Monday, June 13, 2016

Δικαστήριο στην Γερμανία νομιμοποίησε την ισλαμική παιδεραστία!...

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση περιφερειακού δικαστηρίου που αναγνώρισε ως νόμιμο έναν γάμο μεταξύ μιας 14χρονης έφηβης από τη Συρία με τον 20χρονο ξάδελφό της, παρά το γεγονός ότι η γερμανική νομοθεσία θεωρεί ένας γάμος είναι νόμιμος όταν τελείται με άτομα άνω των 16 ετών. Η απόφαση όχι μόνο  απαξιώνει τη γερμανική νομοθεσία και δημιουργεί δεδικασμένο, αλλά κνομιμοποιεί την παιδεραστία της Σαρία (ισλαμικού θρησκευτικού νόμου) σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Δεν είναι μυστικό, αν και ως είδηση κρατιέται «χαμηλά»
, ότι μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που πέρασαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας, υπάρχουν και πολλές ανήλικες νύφες, κάποιες σε ηλικία μόλις 11 ετών (μιλάμε για μικρά παιδιά δηλαδή), ορισμένες και εγκυμονούσες. Την πρωτοφανή απόφαση νομιμοποίησης της ισλαμιστικής παιδεραστίας και της ευθείας καταπάτησης των δικαιωμάτων τόσο των παιδιών όσο και των γυναικών, πήρε το Ανώτερο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μπάμπεργκ στη Βαυαρία (Oberlandesgericht Bamberg), το οποίο έκρινε ότι ο γάμος της 14χρονης με τον 20χρονο ξάδελφό της πρέπει να αναγνωριστεί ως τελεσμένος γάμος, μιας και θεωρούνταν νόμιμος στη Συρία και έγινε σύμφωνα με τα σουνιτικά γαμικά έθιμα. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο για να κριθεί εάν ο ξάδελφος – σύζυγος ήταν ο νόμιμος κηδεμόνας της 14χρονης, εν απουσία των γονέων της, μετά τη μεταφορά του κοριτσιού από ένα κέντρο ασύλου σε ένα χώρο φιλοξενίας εφήβων κοριτσιών. Ο κοινωνικός λειτουργός που εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έχει την ευθύνη της 14χρονης, ζήτησε από τους δικαστές ο φερόμενος ως άνδρας της να μπορεί να τη βλέπει μόνο 3 ώρες συνολικά ολόκληρη την εβδομάδα, για να αποφευχθεί η συνουσία μεταξύ των δύο.

Ο κοινωνικός λειτουργός μιλούσε για ένα 14χρονο κορίτσι, όμως το γερμανικό δικαστήριο διαφώνησε με το επιχείρημα ότι δεν έχει στοιχεία ότι ο γάμος τους ήταν καταναγκαστικός και έδωσε την κηδεμονία της 14χρονης στον ξάδελφο – σύζυγο. Το γερμανικό δικαστήριο έδωσε επίσης άδεια στον 20χρονο σύζυγο – ξάδελφο να βλέπει την 14χρονη όποτε επιθυμεί και να κάνουν ό,τι θέλουν. Ωστόσο, το βαυαρικό δικαστήριο που έκρινε όλα τα παραπάνω, διευκρίνισε ότι το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Γερμανίας δεν έχει αποφανθεί ακόμα εάν γάμοι κάτω των 16 ετών, που έγιναν σε ξένες χώρες, θεωρούνται νόμιμοι στη Γερμανία και για αυτό μπορεί να ανατραπεί η απόφαση που πάρθηκε. Αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα στοιχεία για τα πόσα μικρά ανήλικα κορίτσια που έφτασαν στην Ευρώπη με τους πρόσφυγες θεωρούνται «παντρεμένα», οι μικρές νύφες υπολογίζονται σε εκατοντάδες. Σε κάποιες περιπτώσεις οι Αρχές έχουν πάρει τα κορίτσια από τους συζύγους τους και τα φιλοξενούν σε χώρους προστασίας παιδιών, ενώ σε άλλες οι Αρχές έχουν επιτρέψει τα ανήλικα κορίτσια να παραμείνουν με τους συζύγους τους για να μην τους προκαλέσουν περισσότερα ψυχολογικά τραύματα. Η γερμανική Die Welt αναφέρει ότι οι δίχως ελεύθερη βούληση γάμοι ανηλίκων στη Συρία και στα προσφυγικά στρατόπεδα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πριν τον πόλεμο οι γάμοι με ανήλικα κορίτσια στη Συρία ήταν ... 

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/dikastirio-stin-germania-nomimopiise-tin-islamiki-pederastia/ © www.elkosmos.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails