Monday, February 15, 2016

Η προφητεία του Καντάφι-Προσεχώς τζαμί η Παναγία των Παρισίων


Η προφητεία του Καντάφι-Προσεχώς τζαμί η Παναγία των Παρισίων-Οι πρόσφυγες από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη υποτίθεται πως πρέπει να επιβιώσουν σε ένα νέο περιβάλλον. Μόνο που από ότι φαίνεται εκείνοι δημιουργούν..το νέο περιβάλλον.
Δημογραφικό
Το πόσο δραματικές αλλαγές αναμένονται στο εγγύς μέλλον της Ευρώπης φαίνεται και από το δημογραφικό. Το ποσοστό γονιμότητας θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2,11 παιδιά ανά οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε οικογένεια πρέπει να έχει 2-3 παιδιά.

Το 2011, το ποσοστό γονιμότητας στη Γαλλία ήταν 1,8, στην Αγγλία -1.6, στη Γερμανία - 1.3, στην Ελλάδα - 1,3, στην Ιταλία - 1.2, στην Ισπανία - 1.1. Σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα, ο μέσος ρυθμός γεννήσεων αντικατοπτρίζεται σε 1,38 παιδιά ανά οικογένεια.
Σε αυτή τη βάση, συνάγεται το συμπέρασμα ότι. με δεδομένο πως το όριο γονιμότητας δεν θα πρέπει ποτέ να πέφτει κάτω από 1.9 σύμφωνα με τους ερευνητές, σύντομα θα πρέπει να ξεχάσουμε ττην Ευρώπη, όπως την ξέρουμε.Ταυτόχρονα ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μειωμένος. Αλλά μόνο λόγω της μετανάστευσης, κυρίως από μουσουλμανικές χώρες. Στη Γαλλία, όπου ο αριθμός των παιδιών μεταξύ των Χριστιανών - κατά μέσο όρο είναι 1,8 παιδιά ανά οικογένεια, αντιστοίχως στον ισλαμικό πληθυσμό είναι 8.1.
Στο νότο της Γαλλίας, από τις ιστορικότερες και πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του χριστιανικού κόσμου σήμερα βρίσκουμε πολύ περισσότερα τζαμιά από εκκλησίες. Στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας, όπως η Νίκαια, η Μασσαλία, το Παρίσι, το 45% των παιδιών ηλικίας κάτω των 20 ετών είναι μουσουλμάνοι.
Αν συνεχιστούν αυτές οι τάσεις, μόλις σε 35 χρόνια η Γαλλία θα είναι ισλαμική δημοκρατία. Μια παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια, ο μουσουλμανικός πληθυσμός εκεί έχει αυξηθεί από 80.000 σε 3.000.000 άτομα. δηλαδή 36 φορές! Σήμερα η χώρα έχει περισσότερα από 1.000 τζαμιά, πολλά από τα οποία ήταν κάποτε εκκλησίες.
Στις Κάτω Χώρες, το 50% όλων των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι. Στο Βέλγιο, το 50% των βρεφών και το 25% του γενικού πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι,Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες με αγωνία δηλώνουν ότι μέχρι το 2050 το Ισλάμ θα γίνει η κυρίαρχη θρησκεία στη Γερμανία.
Ο αείμνηστος Καντάφι είπε κάποτε: "Φαίνεται ότι ο Αλλάχ έδωσε τη νίκη στους μουσουλμάνους στην Ευρώπη χωρίς σπαθιά, όπλα και κατάκτηση. Δεν χρειαζόμαστε τρομοκράτες, δεν χρειαζόμαστε την αυτοκτονία, μόνο σε 20 χρόνια δεκάδες εκατομμύρια των μουσουλμάνων στην Ευρώπη θα την μετατρέψουν σε μουσουλμανική ήπειρο. "
Σύμφωνα με πολύ προσεκτικούς υπολογισμούς, στη Δυτική Ευρώπη ζουν τώρα 15 με 24.000.000 μουσουλμάνοι. Αλλά οι ειδικοί λένε ότι τα στοιχεία αυτά είναι υποτιμημένα και πως στην πραγματικότητα οι μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες στην Ευρώπη, είναι πολύ περισσότεροι.Για παράδειγμα, το ένα τέταρτο όλων των μωρών που γεννήθηκαν στη Βρετανία, γεννήθηκαν από μητέρες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές.
Η ταυτότητα των μεταναστών
Κατα τα λοιπά ο αριθμός των Σύρων που επιχειρούν να περάσουν από την Τουρκία μειώθηκε. Το ποσοστό των Ιρακινών και Αφγανών, αντίθετα, έχει αυξηθεί. Αν το Σεπτέμβριο του 2015 το 69% των μεταναστών που διακινούνταν μέσω της Τουρκίας στην Ελλάδα, ήταν Σύριοι, το Γενάρη του 2016 αντιπροσώπευαν μόνο το 39%. Αντιθέτως ο αριθμός των Ιρακινών και Αφγανών οι οποίοι κατέφυγαν στην ΕΕ μέσω Τουρκίας, σε αυτό το διάστημα έχει αυξηθεί από 8 έως 25% και 18 έως 24%.
Θέλετε κι άλλα στοιχεία; Κατά το παρελθόν έτος, ο αριθμός των προσφύγων στη Φινλανδία αυξήθηκε κατά 850%. Το 2015, στη Γερμανία, βρέθηκαν 1,1 εκατομμύριο αιτούντες άσυλο.
Πως περνάνε από τη Ρωσία στη Φινλανδία
Κι αν από τα τουρκικά παράλια προς την Ελλάδα έρχονται με φουσκωτές βάρκες, για να διασχίσουν τα σύνορα από τη Ρωσία προς τη Φινλανδία, οι πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή αγοράζουν μαζικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τις αρχές του Μουρμάνσκ, τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα είναι σε κακή κατάσταση, κάποιοι οδηγοί δεν έχουν δίπλωμα ή κι αν έχουν είναι σε αραβική γραφή. Η ηλικία των μηχανών των αυτοκινήτων είναι από 10 έως 20 ετών, το κόστος 20 χιλιάδες ρούβλια .. Η αγορά γίνεαι από μια ομάδα 4-5 ατόμων. Μετά τη διέλευση των συνόρων, αφήνουν τα οχήματα ακριβώς δίπλα από το σημείο ελέγχου, όπως διαβάζουμε στο telegrafima.gr.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails