Sunday, June 26, 2016

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ! ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΤΥΠΑ ΤΖΑΜΙΑ! ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ Η ΑΘΗΝΑ!


tzami__article__article
Ένα 24ωρο μετά την υπόσχεση του mister Tsipra στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ότι θα γίνει τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα και ότι εντέλει θα κάνει το παν για την ισλαμοποίηση της χώρας, ο απαίσιος κομμουνιστής και αρνητής της ποντιακής γενοκτονίας, Φίλης, δίνει άδειες λειτουργίας στα άτυπα τζαμιά! Αυτή την υπόσχεση έδωσε σε συνάντησή του με εκπροσώπους μουσουλμανικών κοινοτήτων.

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις: «Οι Μουσουλμάνοι από πολλές χώρες που ζουν με τις οικογένειές τους στη χώρα μας και προσφέρουν στην ελληνική οικονομία έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, όπως προβλέπουν οι νόμοι, το Σύνταγμα και οι διεθνείς συμβάσεις. Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και αναγνωρίζει σε όλους όσοι ζουν στην επικράτειά της το δικαίωμα να πιστεύουν σε όποια θρησκεία θέλουν και να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ειρηνικά. Με αφορμή τη γιορτή του Ραμαζανιού δίνουμε δημόσιους χώρους για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις χθες ανέφερε στο Στρασβούργο ότι θα δημιουργηθεί Τζαμί στην Αθήνα, καθώς και μουσουλμανικό νεκροταφείο».
Όπως καταλαβαίνετε, τζαμιά χωρίς μιναρέδες δεν γίνεται, οπότε λίαν συντόμως θα δούμε τα σύμβολα του Ισλάμ να υψώνονται στις γειτονιές μας. Κι όποιος δυσκολεύεται να ξυπνήσει το πρωί, ας μην ανησυχεί. Εις το εξής, θα τον ξυπνάει η φωνή του μουεζίνη!
(ΥΓ): Τι χαμπάρια μάστορα Πανοκαμμένε; Πως πάνε οι… «κόκκινες γραμμές»; Τις έκανες… ζαρντιέρες;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails