Monday, June 13, 2016

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΙ!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΛΑΟ ΠΧ...ΜΟΝΟ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΤΕΙ !ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΥΛΗ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΛΑΜΕ




Σε μία δήλωση που προκαλεί σάλο προχώρησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αυτή τη φορά όχι για τα οικονομικά της Ευρώπης αλλά για το μείζον θέμα της μετανάστευσης. Είπε λοιπόν, πώς οι μετανάστες είναι αυτοί που θα σώσουν την Ευρώπη από την “ενδογαμία και τον εκφυλισμό”.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit ο Β. Σόιμπλε υποστήριξε ότι στη Γερμανία οι Μουσουλμάνοι έχουν συμβάλει «στο άνοιγμα και τον εμπλουτισμό» και εξήγησε πώς οι μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική θα κάνουν την Ευρώπη πιο σταθερή αλλιώς ο πληθυσμός της δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αναπαράγεται ο ένας με τον άλλο.
«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία. Δείτε τι συνέβη με την τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας» είπε ο κ. Σόιμπλε.
Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική αλληλεπίδραση με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Όπως είπε «η Αφρική θα αποτελέσει πρόβλημα μας και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».
Ο κ. Σόιμπλε λέει λοιπόν πώς οι μετανάστες και ειδικά οι μουσουλμάνοι θα σώσουν τους λαούς της Ευρώπης από την αιμομιξία, αλλά ξεχνάει τους ομαδικούς βιασμούς Γερμανίδων στην Κολωνία και το Αμβούργο από μετανάστες παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπως και πολλά άλλα κρούσματα σε πόλεις της Γερμανίας και της Ευρώπης με μετανάστες να βιάζουν ανήλικα κορίτσια και να επιτίθενται σεξουαλικά ή με σκοπό να δολοφονήσουν.
Ε, τους βιασμούς ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τους βαφτίζει εξιλέωση. Αυτή είναι η απάντηση του στα θύματα των μεταναστών. Μόνο που τόσο αυτός όσο και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχυναν κροκοδείλια δάκρυα όταν προκλήθηκε ο σάλος με τους ομαδικούς βιασμούς
«Η απάντηση του κράτους δικαίου θα πρέπει να είναι σκληρή. Θα πρέπει οι ένοχοι να εντοπιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερο και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτως καταγωγής», είχε τονίσει ο εκπρόσωπος της κ. Μέρκελ μετά το περιστατικό στην Κολωνία εκφράζοντας την οργή της για τις αποκρουστικές ενέργειες των μεταναστών.
Αν είναι έτσι, όπως υποστηρίζει ο κ. Σόιμπλε γιατί η Γερμανία δεν ανοίγει τα σύνορα της να δεχθεί μερικά εκατομμύρια μετανάστες προκειμένου να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή στη χώρα του; Εμείς δεν τους θέλουμε στην Ελλάδα και τους χαρίζουμε στον κ. Σόιμπλε και στην κ. Μέρκελ, που βλέπουν τα ποσοστά τους να καταποντίζονται από την πολιτική τους ακριβώς στα θέματα της οικονομίας και του μεταναστευτικού.  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails