Thursday, June 2, 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ (βίντεο)


κυρια φωτοΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στο Ηνωμένο Βασίλειο ένας μουσουλμάνος τρομοκράτης ονόματι Muhiddin Mire, σομαλικής καταγωγής μαχαίρωσε στο λαιμό τον 56χρονο Lyle Zimmerman τρεις μέρες μετά τη συζήτηση της Βουλής σχετικά με τον βομβαρδισμό της ISIS στη Συρία, όπως είπαν οι ένορκοι. Ο Mire φαίνεται ότι υποκινήθηκε από εκδίκηση για τις αεροπορικές επιδρομές από το Ηνωμένο Βασίλειο και ακούστηκε να φωνάζει: «Αυτό είναι για τα αδέρφια μου στη Συρία».

φοτο1
Οι κατήγοροι ανέφεραν ότι προσπάθησε επίσης να μαχαιρώσει τέσσερις άλλους διακινούμενους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο σταθμό του μετρό στο Leytonstone στο ανατολικό Λονδίνο, ανάμεσα τους και ένας Πολωνός άντρας ο οποίος βιντεοσκόπησε τον Mire να λέει “Επιτίθεστε στον τόπο μας, τον μουσουλμανικό μας τόπο.”
Στο κινητό του αδίστακτου και θρασύτατου μουσουλμάνου βρέθηκαν πληροφορίες για τον νόμο της Σαρίας, την μουσουλμανική επίθεση στο πολιτιστικό κέντρο του Τέξας, για την μάχη μεταξύ Ισλαμικού Κράτους(ISIS) και Δύσης. Επίσης, είχε εικόνες ομήρων που επρόκειτο να αποκεφαλιστούν και ενός άντρα, του Fusilier Lee Rigby, τον οποίο κομμάτιασαν μέχρι θανάτου.
φοτο2
“Το υλικό του κινητού δείχνει ότι απλώς είχε ενδιαφέρον για αυτό το θέμα. Η καταδίωξη δείχνει ότι τα περιεχόμενα του κινητού του, αν μελετηθούν μαζί με αυτά που είπε στην πορεία του συμβάντος, παρέχουν μια ένδειξη στο τι παρακίνησε τον κατηγορούμενο να πράξει αυτό που έπραξε και τι γύρευε από τον κύριο Zimmerman.”
φοτο3
φοτο4
Στο διαμέρισμα του Mire κοντά στο σταθμό, η αστυνομία βρήκε μια ειδική έκδοση του βιβλίου ‘Milestones’ από μια ριζοσπαστική ισλαμίστρια την Syed Qutb, το οποίο περιλάμβανε τηλέφωνα για τζιχάντ με οπλοφορία ως υποστήριξη στο νόμο της Σαρίας.
Οι αξιωματικοί επίσης ανακάλυψαν ένα σημειωματάριο με χειρόγραφες σημειώσεις που απαριθμούσε τις ιδιότητες που πρέπει να έχει ένας μουτζαχεντίν διοικητής για να πολεμήσει ‘απίστους’ μη-μουσουλμάνους, μαζί με την ικανότητα να ‘επιτίθεται σαν λύκος και να κρατάει όπλα σαν ένα έντομο’, σύμφωνα με όσα άκουσαν οι ένορκοι.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails