Thursday, March 24, 2016

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΤΗ ΝΕΥΡΟΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΩΝ ΣΗΚΩΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ Ο ΓΟΝΙΔΗΣ...


Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στον Πέτρο Κωστόπουλο και... ανέπτυξε την δική του κοσμοθεωρία περί σύμπαντος, Θεού, Συννεφιασμένης Κυριακής και ομοφυλοφίλων 

Στη συνέχεια και συνδέοντας τη θεωρία που ακολούθησε με το αριθμό επτά, ο Σταμάτης Γονίδης υποστήριξε πως δεν είναι τυχαίο ότι κάθε Κυριακή έχει ήλιο. "Γιατί κάθε Κυριακή έχει ήλιο; Λένε Sunday; Δέκα το πρωί σηκώνουν τα άγια των αγίων, όπου υπάρχει ορθοδοξία. Εκείνη τη στιγμή όχι μόνο καθαρίζει μεταφυσικά η ατμόσφαιρα, καθαρίζει και ουσιαστικά. Πολύ σπάνια θα βρεις Κυριακή να έχει σύννεφα ή βροχή" υποστήριξε.
Ο τραγουδιστής που δηλώνει πιστός της ορθόδοξης θρησκείας, αναφέρθηκε και στο ρόλο που παίζουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας πως "εμείς, το 10%, κρατάμε σε ισορροπία ολόκληρο τον πλανήτη".
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής τους, ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, λέγοντας: "Οι gay είναι αναγκαίοι. Ειδικά για τα μεσημεριανά προγράμματα τις εκπομπές, είναι αναγκαίοι. Δεν μπορεί να υπάρχει μεσημεριανή εκπομπή χωρίς gay και να έχει τηλεθέαση". Συνεχίζοντας στο ίδιο θέμα, εξήγησε πως και στο χώρο του τραγουδιού είναι αναγκαίοι ομοφυλόφιλοι. "Ένας gay θα σου πει ακόμη και πως θα καπνίσεις και πως θα φορέσεις το ρολόι σου, πώς θα ντυθείς και αν σου πάει αυτό που θα φορέσεις".
Άλλωστε, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως ο τρόπος σκέψης των ομοφυλόφιλων είναι πιο... εξελιγμένος: "Η γυναίκα σκέφτεται με δύο λοβούς, ο άντρας με έναν, οι gay με τρεις" είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails