Thursday, April 21, 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που προκαλεί ΟΡΓΗ: ΔΕΙΤΕ τι χτίζουν οι απάτριδες και οι άθεοι στο Κερατσίνι και δεν είναι το πρώτο! «Χτίζουμε σχολείο και όχι τζαμί», αντιτείνουν κάτοικοι (ΦΩΤΟ «Makeleio.gr»)


«Στέφανε αυτό που σου στέλνω βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Κερατσίνι κοντά στα Ταμπούρια και χτίζεται τώρα.
Έτυχε να περνάω από το σημείο αυτό και το είδα. Την φωτογραφία την τράβηξα χθες επίτηδες για να στην στείλω. Πουθενά δεν αναφέρεται ο αριθμός αδείας του κτηρίου αυτού!
tzami1
Όταν με πήρανε χαμπάρι οτι φωτογραφίζω το παρών κτήριο μου ζήτησε ο εργοδηγός να απομακρυνθώ ευγενικά και οτι δεν επιτρέπεται να το φωτογραφίζω.

Οταν τον ρώτησα τον κύριο αυτόν τι κτήριο είναι αυτό δεν μου έδωσε καμιά απάντηση, χαμογέλασε και αποχώρησε. Ρώτησα περαστικούς κατοίκους της περιοχής να μου πουν αν γνωρίζουν για τι πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή και κάποιοι μου είπαν οτι υπάρχουν φήμες οτι πρόκειται για τζαμί.
tzami2
Είναι πάντως πολυ ύποπτο και ύπουλο θα έλεγα γιατι συνάντησα πολλά κλειστά στόματα και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα επίσημα ενώ το έργο αυτό βρίσκεται στο τελικό στάδιο της οικοδόμησης του.»
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Πάντως μηνύματα κατοίκων στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, καθησυχάζουν τους φόβους περί…τζαμιού και ισχυρίζονται άλλα. Τα αναφέρουμε:
Καλησπέρα Στέφανε.  Σχετικά με το περίεργο οίκιμα στο Κερατσίνι.Είναι χαμάμ που το έφτιαξε Αρμένιος και ανακαινίζεται για να χρησιμοποιηθεί ως καλλιτεχνικό σχολείο. Προσέχετε τι αναρτάτε και να το διασταυρώνετε καλύτερα διότι και εμείς τα ανεβάζουμε στο φατσοβιβλίο και έπειτα ζητάμε συγνώμη.Ευχαριστώ και καλό αγώνα. Παπαπέτρου Δημήτριος.
—————–
ΚΥΡΙΟΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ….ΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΧΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ…..ΣΧΟΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ….ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΛΟΥΤΡΑ ΠΑΛΑΤΖΙΑΝ ΕΙΝΑΙ….ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…..ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΙΛΩΝΕΤΕ…..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΙΟ…..ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ…..

ΑΛΟΓΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ…..
σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Επειδή κάποιοι κάτοικοι μας βγήκαν πολύ νταήδες εκεί, να τους πούμε κι εμείς δύο κουβέντες. 
1)Να μην κάνουν εδώ λόγο για διασταύρωση και για δεοντολογία γιατί θα τους πικράνουμε.
2)Να πάνε να διαβάζουν τα νταβατζοκάναλα και τα σαιτ τους . Αυτοί κάνουν τη…διαφορά στην ενημέρωση και μάλιστα αυτοί ειναι που κάθε φορά δημοσιοποιούν τις απόψεις τους χωρίς λογοκρισία.
Ούτε με το κυάλι δεν θα δημοσιεύαν τόσο αρνητικά σχόλια. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριοι έχει την υποχρέωση να δημοσιεύει αλογόκριτη την άποψη κάθε αναγνωστη . Ακόμα και την πιο αρνητική. Γι αυτό και το αγαπάει ο κόσμος.
Ελπίζουμε να γίναμε κατανοητοί.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails