Sunday, March 27, 2016

Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά και ανοιχτά: Το Ισλάμ σκοτώνει!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Η αλήθεια είναι ότι το Ισλάμ σκοτώνει. Οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις (και ήταν πολλές!) έγιναν από ακραίους Μουσουλμάνος.

Σκοτώνει την δημοκρατία, σκοτώνει στην ελευθερία, σκορπάει το θάνατο παντού.
Δημοκρατία και ελευθερία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνυπάρχουν με το Ισλάμ.
Πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα δύο.
Αν επιλέξουμε το Ισλάμ, τότε συνεχίζουμε την ίδια πορεία, αυτή που επέλεξαν άλλες χώρες πριν από μας, όπως Γαλλία, Σουηδία και Βέλγιο, και προετοιμαζόμαστε για τρομοκρατικά χτυπήματα εντός της Ελλάδας.
Αν επιλέξουμε την πορεία αυτή, τότε πρέπει να ξεχάσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία και να συνηθίσουμε το μεσαίωνα και το σκοταδισμό. Να συνηθίσουμε τους βιασμούς, την παιδοφιλία, τον λιθοβολισμό, το σφάξιμο.. και τόσα άλλα καλά που μας φέρνει η «θρησκεία της αγάπης»... τρομάρα τους!.. ζώα.
Όπου υπάρχει το Ισλάμ, σε οποιαδήποτε χώρα, επικρατεί ακόμα μεσαίωνας.
Άρα, αν επιλέξουμε Ισλάμ, πρέπει να ξεχάσουμε τις αρετές του Ελληνισμού. Τόσο απλά.
Αν όμως επιλέξουμε Δημοκρατία και Ελευθερία, τότε πρέπει να σκεφτούμε ΕΘΝΙΚΑ αν θέλουμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
Οι Αρχαία Έλληνες, οι Έλληνες του 1821 και οι Έλληνες του 40 δεν σκεφτόντουσαν την πολύπολιτισμικότητα ή τη λαθρομετανάστευση. Αυτοί είχαν ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση και Εθνικό φρόνημα όταν τα έβαζαν με τα τέρατα. Όταν τα έβαζαν με τους Πέρσες, που ήθελαν να τους κάνουν δούλους ή όταν τα έβαζαν με τους Οθωμανούς ή τους Ναζί, δε σκεφτόντουσαν τα ουράνια τόξα και τις κορδέλες. Το μόνο που ήθελαν ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Ελευθερία ή Θάνατος! Το ξεχάσατε;
Άρα, αν θέλουμε ο Ελληνισμός να υπάρχει και αύριο, πρέπει να βάλουμε το Εθνικό συμφέρον ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Κλείσιμο συνόρων, περιπολίες στο Αιγαίο και στα σύνορα από τον Ελληνικό στρατό και Ελληνικό ναυτικό, άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, θωράκιση της χώρας από κάθε εχθρό, και καταδίκη σε ισόβια κάθειρξη όλων αυτών που πρόδωσαν τη χώρα. Είτε οικονομικά, είτε με το λαθρομεταναστευτικό. 
Απ’τον Κολοκοτρώνη δε μάθαμε τίποτα; Τον φυλάκισαν οι πολιτικοί της εποχής για τα δικά τους συμφέροντα. Τίποτα δε μάθαμε;
Είτε αντιδρούμε και σώζουμε τον Ελληνισμό, τη δημοκρατία και την ελευθερία ή αφήνουμε τους ενθομηδενιστές και ανθέλληνες του Σύριζα και των ΑΝΕΛ (μη με παρεξηγήσετε, και οι άλλοι το ίδιο είναι) να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή φασισμού. Εξάλλου τόσοι ξένοι ζουν στην Ελλάδα, και ποτέ δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα. Ναι, μπορεί όταν πρωτο-άνοιξαν τα σύνορα και ήρθαν οι Αλβανοί και οι Ρουμάνοι να δημιουργήθηκαν θέματα, αφού αυξήθηκε κάπως η εγκληματικότητα. Θυμόσαστε τον Σορίν Ματέι; Γιατί άραγε; Γιατί απλά ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα εγκλήματα μετά από το άνοιγμα των συνόρων. Αλλά σιγά σιγά η κατάσταση βελτιώθηκε, πολλοί ξένοι έγιναν «Έλληνες» και έγιναν μέρος της κοινωνίας. Ενσωματώθηκαν. Ναι, υπάρχουν ακόμα προβλήματα, αλλά η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη.
Οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται, δε γίνονται ούτε «Έλληνες», ούτε «Γάλλοι», ούτε «Βέλγοι». Και όταν λέω να γίνουν «Έλληνες» δε λέω ότι πρέπει να ξεχάσουν τη δικιά τους ιστορία ή τις παραδόσεις τους, αλλά όταν κάποιος είναι καλεσμένος στο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ, δε σου ζητάει να βάψεις τους τοίχους γιατί τον ενοχλεί το χρώμα που επέλεξες εσύ. Είσαι καλεσμένος, άρα ΣΕΒΕΣΑΙ και δεν απαιτείς. Αν καλέσεις κάποιον στο σπίτι σου και απαιτεί ή απειλεί, δε θα τον πετάξεις έξω με τις κλοτσιές;;; 
Άρα, τα πράγματα είναι απλά:
Είτε θωρακίζουμε τη χώρα από την εισβολή αυτών που θέλουν την καταστροφή μας, και βάζουμε στο περιθώριο όλους αυτούς που συνεχίζουν να κάνουν τα στραβά μάτια και να υποστηρίζουν ακόμα την πολύπολυτισμικότητα (Αριστερά αποβράσματα), ή συνηθίζουμε να ζούμε με τον τρόμο. Πάμε σινεμά, στο μπαρ, στην καφετέρια….πάντα θα υπάρχει περίπτωση κάποιος ακραίος Μουσουλμάνος, από αυτούς που άφησαν και μπήκαν στη χώρα μας οι Συριζαίοι, να ανατιναχτεί γιατί του το είπε ο Αλλάχ.
Θα το λέω συνέχεια:
Δημοκρατία και ελευθερία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ με το ισλάμ.
Λένε συνήθως ότι αυτός που δε μιλά… συμφωνεί.
Άρα, ή ξυπνάμε και αντιδρούμε ή εξαφανιζόμαστε!… τόσο απλά.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails