Wednesday, March 23, 2016

Εθνικός κίνδυνος: Μουσουλμάνοι με την βοήθεια των κομμουνιστών !μοιράζουν απειλητικά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά!!

Η χαλαρή πολιτική(?)και βοήθεια πάνω στην μετανάστευση έχει οδηγήσει στον επικοισμό της Ελλάδος, είναι ξεκάθαρο πλέον. Πληροφορίες λένε ότι στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, μερικοί μουσουλμάνοι μοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στα ελληνικά που έλεγαν
«ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΟΝΟ… ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ».

Τόσα και τόσα συμβαίνουν στην Ευρώπη αλλά και στον τόπο μας κάθε μέρα. Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος;; Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουν οι Έλληνες; Να σκάσουν και εδώ βόμβες σαν τις Βρυξέλλες;
Λάος που "ξέχασε" την ιστορία του θα την ξανα ζήσει !χασάπηδες του ΚΚΕ το κόμμα του λάου, τυφλά να έχει το ισλάμ !!! το ΙΣΛΑΜ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!! ,
Και μιας και πολλοί δεν έχουν ιδέα περί ιστορίας όχι πολύ πάλι πριν 70 χρονιά! Μογγολία τουρκοι-κομμουνιστές δηθεν ελληνες έσφαξαν κανονικά χιλιαδες ελληνες σε όλη την ελλαδα! υπό διαταγες εβραιων !μόλις είχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους "κακούς ναζι" που τους τα φόρτωσαν ολα! άκρα σιγή για αυτό! νομίζουν οτι αργεί να γίνει το ίδιο πάλι! αυτή την φορά τα αναρχοκομμουνια μαζί με τα αδέλφια λαθρο δεν θα αφήσουν κανένα Έλληνα!
(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΤΗΜΈΝΗ ΚΡΊΣΗ!) και φυσικά οι λαθρο μόνο κακομοίρηδες δεν ειναι! αλλα κομμουνιστικα και μουσουλμανικα μιασματα συνδυασμός που σκοτώνει!που τα πληρώνουν να κανουν εισβολή για την μεγαλη σφαγή!! σατανάδες επί της Γης σε ανθρωπινά κομμουνιστικα σώματα!! καλύτερα να αυτοκτονησεις πάρα να σε σφάξουν σαν αρνί με μαχαίρια και Γκασμάδες! οπως είχαν ξανα κάνει!σε Ελλάδα και γερμάνια! αυτά τα τέρατα! (σύντροφε μαχαίρι οικονομία στις άσφαιρες, θα φωνάζουν πάλι! )
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΣΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!............(πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι παίζεται με την ίδια την ζωή!, αφου είμαι ο μόνος στην ελλαδα ίσως και παγκόσμια ,που έχω βρει το μυστικό!! )!ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΩΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ! ΘΑ ΠΑΤΕ! Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ!(Έτσι εθεωρούσε ο Βελουχιώτης τους φυλακισμένους του: Χοιρινά προς πάχυνσιν, έτοιμα προς σφαγήν. η ιστορία Επαναλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο!!!.) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(θα αρχισουν παλι ιντερνετικο πόλεμο τα μιασματα μεσώ olympia,katoxika ,και άλλες κομμουνιστικες ιστοσελίδες!)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails