρυμα Σόρος!

Το Γραφείο του ρωσικού Γενικού Εισαγγελέα αναγνώρισε το Ινστιτούτο του George Soros «Ανοικτή Κοινωνία» και μια άλλη συνδεδεμένη οργάνωση, ως ανεπιθύμητες ομάδες και απαγόρευσε στους Ρώσους πολίτες και οργανισμούς να συμμετέχουν σε πρότζεκτ τους.

Sunday, November 29, 2015

Στον Economist των Rothschild έβαλε αγγελία το Ελληνικό κράτος για να βρεί Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων!

Πόσες δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, πήγε το... μαλλί, που πλήρωσε ο ελληνικός λαός στον ερπετοειδή εβραίο;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Ψάχνουμε ανάμεσα σε άνεργους οικονομολόγους να τους δώσουμε ακόμα και νομοθετικά προνόμια, να διαχειρίζονται τα άκρως απόρρητα και βαρυσήμαντα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας και να αποφασίζουν ακόμα για νέους φόρους με εξουσίες περισσότερες κι από αυτές ενός...
Υπουργού. 

Η αγγελία προφανώς είναι για τα μάτια του κόσμου. Στη θέση αυτή θα μπει άνθρωπος των τοκογλύφων που μόνο τυχαίος δεν θα είναι.

Σίμος Πετρόπουλος




Πηγή

» 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!!»


2015112820222680

4ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ!!!!

ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..

ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ…!! (ΦΩΤΟ)


vomva

H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας “τον πατέρα όλων των βομβών” τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί! Ταυτόχρονα ρωσικές ειδικές δυνάμεις κυνηγούν Τούρκους και Τουρκμένους στα βουνά κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας ενώ οι ισλαμιστές στη Ράκκα καήκαν ζωντανοί: Βομβαρδίστηκαν με εμπρηστικές βόμβες.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!


Στις 22 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή, στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στον Πεντάλοφο Παιονίας Κιλκίς, εκατοντάδες πιστοί ανήλθαν για να συμμετάσχουν στο μυστήριο της θείας Λειτουργίας και να παρακολουθήσουν την ομιλία του επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ και τ.ΥΕΘΑ κ.Φραγκούλη Σ. Φράγκου με θέμα: «Ο Ελληνισμός της Μ.Ασίας μετά την μάχη του Μαντζικέρτ (1071 μ.Χ)».

H ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ...ΚΑΙ Η "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" ΝΔ!!

Με τους άνδρες που έχουν μακριά μαλλιά τα «βάζει» αυτή τη φορά ο ηγέτης τηςΒόρειας Κορέαςκαλώντας τους να υιοθετήσουν το... κούρεμα του.
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως μεταδίδει η Telegraph, έδωσε οδηγία να κουρευτούν όλοι οι άνδρες όπως αυτός. Και δεν έμεινε εκεί, καθώς ζήτησε από τις γυναίκες της Βόρειας Κορέας να κουρευτούν όπως η σύζυγός του. 

Saturday, November 28, 2015

KAΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! ! Στον Πειραιά άλλοι 2000 "λάθρο" αποβιβάστηκαν το πρωί ! !




Σχεδόν 2000 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν το πρωί... 

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ – ΣΟΚ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει όταν σκοτωθεί αυτός που το όνομά του αρχίζει από…

6106-507x330

“Όταν σκοτωθεί αυτός που το όνομα του ξεκινάει από “”Ο”” όλα θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες” (προφητεία Τραχωνιου)…
Ολάντ, – Οτσαλάν,  Ομπάμα
Ποιος από αυτούς θα εκπληρώσει την προφητεία;
Οι απειλές των τζιχαντιστων εντείνουν τις ανησυχίες και διεγείρουν τις μνήμες μας!

Οι Τούρκοι έκλεισαν τα Στενά και οι Ρώσοι ετοιμάζονται να τα ναρκοθετήσουν ........"ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

 Ασκήσεις αποκλεισμού και αποναρκοθέτησης των Στενών σε Βόσπορο και Δαρδανέλια πραγματοποιεί η Τουρκία με προσωπική εντολή του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος προφανώς με τον γνωστό παρορμητισμό του έχει υπερβεί τα όρια και επιχειρεί να οδηγήσει εκβιαστικά τον πλανήτη στα όρια μιας παγκόσμιας σύγκρουσης.   Δυνάμεις του τουρκικού Ναυτικού και της τουρκικής Ακτοφυλακής άρχισαν σήμερα το πρωί ασκήσεις "προστασίας και αποναρκοθέτησης" στην θάλασσα του Μαρμαρά, που συνδέει τον Βόσπορο με την Μαύρη Θάλασσα, όπως και στα  νότιο-δυτικά , στα Στενά των Δαρδανελίων που βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος.

Φρικτό τέλος για τη ηρωίδα δήμαρχο που πολέμησε τα καρτέλ


article-2238577-16381535000005DC-858_634x395
.Ελίνα Δεβούρου
«Η ελευθερία φέρνει μαζί και ευθύνες. Ο δρόμος που έχω να κάνω είναι μακρύς –δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Το αποτύπωμα που αφήνουμε στη χώρα μας, εξαρτάται απ ΄τη μάχη που θα χάσουμε και απ' την αφοσίωσή μας σ' αυτήν.» Μ.Σ. Γκοροστιέτα

Friday, November 27, 2015

Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!»


http://www.paraxeno.com/wp-content/uploads/2014/09/I-PARADOSI.jpg
Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!
Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός!
Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης

Συνελήφθη στη Δράμα ο καταζητούμενος Αλβανός παιδεραστής ύστερα από Διεθνές Ένταλμα…


xeiropedes

Σε βάρος του 20χρονου Αλβανού εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης που… είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του μετά την άσκηση δίωξης για σεξουαλική επαφή με ανήλικο πρόσωπο.
Στην Δράμα κρυβόταν ένας νεαρός αλλοδαπός παιδεραστής που αναζητούσαν καιρό τώρα οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!!

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!!
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ! Η ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΧ ΣΤΟ ΟΜΑΡ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ!ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ 50% ΝΤΟΠΙΟΣ!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΑΔΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑΚΕΣ ΣΤΗΝ Χ.Α ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!ΣΑΣ ΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΑ? ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΠΛΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ! Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! (ΦΩΤΟ)


16-17-profiteia-anoigma-1

 Όσιος Αριστοκλής ο Αθωνίτης († 1918)
LEZANTA-OSIOS-ARISTOKLIS
«Ο Θεός θα αποκαλύψει το έλεός Του στην Ρωσία»
«Το τέλος θα έρθει από την Κίνα»
Η θυσιαστική αγάπη και η ελεήμων καρδία του Οσίου Αριστοκλή μαλάκωνε και τις πιο «πέτρινες» καρδιές

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΜΜΕ....Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ "ΚΑΛΑ"  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΣΕΙ "ΛΑΘΡΟ"ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ...


ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΣΤΕΧΕΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!!...Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Thursday, November 26, 2015

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί ψήφισα Χρυσή Αυγή - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΘΕΜΟΥ...ΒΙΝΤΕΟ!!

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ....ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΨΙΛΙΚΑ(ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!)


Χανιά | Δολοφονική επίθεση σε ψιλικατζίδικο μέρα-μεσημέρι | Photos

Απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε λίγο πριν τις 4 σήμερα το μεσημέρι, ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά στα Παχιανά, στη συμβολή των οδών Μαργουνίου και Εφέδρων Πολεμιστών (photo). Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν γνωστός στο θύμα αλλά και στην γειτονιά λόγω της εργασίας του εκεί, σε καθημερινή σχεδόν βάση. Πρόκειται για έναν 50χρονο παλινοστούντα από την Γεωργία, ο οποίος  διέφυγε με ποδήλατο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άρση ασυλίας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για πολιτική ομιλία!....Τον κατηγορεί ο Δημητράς και το Παρατηρητηριο του Ελσίνκι" επεξήγηση Του Αδώνη Γεωργιάδη!!(βιντεο)

Άρση ασυλίας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για πολιτική ομιλία! ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Καμμένου για πολεοδομικές παραβάσεις!
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε σχετικά με την σημερινή πρόταση της επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας του:
"Μια ακόμη άρση ασυλίας, μια ακόμη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Άρση ασυλίας για μια πολιτική ομιλία εντός των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην οποία δεν υπάρχει οποιαδήποτε απειλή εναντίον κανενός προσώπου. Επισημαίνεται ότι κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν γίνει τριπλάσιες άρσεις ασυλίας από όσες έχουν γίνει στα 40 χρόνια του κοινοβουλευτικού βίου

ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! Ο ΡΩΣΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ SU-24 ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Ανυπομονώ να πετάξω ξανά – Έχω ένα χρέος προς τον διοικητή μου που σκοτώθηκε (ΦΩΤΟ)


pilot6

Ο Κονσταντίν Μουράχτιν, ο δεύτερος πιλότος του SU-24, το οποίο καταρρίφθηκε από τους Τούρκους στα σύνορα με την Τουρκία – και ο μόνος διασωθέντας – ζήτησε να παραμείνει στις ίδιες αποστολές της ρωσικής αεροπορίας στη Συρία παρά την περιπέτειά του τονίζοντας πως θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του συναδέλφου του, Ολεγκ Πεσκόφ τον οποίο σκότωσαν Σύροι αντάρτες.

Wednesday, November 25, 2015

Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;

    Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;

    «Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα! Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο. Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!

    Α ΤΣΙΠΡΑΣ...Α.Τσίπρας: "Να αντισταθούμε στην ιδεολογία του μίσους και στον ρατσισμό" Αλλά οχι στον εβραικό εθνικισμό!!

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ  ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ...ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ...ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ..ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΞΕΧΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ  ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟ..

    ΕΞΑΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

    ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΛΟΚΑΡΟΥΝ” ΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ MEΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIS.




    AΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ SU 24 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!...

    11202884_10153714918356678_1917982147395626225_n
    Μια άποψη που διακινείται ευρέως σε ρωσικά και αραβικά μέσα σχετικά με την  επίθεση των τουρκικών αεροσκαφών στο ρωσικό « Sukhoi -24 » πάνω από συριακό έδαφος, συνδέει το γεγονός με προσωπική απόφαση του Ερντογάν προκειμένου να υπερασπισθεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα του γιού του Μπιλάλ.

    Ι. Αϊβατίδης: Στο πλευρό της Ρωσίας ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης


    Ο βουλευτής Κερκύρας, Ιωάννης Αϊβατίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έφερε η κυβέρνηση σε ένα νομοσχέδιο.
    Ο Συναγωνιστής μίλησε για την κατάχρηση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου από την κυβέρνηση, καθώς με αυτόν τον τρόπο καταργείται το νομοθετικό έργο. Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφική για το έθνος και συνεχίζει τα επαχθή μνημονιακά μέτρα.
    Όσον αφορά το νομοσχέδιο η κυβέρνηση της Αριστεράς εναρμονίστηκε πλήρως με τις ξένες επιταγές. Το μεταναστευτικό που αναφέρεται στο σχέδιο νόμου δεν είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε αιφνιδίως. Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και πολύ καιρό βροντοφωνάξει για τις συνέπειες.

    Tuesday, November 24, 2015

    Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός λίγο πριν βιάσει 13χρονη σε ασανσέρ

    Από τις φωνές της ανήλικης μαθήτριας βγήκε η μητέρα στον διάδρομο που πρόλαβε τον δράστη, όμως εκείνος την έσπρωξε με δύναμη και τράπηκε σε φυγή. Τις φωνές για βοήθεια της μάνας άκουσαν αστυνομικοί που έτρεξαν και τον συνέλαβαν
    Αντιμέτωπο με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθε ένα 13χρονο κοριτσάκι στο σπίτι της στα Πατήσια χθες το μεσημέρι.

    Τόσκας: Πέρασε και δεύτερος τζιχαντιστής από τη Λέρο


    image

    Και δεύτερος τζιχαντιστής που ανατινάχθηκε στα Παρίσι πέρασε αρχικά από τη Λέρο, παραδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
    Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας, ο Νίκος Τόσμας παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις των προηγούμενων ημερών, ουσιαστικά αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς των γαλλικών και βρετανικών Αρχών ότι ο Μαχμούντ Αλμαχμόντ και ο Αχμάντ Αλμοχαμάντ είχαν περάσει ως πρόσφυγες από την Ελλάδα και έφτασαν έως το Stade de France.

    O Ομπάμα εμποδίζει το στρατό των ΗΠΑ να χτυπήσει αποτελεσματικά το ISIS

    http://www.prisonplanet.gr/images/ygeia/russians-isis.jpgΟ Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βιάζεται να πει ότι μάχεται την ομάδα του Ισλαμικού Κράτους έντονα, αλλάαμερικανοί πιλότοι επέστρεψαν πρόσφατα από την καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης στο Ιράκ και τώρα λένε την αλήθεια:

    Έχουν αποκλειστεί από την κυβέρνηση Ομπάμα περίπου 75% των προτεινόμενων στόχων τους.

    Αυτή η είδηση ήρθε μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις στο Παρίσι. Ενώ οι γάλλοι αντέδρασαν αστραπιαία αφού στοχοποιήθηκαν, ο Ομπάμα έχει εμποδίσει το στρατό των ΗΠΑ να χτυπήσει αποτελεσματικά για δύο χρόνια.

    Ελπίζοντας να αποτρέψει τις απώλειες αμάχων, η διοίκηση έχει θέσει σε εφαρμογή μια πολιτική που απαιτεί έγκριση, πριν εκτελεστεί οποιοδήποτε χτύπημα, ανέφερε η εφημερίδα Washington Free Beacon .

    Αυτή η πολιτική έχει επικριθεί από ανώτερους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Ο πρόεδρος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Ed Royce, υπήρξε πολύ ειλικρινής σχετικά με το θέμα.

    Ως σχιζοφρένεια χαρακτηρίζει τη στάση του Βελγίου απέναντι σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ ο τ.δικαστικός λειτουργός της γαλλικής αντιτρομοκρατικής Marc Trévidic La libre

    Cddik
    Capuhuhhi
    Σ Αραβία οι εμπορικές σχέσεις του Βελγίου με τη Σαουδική Αραβία
    Ως σχιζοφρένεια χαρακτηρίζει τη στάση του Βελγίου απέναντι σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ ο τ.δικαστικός λειτουργός της γαλλικής αντιτρομοκρατικής Marc Trévidic La libre 21.11.15:Σήμερα η Σαουδική Αραβία είναι ο 30ο ς πελάτης των βελγικών προιόντων στη σχετική κατάταξη και βρίσκεται στη  32η θέση των χωρών από τις οποίες εισάγει το Βέλγιο.

    Προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπαρτινός: Το… «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν απλώς ένα σύνθημα!


    Προκαλεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπαρτινός: Το… «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ήταν απλώς ένα σύνθημα!
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΣΑΙΝΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ...
    Αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Αχαιού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Σπαρτινού σχετικά με τους πλειστηριασμούς.Μιλώντας σε τοπικό ραδιοσταθμό ο κ. Σπαρτινός και ερωτηθείς για το προεκλογικό σύνθημα που είχε αναφέρει και ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» , είπε ότι ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια!

    ΣΟΚ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ!ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!


    rosos-pilotos3

    Εδώ και λίγα λεπτά στο youtube ανέβηκε βίντεο που απεικονίζει νεκρό έναν από τους 2 πιλότους.. Με κάθε επιφύλαξη το δημοσιεύουμε
    μακ

    13:06 ΤΩΡΑ: Ο αντιπρόεδρος της Δούμα ζήτησε από τους Ρώσους τουρίστες να εγκαταλείψουν την Τουρκία

    Νεκρός ο ένας πιλότος του ρωσικού αεροσκάφους που κατέρριψε η Τουρκία

    Saturday, November 21, 2015

    Αναθεώρηση της Σένγκεν - Αυστηροί έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα και καταγραφή όλων με chip στα διαβατήρια

    Οι «28» αποφάσισαν να δράσουν άμεσα για την καταπολέμηση του εμπορίου όπλων σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω της καλύτερης συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών, αντιτρομοκρατικών και δικαστικών αρχών

    Σε συμφωνία σε τρία σημεία για την αποτροπή μελλοντικών τρομοκρατικών χτυπημάτων σε ευρωπαϊκό έδαφος κατέληξαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες, στο έκτακτο Συμβούλιο της Ε.Ε. 

    Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;

    Στα παιχνίδια των διεκδικητών της εξουσίας και του πλούτου, που εμείς παράγουμε, τα θύματα είμαστε πάντα εμείς… Τα αναλώσιμα πρόβατα. 
    Γιατί ἡ ISIS κομματιάζει ΜΟΝΟΝ ἁπλούς πολῖτες;5    
    Η ISIS δεν στόχευσε ΠΟΤΕ κάποιους της ελίτ, δεν στόχευσε ΠΟΤΕ Τραπεζίτες, Βιομηχανίες όπλων, Δημοσιογράφους ή Πολιτικούς ή τις περιουσίες τους, ούτε κάποια υποδομή της εξουσίας, αλλά απλούς ανθρώπους. Στόχευσε δηλαδή στα θύματα της ελίτ κι όχι στην ίδια την ελίτ, με το γελοίο πρόσχημα της τιμωρίας για τον …έκλυτο βίο των Γάλλων.Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι το κτύπημα έγινε με εντολή της Ελίτ κι όχι εναντίον της Ελίτ.

    Γιατί δεν είμαστε όλοι Ρώσοι; ~ Αν δεν είχαμε τόσα πολλά ζώα στην επικράτεια, δεν θα είχαμε φθάσει σαν χώρα και ποτέ στα μνημόνια…

     
     


     
     

    Ήταν και τότε… «Γαλλικός Πολιτισμός»!!!

     

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι οδηγοί βυτιοφόρων της ISIS ενημερώθηκαν πριν τους βομβαρδισμούς!


    Είναι αδιανόητο αυτο που αποκάλυψε υψηλόβαθμο στέλεχος στο FOX μετά τον βομβαρδισμό των βυτιοφόρων της ISIS, που μετέφεραν το κλεμμένο πετρελαιο. 
    Ο υψηλόβαθμος αποκάλυψε ότι «είχαν εντολή να μην βομβαρδίζουν τις εγκαταστάσεις πετρελαίου και τα βυτιοφόρα της ISIS» (!!!) και όταν δόθηκε η εντολή βομβαρδισμού, μία ημέρα πριν η αεροπορία των ΗΠΑ έριξε φειγ βολάν στο σημείο προειδοποιώντας τα καθάρματα της ISIS. Που βεβαιως είχαν όλο τον χρόνο να αδειάσουν τα βυτία και να εγκαταλείψουν την περιοχή.
    Ακούγεται εξοργιστικό, αλλά στο Ολυμπία έχουμε αποκαλύψει εδώ και δύο χρόνια ότι το λαθρεμποριο πετρελαίου από τους ισλαμοφασιστες ηταν βασικός μοχλός της πτώσης των τιμών που επέτρεψε στις ΗΠΑ να χτυπήσουν Ρωσία και Βενεζουέλα.
    Τόσο απλή και εξηγήσιμη είναι η σκανδαλώδης στήριξη των μεγάλων συμφερόντων στους ισλαμοφασίστες.

    ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – Μείωση έως και €100 στη μισθοδοσία των ενστόλων, στο τέλος του μήνα.


    misthos_kopsimo_aftodioikisi-620x320-1-620x320

    “ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”…
    Πρόσβαση στην κίνηση των μισθοδοτικών τους λογαριασμών, έχουν οι ένστολοι μεσω του ηλεκτρονικoύ συστήματος πριν την καταβολή της επομενης μισθοδοσίας. Οπως διαπιστωσαν όμως στην επερχομενη μισθοδοσία Δεκεμβρίου, υπάρχουν μειωσεις από €100 και πάνω..

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails