Friday, June 24, 2016

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ... Για τη Μασωνία από Μασωνο 90ού βαθμού!


360  BAΘMOI
Στο παρακάτω   VIDEO υψηλόβαθμος  πρώην μασώνος αποκαλύπτει αρκετά πράγματα ...
Πρώτον ανέβηκε με την καθοδήγηση δαιμόνων γρήγορα τους χαμηλότερους πρώτους βαθμούς πέρασε από το 33ο-βάθμο Σκωτικό Δόγμα και έχει πάρει μέχρι και τον 90ο βαθμό και άρα μπήκε στο πρωτοβάθμιο για
εθνικούς-γκοιμ M.T.M. ή Memphis Templis Misraim, ήτοι ο πρώτος όροφος της εσωτερικής μασωνίας, εντελώς άγνωστος σε πολλούς χαμηλόβαθμους μασόνους - μαριονέτες, όπως μας λέει.
Ο συγκεκριμένος "υψηλόβαθμος" μασώνος όμως δεν είναι αρκετά ...υψηλόβαθμος διότι δεν φαίνεται να γνωρίζει ή σκοπίμως δεν αποκαλύπτει ότι αυτός βρίσκεται μόνο στο ισόγειο και ότι από πάνω του υπάρχουν άλλοι δύο τεράστιοι όροφοι, ήτοι το δευτεροβάθμιο Ο.Τ.Ο. Λονδίνου και η τριτοβάθμια ΜΟΝΟΝ για μογγολοεβραίους Α.Ο.Α. Λονδίνου ή Σανχένδριν των 72 αρχιραββίνων και σαξόνων Λόρδων -απόλυτα και συνειδητά δρακονιανά δαιμονιζόμενων- οι οποίες με τη σειρά τους κατευθύνονται από την HONG Κίνας μέσω του ΖΕΝ του Θιβετ -απόλυτα και συνειδητά δρακονιανά δαιμονιζόμενων-.
Δεύτερον αποκαλύπτει την κατάσταση απόλυτα τηλεκατευθυνόμενου σεληνιακού ζόμπι στην οποία καταλήγουν όλοι οι μασόνοι αργά η γρήγορα. Αναφέρει ότι ο ίδιος είχε "Πνεύμα Οδηγό" (Διάβαζε: συνεχή κατάσταση υπό καταλληψία Δρακονιανού Ερπετικού Δαίμονος μέσω των δυο κατώτερων Τσάκρας ή Σεφιροθ συμφωνως με την εμετική μασονική ορολογία) ως πνεύμα-οδηγό που του καθοδηγούσε ολόκληρη τη ζωή, τι να κάνει, τι να πει, τι να σκεφτεί και μάλιστα του έλεγε και τα μέλλοντα, όπως π.χ. ότι επρόκειτο να μυηθεί στο Μ.Τ.Μ. κλπ.
Τρίτον αποκαλύπτει το σεξουαλικό ανώμαλο συμβολισμό και τις σεξουαλικές διαστροφές που διεξάγονται μέσα στις στοές (Τελετές Πέρασμα της Αβύσσου, και Διαχωρισμός των Σεφιρώθ-Τσάκρας) με αποτέλεσμα όπως λέει να διαλύονται οι οικογένειες, δηλαδή ο ιστός της κοινωνίας.

7spymania

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails